Zorba_The_Freak Posted July 7, 2006 #1 Share Posted July 7, 2006 Επειδή μέχρις στιγμής δεν έχω καταφέρει να βρω αλάτι για το ενυδρείο μου (γλυκού νερού), πες τε μου σας παρακαλώ ποιο ακριβώς (μάρκα) αγοράζετε εσείς και από πού? Επειδή όταν είχε ich ένας clown μου, αποδείχτηκε θαυματουργό, θέλω να έχω λίγο στην καβάντζα για καμια δύσκολη στιγμή (αχρείαστο να 'ναι) Σε όσα μαγαζιά πήγα, δεν κατάφερα να συνεννοηθώ. Τα φώτα σας παρακαλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas Posted July 7, 2006 #2 Share Posted July 7, 2006 Eγώ χρησιμοποιώ της API. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC Posted July 7, 2006 #3 Share Posted July 7, 2006 Aquarium Salt της ΑΡ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak Posted July 7, 2006 Author #4 Share Posted July 7, 2006 Μπορείτε να μου πείτε σε ποιο μαγαζί το πήρατε? Έστω σε πμ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim Posted July 7, 2006 #5 Share Posted July 7, 2006 Μπορείτε να μου πείτε σε ποιο μαγαζί το πήρατε? Έστω σε πμ? 28290[/snapback] Από όσο ξέρω υπάρχει στα περισσότερα! Κάνε ένα πόστ στην αναζήτηση προιόντων και θα βρείς!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak Posted July 7, 2006 Author #6 Share Posted July 7, 2006 Από όσο ξέρω υπάρχει στα περισσότερα!Κάνε ένα πόστ στην αναζήτηση προιόντων και θα βρείς!!!! 28297[/snapback] Μάλλον έπεσα στους λάθος υπαλλήλους Είχα πάει πριν κανά μήνα σε 2 από τα μαγαζιά που συμμετέχουν στο aquazone και δεν εβγαλα άκρη Και τα ελληνικά μου πρέπει να είναι σωστά (νομίζω τουλάχιστον) Μολις βρω χρόνο θα ξαναπροσπαθήσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts