Jump to content

Η Ελλάδα έχει τουλάχιστον 960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια


Recommended Posts

Το πρωί πήγα στην τράπεζα να κάνω μια ενημέρωση λογαριασμού και βρήκα 250.000 ευρώ παραπάνω απο αυτά που είχα,μήπως τα έβαλε καταλάθος κανένας απο εσάς?? :):D

Link to comment
Share on other sites

είναι ΧΟΡΗΓΙΑ για το καινούριο ενυδρείο που θα φτιάξεις

καλορίζικο να είναι

Έγινε επεξεργασία - salTasos
Link to comment
Share on other sites

δεν θα το ελεγα. ειναι ενας απο τους λογους που τα τραβαμε ολα.

βισιους σορρυ που θα ξεφυγω λιγο απο το θεμα, αλλα θεωρω οτι ειναι σημαντικο.

θελω να πω οτι το ραδονιο ειναι πολυ επικίνδυνο αεριο, αοσμο απο τον ανθρωπο τουλαχιστον και αχρωμο-αορατο. κανονικα θα πρεπει να γινεται μελετη στις οικοδομες, κυριως στα ισογεια και υπογεια, για την πιθανοτητα που δεν ειναι καλα μονωμενα και εχουμε υψηλες συγκεντρωσεις εντος του ακινητου. ενας λογος που πρεπει να αεριζουμε καλα τα σπιτια μας ειναι και αυτος.

σε ορισμενες χωρες της ευρωπης, ειναι υποχρεωτικο απο το νομο να γινεται μελετη και ελεγχος για το αεριο αυτο στις νεες οικοδομες.

η πηγη ολων των ανωτερω:

Οικολογική Αρχιτεκτονική των Τσιπηρα Κωστα και Θεμη, εκδοσεις Κεδρος

pixel_trans.gif

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον παιδια, η Μακεδονια εχει ουρανιο,ζεολιθο και αλλα κοιτασματα και το θελουν.Το Αιγαιο εχει πετρελαιο το θελουν κι αυτο.Αν ολα αυτα τα καναμε εξαγωγη δεν θα ειχαμε κανενα προβλημα οικονομικης φυσης. :)

Link to comment
Share on other sites

Το ποστάρω όπως μου ήρθε:

_:)_:D_:D_:D_:glare:_:thumbup:_:thumbup:_:thumbup:_:thumbup:_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ

ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ:

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΗΓΑΓΕ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΣΕ 150 ΧΩΡΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ....

Η ΕΥΒΟΙΑ (ΕΥ + ΒΙΟΣ = ΣΩΣΤΟΣ ΒΙΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙΚΥΡΙΩΣ ΒΩΞΙΤΗ (ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ... ΚΑΙ Η ΕΥΒΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ...

Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ) ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 'Ε', ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ , ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΣΜΙΟ ... 60.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ...

ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ (ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗ ...ΛΗΜΝΟ, Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ) "ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ" ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΓ.ΑΛΥΦΑΝΤΗ, Α' ΕΚΔΟΣΗ , ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ...........

...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΣΤΗΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ...)

...ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ...ΑΠΟΘΗΚΕΣ....ΝΤΙΚ ΤΣΕΙΝΙ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ...) ΚΛΠ ΚΛΠ ........

ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ....

ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ....Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...

Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερησυγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο

χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150 !

Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ.

Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξηστο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.

Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για τηνεξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.

Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Goldτου George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!.

Εμείς ερωτάμε.... ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ;

Link to comment
Share on other sites

Απ τα δικα μου θελω μονο 1.000.000, μου φτανουν, τα υπολοιπα τα χαριζω δεν τα θελω.....ποτε ερχομαι να παρω τα ψιλα??

Link to comment
Share on other sites

Γενικά η Ελλάδα έχει πλούτο..ανεκμετάλευτη βέβαια για το κοινό όφελος...μην ξεχνάτε πως είμαστε η μοναδική χώρα που το diesel ειναι πιο ρυπογόνο απο τη βενζίνη...

Δεν κάνουμε χρήση της Αιολικής και ηλιακής που έχουμε άφθονη...

Οσο για τα αγροτικά προιοντα...άστο...

+

Link to comment
Share on other sites

Guest orck

Να πω και εγω την λαλακια μου;

Εαν αυτο ηταν αληθεια και οντως θελουν την Μακεδονια, γιατι δεν περνουν τα εδαφη με πολεμο; Διπλο οφελος, κανεις τζιρο στην πολεμικη βιομηχανια σου και περνεις και αυτο που θες ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

Μηπως ολα αυτα ειναι αερολογιες και μπαρουφες καφενειου;

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδιά δεν ξέρω δυσκολεύομαι να το πιστέψω, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι το αμφισβητώ... αν ήταν όμως τόσο προφανές γιατί κανείς, ούτε καν τα δικάς μας λαμόγια-πολιτικοί δεν το έχουν εκμεταλλευτεί;

Link to comment
Share on other sites

και εγω σε οποιον μου δωσει ενα εκατομμυριο ευρω του παραχωρω το μεριδιο μου!

Link to comment
Share on other sites

εδώ ξεθολώνουν λίγο τα πράγματα

η ανάλυση γίνεται από αξιόπιστο αναλυτή και έχει πολύ ενδιαφέρον

απόσπασμα

Στις 03 Μαρτίου 2010 ο George Soros, κατηγορήθηκε μαζί με τους Paulson, Cohen και Einhorn από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ότι οργάνωσε την επίθεση στο ευρώ.

Είναι ενδιαφέρον πως ο Soros, μαζί με την πρώην υπουργό των ΗΠΑ Madeleine Albright και τον τραπεζίτη Jacob Rothschild, είναι συνεταίροι σε επενδυτική εταιρία με έδρα το Λονδίνο, η οποία εξειδικεύεται σε επενδύσεις στην Αφρική. Η οικογένεια Rothschild είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής στην Αφρική για περισσότερο από 200 χρόνια, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά χρυσού και πολύτιμων μετάλλων. Οι Rothschild έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στη δανειοδότηση των αφρικανικών κρατών. Ο Soros είναι στενός συνεργάτης της οικογένειας Rothschild σε μία σειρά άλλων επενδυτικών έργων ενώ μέλη του διοικητικού συμβουλίου εταιριών του Soros έχουν υπάρξει μέλη του διοικητικού συμβουλίου εταιριών των Rothschild και αντίστροφα. (Ο Soros, ήταν ο μεγαλύτερος δανειοδότης της πρώτης κυβέρνησης της ΠΓΔΜ). Η επενδυτική εταιρία του Soros ονομάζεται Quantum Fund. Μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας είναι ο Richard Katz ο οποίος προηγουμένως ήταν πρόεδρος της “Rothschild Italia S.p.A.” και μέλος της επιτροπής εμπορικών τραπεζών της “N.M. Rothschild & Sons” στο Λονδίνο.

Οι συμπτώσεις συνεχίζονται ....

http://www.sofokleous10.gr/portal2/toproto...-2010060123975/

εβηξε ο Rothschild

και πάγωσε η Ελλάδα :buttrock:

Έγινε επεξεργασία - salTasos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...