Jump to content

Ερωτήσεις σχετικά με στήσιμο ενυδρείου


Recommended Posts

Πριν από 6 μήνες περίπου μας έκαναν δώρο ένα μικρό πλαστικό ενυδρείο των 15 λίτρων με ένα υποτυπόδες φίλτρο και 2 black moor, το ένα black moor πέθανε στον πρώτο μήνα ( με αυτά που έχω διαβάσει εδώ φυσιολογικό) το δέυτερο έχει αποδειχθεί πολύ σκληρό ψαράκι και άντεξε τα λάθη μου, τουλάχιστον του έβαζα aquasafe της Tetra, καταλάθος βρήκα το aquazone και έμαθα, τώρα θέλω να στήσω ένα ενυδρείο των 60 ή 80 λίτρων και να βάλω άλλο ένα black moor, τα περισότερα που πρέπει να κάνω τα έχω διαβάσει από έδω μέσα αλλά έχω κάποιες απορίες, στα 500 μέτρα από το σπίτι μου περνάει ένα αρκετά ορμητικό ποταμάκι μπορώ να παίρνω από εκεί νερό, άμμο, πέτρες, και κανένα ξύλο; Ευχαριστώ όσους διαθέσουν χρόνο για να μου απαντήσουν.

Υ.Γ.

Και μία καλλιτεχνική του ψάρη μου

post-20697-1276974053_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

καλως ηρθες.

νερο απο ποταμι,θα ελεγα οχι.πετρες ναι εφοσων τις πλυνεις πολυ καλα και διαπιστωσεις οτι δεν ειναι ασβεστολιθικες.αν ειναι θα σου σκληραινουν πολυ το νερο.

ξυλα επισης οχι καθως σαπιζουν.

Link to comment
Share on other sites

συμφωνω με τον κλαζ + οτι θα εβραζα σε μια κατσαρολα τις πετρες πριν τις βαλω μεσα

Link to comment
Share on other sites

υπαρχει μεγαλος κινδυνος γιατι εαν εχει καποιο ζηζανιοκτονο/φυτοφαρμακο θα εχεις πολλα προβληματα και δεν θα ξερεις γιατι.

το κοστος αγορας ειναι μικρο 25κιλα αμμο χαλαζιακη εχει 6-7ε απο μαγαζι με πετροματα (οχι απο πετ σοπ) εσυ δεν θες ουτε τα μισα

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...