Jump to content

Νεο ψαρακι


θανασης

Recommended Posts

Φιλοι μου θελω την βοηθεια σας.Εδωσαν δωπο στον γιο μου εναν μονομαχο σε μια γιαλα.Εγω το μονο που εκανα ειναι να τον βαλω σε ενα ενυδρειο που βρηκα (12 λιτρα) με μια αντλια εσωτερικη της πλακας.Του εβαλα νερο απο ενα αλλο ενυδρειο που εχω.Μεχρι εδω ομως.Απο εδω και περα εχω μεσανυχτα.Λογω της δουλειας που κανω (ξενοδοχουππαληλος)δεν εχω χρονο να ψαξω απο μονος μου για το ψαρι αυτο.Θελω λοιπον την βωηθεια σας οσω αναφορα την τροφη, το νερο, βιταμινες ισος αν χρειαζονται γιατι ειναι αρκετα ταλεποριμενο,φωτισμο,την θερμοκρασια,και γενικα οτι γνοριζεται.Ο γιος μουτο αγαπαει πολλη και εχθες στενοχοπηθηκε οταν εμαθε οτι ενα ψαρακι ενος φιλου του ψοφισε και δεν θελο να παθει και το δικο του το ιδιο.(το ψαρι του το εδοσαν απο το σχολειο με το τελος της χρονιας)Σηγμωμη που σας ζαλισα αλλα ειμαι απο επαρχεια και τα μεταφορικα ειναι φωτια αν τα παραγγελνω ενα-ενα καταλαβενεται.Σας ευχαριστω. :bowdown::bowdown:Δεκτα Π.Μ

Έγινε επεξεργασία - θανασης
Link to comment
Share on other sites

δες εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry323429

Έγινε επεξεργασία - chris99
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
:P αν οντως ειναι ταλαιπωρημενο ψαρακι ...θα ταλαιπωρηθει κι αλλο??κριμα... !!το καλυτερο που μπορεις να κανεις γιατι απο οτι καταλαβα θελεις να το κρατησεις ειναι να παρεις ενα 20αρι και να κανεις εκει ολες σου τις επενδυσεις...!καλη συνεχεια! :thumbup:
Link to comment
Share on other sites

:P

Το παραπάνω link σου δίνει όλες τις βασικές πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείς για το ψαράκι σου. Αν θες πιο συγκεκριμένα πράγματα, απλά συγκεκριμενοποίησε τις ερωτήσεις σου και θα απαντηθούν :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...