Jump to content

Ενυδρείο του Aquazone


Recommended Posts

AquariumContest.png

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΤΟΥ AQUAZONE

Αγαπητά μέλη,

Το Aquazone το πρώτο Ελληνικό ενυδρειακό Portal που καθιέρωσε τον διαγωνισμό για το καλύτερο ενυδρείο καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό

Παρακαλούμε διαθέστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε τους όρους και τρόπους συμμετοχής.

Ο διαγωνισμός “Ενυδρείο του Aquazone” θα γίνεται κάθε μήνα εφόσον υπάρχει το ανάλογο υλικό και θα γίνεται εναλλάξ μεταξύ γλυκού και αλμυρού νερού.

Ο διαγωνισμός ενυδρείο του έτους, θα διεξάγεται μια φορά τον χρόνο και θα απαρτίζεται από τους νικητές των επιμέρους διαγωνισμών.

Δικαίωμα συμμετοχής.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Aquazone, ανεξαρτήτου ημερομηνίας εγγραφής και δημοσιεύσεων που έχουν, καθώς όλα τα μέλη των ομάδων έργων (project teams), Support Team, Καταστήματα και λοιποί συντελεστές του Aquazone.

Τρόποι συμμετοχής.

1. Τα μέλη μπορούν να στείλουν την συμμετοχή τους συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την φόρμα συμμετοχής* στο POTM@aquazone.gr με την ένδειξη "για τον διαγωνισμό ενυδρείο του Aquazone".

Θα πρέπει να αποσταλούν τουλάχιστον τέσσερεις (4) φωτογραφίες εκ των οποίων δύο (2) θα απεικονίζουν καθαρά όλο το ενυδρείο και όχι μέρος αυτού και δύο (2) τον υπόλοιπο εξοπλισμό. Η ανάλυση που θα πρέπει να έχουν το ελάχιστο είναι 800*600 Pixels και το format να είναι JPG, TIFF, JPEG, PNG.

Οι φωτογραφίες δεν θα πρέπει να είναι συνημμένες στην φόρμα συμμετοχής αλλά ως ξεχωριστά αρχεία.

2. Επίσης όλα τα μέλη του Aquazone και η ομάδα του Aquazone μπορούν να προτείνουν ενυδρεία άλλων μελών που έχουν πέσει στην αντίληψη τους από διάφορες φωτογραφίες στο φόρουμ.

Αξιολόγηση και ψηφοφορία.

Η ομάδα του Aquazone θα αξιολογήσει και θα διεξάγει ψηφοφορία εντός της ομάδας όπου θα ανακηρύξει τον νικητή. Σε περίπτωση που ο νικητής προέρχεται από τον δεύτερο (2) τρόπο συμμετοχής, θα του σταλεί πμ όπου θα του ανακοινώνεται η απόφαση της ομάδας και αν συμφωνήσει το μέλος θα του ζητηθεί να αποστείλει κάποιες πληροφορίες για το ενυδρείο του και ενδεχομένως νέες φωτογραφίες.

Ο νικητής του διαγωνισμού δεν θα έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στον επόμενο διαγωνισμό.

Μέρος των προϋποθέσεων είναι :

•Η φωτογραφία να απεικονίζει το σύνολο του ενυδρείου και όχι μέρος αυτού

•Οι συνοδευτικές φωτογραφίες να δείχνουν αξιόλογες λεπτομέρειες του ενυδρείου, όπως και μέρη του εξοπλισμού και ιδιαίτερα DIY (πχ ντουλάπια, φωτιστικά, συσκευές κλπ.)

•Οι φωτογραφίες θα πρέπει να συνοδεύεται με κείμενο βασισμένο στη φόρμα, όπου θα αναφέρονται οι οργανισμοί που φιλοξενούνται, η φωτοπερίοδος, οι τροφές και τα πρόσθετα, τα χρησιμοποιούμενα υλικά, η συντήρηση και άλλα παρόμοια, που θεωρεί σκόπιμο ο διαγωνιζόμενος να αναφέρει, τα οποία θα αξιολογούνται ανάλογα από την επιτροπή.

•Στον διαγωνισμό δεν γίνονται δεκτές γυάλες, εκτός αν έχουν να αναδείξουν κάτι ιδιαίτερο ή πρωτότυπο.

•Τα ενυδρεία θα πρέπει να αναδεικνύουν την φυσική ομορφιά και να στερούνται υπερβολικών τεχνικών παρεμβάσεων (πχ κάστρα, δύτες, ναυάγια, θησαυρούς κλπ.)

•Τα ενυδρεία θα πρέπει να περιέχουν συμβατά ψάρια μεταξύ τους και να μην υπάρχει υπερβολική ιχθυοφόρτιση

•Τα ενυδρεία δεν πρέπει να φιλοξενούν βαμμένα ή μεταλλαγμένα ψάρια.

Μην αμελείτε ότι μια φωτογραφία δεν είναι χίλιες λέξεις, γι αυτόν τον λόγο θα πρέπει μέσω της φόρμας συμμετοχής, η οποία είναι και ένα μικρό βιογραφικό και μέσω καθαρών φωτογραφιών να αναδείξετε την ιδιαίτερη ομορφιά του ενυδρείου σας.

Το «ενυδρείο του Aquazone» με βιογραφικό σημείωμα του χομπίστα, με πολλές φωτογραφίες λεπτομερειών, τόσο του ενυδρείου όσο και των κατασκευών, διάφορες πληροφορίες για τη φροντίδα κλπ, θα δεσπόζει με την μορφή άρθρου και θα κοσμεί τόσο το Portal όσο και το forum του Aquazone.

Επίσης στον νικητής θα δίνεται έντυπος τιμητικός τίτλος, με την σφραγίδα του ΑΖ.

*Φόρμα Συμμετοχής:

Aquarium_Contest_Form..doc

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η πιο πάνω φόρμα είναι ενδεικτική και δεν είναι υποχρεωτική. Μπορούν να δοθούν περισσότερες ή και λιγότερες πληροφορίες, ακόμα και με διαφορετικό τρόπο γραφής. Οι πληροφορίες και η περιγραφή του ενυδρείου σας θα μπορούσε να γίνει καθαρά με τον προσωπικό σας τρόπο, όπως εσείς κρίνετε, χωρίς να δεσμεύεστε από τα προαναφερόμενα. Θέτοντας το προσωπικό σας στίγμα με αυστηρή τήρηση των στερεότυπων ή όχι, ή ακόμα και με χιούμορ.

Θα πρέπει, όμως να δίδονται όσο το δυνατό περισσότερες και σαφείς πληροφορίες για το ενυδρείο σας, για να μπορέσουν οι κριτές της επιτροπής, αλλά και οι ψηφοφόροι, να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα, και να πάρουν τη σωστή απόφαση."

Με λίγα λόγια, ο καθένας μπορεί να δώσει όσες πληροφορίες κρίνει ο ίδιος. Δεν υπάρχει καμία απαίτηση και υποχρέωση. Εμείς θα κρίνουμε

Καλή επιτυχία σε όλους !! :lmao:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...