Guest Lego Posted July 27, 2006 #1 Share Posted July 27, 2006 Μου φαίνεται ότι ο Ιούλιος δεν ήταν ο μήνας των παπαγάλων μου... Πέρα από τον μεγάλο που τρωγόταν με τον σαλβίνι, (τους χώρισα και ησύχασαν/ησύχασα) έχω και δύο μικρούς, οι οποίοι εμφάνισαν μαύρες κηλίδες στη "μύτη" και στην ουρά. Έκανα πρόσφατα αλλαγή νερού - ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim Posted July 27, 2006 #2 Share Posted July 27, 2006 Μου φαίνεται ότι ο Ιούλιος δεν ήταν ο μήνας των παπαγάλων μου...Πέρα από τον μεγάλο που τρωγόταν με τον σαλβίνι, (τους χώρισα και ησύχασαν/ησύχασα) έχω και δύο μικρούς, οι οποίοι εμφάνισαν μαύρες κηλίδες στη "μύτη" και στην ουρά. Έκανα πρόσφατα αλλαγή νερού - ξέρετε τι μπορεί να φταίει; 30943[/snapback] Αυτό μπορεί να έχει διάφορες αιτίες! Μπορείς να ποστάρεις φωτό από το ψάρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lego Posted July 27, 2006 #3 Share Posted July 27, 2006 Ωχ! Μάλλον ήμουν βιαστική και ανυπόμονη. Αυτή τη φορά, ελπίζω να σταλεί μία φορά και σωστά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCH Posted July 28, 2006 #4 Share Posted July 28, 2006 Αν είναι κάτι μαύρα στιγματάκια (ή κηλίδες) σαν το ψάρι σου να ακούμπησε σε πίσσα, τότε μην ανησυχείς, έρχονται και παρέρχονται και δεν έχουν την παραμικρή επίδραση στην υγεία των ψαριών σου. Δυστυχώς από την φωτογραφία είναι πρακτικά αδύνατον να καταλάβω αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα, οπότε αν η περιγραφή που σου έκανα ταιριάζει, είσαι ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lego Posted July 31, 2006 #5 Share Posted July 31, 2006 Ναι, είναι όπως το περιγράφεις. Καλημέρα και σ'ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΤΕΡΙΝΑ!! Posted November 3, 2006 #6 Share Posted November 3, 2006 ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ?ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ? ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso Posted June 8, 2009 #7 Share Posted June 8, 2009 Παρολο που το ποστ ειναι πολυ παλιο για να μην ανοιξω καινουργιο με ιδιο θεμα, θα πω οτι και τα δικα μου parrot fish εμφανησαν μαυρες κυλιδες, σαν να τα επιασε καποιος και να τους εκανε με το μολυβι 7-8 μαυρες κουκιδες, ειναι φυσιολογικό ή να ανυσυχησω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts