Jump to content

kαινουργιο θαλασσινο


Recommended Posts

γεια πριν δυο μερεΣ εριξα αλατι στο ενυδριο μου,και σημερα εριξα μεσα 2 damsel.μου ειπανε οτι πριν μπουνε τα βραχια δεν θα βαλω αλλα ψαρια μεσα.αληθευει η μπορω?ειμαι καινουργιοΣ και ειμαι ανυπομονοΣ

Link to comment
Share on other sites

Πες μας τι άλλο έχεις βάλει στο ενυδρείο σου. Ζωντανή άμμο? Βράχο? Τι διαστάσεις έχει το ενυδρείο σου? Από βιολογική φίλτρανση τι έχεις? Γιατί βιάστηκες να βάλεις ψάρια? Η ανυπομονισία είναι πολύ κακό πράγμα στο χόμπυ που λέγεται ενυδρείο! Προσπάθησε να την αποβάλεις... γιατί μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει :lmao:

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες και καλη αρχη...

Ειναι αληθεια οτι βιαστηκες παρα πολυ και δεν επρεπε να βαλεις ψαρια τοσο νωρις...πρωτα πρεπει να ολοκληρωθει ο κυκλος του ενυδρειου σου... Καλο θα ηταν να επιστρεψεις τα damsels στο petshop που τα πηρες αμεσα.... Επειδη καταλαβαινω οτι εισαι καινουργιος και το διαβασμα (μαζι με την υπομονη) ειναι οτι πιο σημαντικο υπαρχει στο χομπι μας σε παρακαλω διαβασε τα παρακατω αρθρα και μετα δημοσιευσε εδω τις ερωτησεις σου.

Ξεκινα με τα αρθρα που θα βρεις ΕΔΩ (πρωτα διαβασε τα 3 αρθρα του Discos Ξεκινωντας ενα Θαλασσινο Ενυδρειο και μετα τα υπολοιπα) και μετα οπωσδηποτε βαλε μια παραγγελια στο Amazon.com για μερικα βιβλια...δες καποια που προτεινουμε ΕΔΩ..

Οταν παρεις μια αρχικη ιδεα μη διστασεις να γραψεις τις αποριες σου.... :lmao:

Link to comment
Share on other sites

exω ενα ενυδριο τις juwel 300l,εχει αραγονιτη΄και αλη αμμο,εχω ενα εξωτ φιλτρο sera precision 1300 και 1 red see skimmer

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...