Jump to content

ερωτηση για Hqi


Recommended Posts

Θα ηθελα να μαθω το εξης μιας και δεν εχω και πολυ σχεση με τα ηλεκτρολογικα, εχω αγοραση το Giesemann INFINITI HQ / T-5 1 x 250 Watt / 4 x 24 Watt και επειδη σκεφτομαι να αλλαξω τις Mh διαβαζα οτι για παραδειγμα οι phoenix 250w 14k θελει ηλεκτρονικα ballast για να δουλεψει σωστα ktlp.... στο φωτιστικο που εχω θα δουλεψει η δεν θα αποδιδη σωστα? :D και επισης και μια παρακληση μου καηκε η HQI χθες.....αν καποιου συνχομπιστα του περισσευει καμια παλια λαμπα hqi 250w de μεχρι να αγορασω την καινουργια θα του ημουν υποχρεως..... γιατι μεχρι να ρθει.... :)

Link to comment
Share on other sites

μηπως :) καποιος γνωριζει για να δω τι να παραγγειλω γιατι το ενυδρειο προς το παρων δουλευει μονο με τις τ5 και οσο αργω φοβαμαι οτι θα γινει μοιραιο για τα κοραλακια μου.....

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορω να καταλαβω ακριβως γραφει

( We have integrated low-loss ballasts and digital igniters for perfect triggering of the HQI bulbs. The digital igniters are very silent and have the advantage of stopping the inbuilt electronics immediately if the light is not functioning properly to avoid any damage to the lamps. )

επισης το σαιτ ειναι http://www.giesemann.de/81,2,,.html

αν καταλαβαινεις κατι απο τα παραπανω...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...