Jump to content

Καθαρισμός ενυδρείου & ερωτήσεις


Recommended Posts

λοιπον αφου αδειασα ολο το ενυδρειο αυριο θα βγαλω και θα πλυνω και θα καθαρισω την λαβα (υποστρωμα) επειδη ομως ειναι περιπου 100κ ισως παραπανω.. σκεφτομαι μολις καθαριζω την καθε ποσοτητα να την βαλω σε σακουλα σκουπιδιων (τις μαυρες) γιατι μετα θελω να καθαρισω το ενυδρειο πιθαμη προς πιθαμη... η απορεια μου ειναι η εξης.. ειναι οκ να τα βαλω σε σακουλες σκουπιδιων μαυρες ή μηπως ειναι τοξικες? εχετε καμια αλλη ιδεα που να βαλω το χαλικι για αρκετες ωρες ισως και μια μερα?

Link to comment
Share on other sites

Οι σπιτικές σακούλες των σκουπιδιών με την εξέλιξη της τεχνολογίας έχουν πάνω στο πλαστικό διάφορα χημικά (αρωματικά, απολυμαντικά κ.α.)!

Καλύτερα να τις αποφύγεις!

Τώρα το πού θα βάλεις 100 κιλά υπόστρωμα είναι μια φιλοσοφική ερώτηση!

Ανάλογα τα λεφτά που θα διαθέσεις μπορείς να πάρεις τις επαγγελματικές σακούλες σκουπιδιών (πολύ μεγαλύτερες σε χωρητικότητα και όχι τόσο ακριβές) και συνήθως δεν περιέχουν χημικά, αν και καλά θα κάνεις να το ρωτήσεις αυτό!

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια άλλη λύση!

Ίσως κάποιος άλλος να σκεφτεί κάτι!

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ φίλε kouzman δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι οι μαύρες σακούλες έχουν αρωματικά... Φίλε chriskousis γιατί δεν τις βάζεις τις πέτρες στο μπαλκόνι πχ ή στρώσε ένα χαρτόνι και βάλτες και μέσα στο σπίτι, για μια μέρα δε χάθηκε ο κόσμος!

Link to comment
Share on other sites

Φίλε chriskousis γιατί δεν τις βάζεις τις πέτρες στο μπαλκόνι πχ ή στρώσε ένα χαρτόνι και βάλτες και μέσα στο σπίτι, για μια μέρα δε χάθηκε ο κόσμος!

32419[/snapback]

Συμφωνώ απόλυτα. Εγώ μάλιστα θα τις έβαζα και στον ήλιο. Ένα καλό λιάσιμο ποτέ δεν κάνει κακό :lmao:

Link to comment
Share on other sites

κάτι ακομα παιδες.. αν μπορειτε να απαντησετε εντως της ωρας γιατι θα παω να ψωνισω κατι πραγματα για το ενυδρειο οπως τεστς με τα κιλα και αντιχλωρια και ισως καινουριο χαλικι.

επειδη θελω να divide ενα ενυδρειο αν παρω το πλαστικο το πλεγμα που βαζουμε συνηθως στα μπαλκονια μας ειναι οκ? δεν ειναι τοξικο σωστα?

Link to comment
Share on other sites

Έχει και στο Practiker πλαστικό πλέγμα χοντρό άκαμπτο (το βάζουν κάτω από τις πιατοθήκες στον νιπτήρα) και νομίζω ότι βγαίνει σε διάφορες διαστάσεις και μπορείς να το κόψεις.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...