Jump to content

Electricity Saving Box


Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά,

πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου αυτό ...

Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Αξίζει ή είναι άπατη? ;)

Συζήτηση σε ξένο φόρουμ...

Απάτη...

Έγινε επεξεργασία - sarevock
Link to comment
Share on other sites

Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά έχω ακούσει από γνωστό (όχι κανέναν πλήρως αξιόπιστο πάντως) πως είδε διαφορά... Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να δουλέψει κάτι τέτοιο.

Link to comment
Share on other sites

Και παλιότερα που είχε ανοίξει ένα παρόμοιο θέμα, τα γενικά συμπεράσματα ήταν ότι μάλλον πρόκειται για απάτη.

Link to comment
Share on other sites

Πηγαινε και παρε εναν σταθεροποιητη τασης απο ενα μαγαζι με Η/Υ η με ηλεκτρονικα και συνδεσε το ενυδρειο επανω του.Προσεχε το θεμα τιμης μην σε κοροιδεψουν,οπως επισης και τι φορτια μπορει να σηκωσει.

Το ρευμα δεν εχει παντα σταθερη ταση κανει αυξομειωσεις.Οποτε προστατευεις τα μηχανηματα σου και δεν καις παραπανω ρευμα.

Εχω συνδεσει ολο το ενυδρειο μου πανω σε αυτο και ησύχασα.

Πιστεψε με ειναι πιο σοβαρες κατασκευες απο αυτα που λες.

Link to comment
Share on other sites

Ναι ειναι απατη. Εαν εχεις οικιακο τιμολογιο τοτε η ΔΕΗ σου μετραει kWh, δηλαδη ενεργο ισχυ, δεν μετραει καθολου την αεργο ισχυ γιατι εισαι οικιακος καταναλωτης και δεν αξιζει τον κοπο (εαν εχεις συσκευες με δεικτη καταναλωσης Α τοτε εισαι ηδη υπερβολικα κοντα στο καλυτερο συνφ δηλαδη το 1). Εαν εχεις επαγγελματικο τιμολογιο τοτε παλι δεν το χρειαζεσαι γιατι εχεις ηδη ενεργο κυκλωμα που σου διορθωνει το συνφ σε πραγματικο χρονο.

Η απατη ειναι καλοστημενη. Μπορει να σου δειξουν με αμπερομετρο οτι τα Αμπερ μειωνονται, και οντως συμβαινει αυτο (μειωση στα Αμπερ της ταξης του 5-10% οχι το 50% που λενε). To ρολοι δεν μετραει kVA αλλα kWh.

Εαν δεν τα πατε καλα με τα τεχνικα ας τα ξεχασουμε ολα τα παραπανω. Τοσα χρονια η ΔΕΗ αυτο το κολπο δεν το ξερει; Δεν θα ειχαν βαλει ολοι τετοια μηχανηματα;

Εαν δεν σας εχω πεισει, αγοραστε απο τους Κινεζους με 7-8€ με τα μεταφορικα μεσα (αυτη η τιμη αντιπροσωπευει το πραγματικο κοστος του πλαστικου κουτιου, του LED, των 3-4 πυκνωτων και του χαρτιου για την συσκευασια και τις οδηγιες), οχι απο τους Ελληνες "επιχειρηματιες" σε τιμη "προσφορας" 50-150€.

ΥΓ Το εχουμε ξανασυζητησει αυτο το θεμα, περιμενουμε τα συμπερασματα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...