Jump to content

γεια σας παιδια!!!


Recommended Posts

ηθελα να ρωτισω ποια ειναι ευκολα φυτα για guppy και platy!!!!

για να φυτεψω μεσα στο ενυδριο μου.....εχω ειδη κερατοφιλο......

και θα ηθελα να μαθω αμα μπωρο να βαλω και red cherry μεσα...!!! :):):)

Link to comment
Share on other sites

Δες ΕΔΩ.

Γενικά σε ενυδρεία με ζοωτόκα, αν θέλουμε να σώσουμε αρκετά μικρά από τις γέννες, βάζουμε φυτά με λεπτά και πυκνά φυλλαράκια για να παρέχουμε κρυψώνες στα μικρά. Όπως το κερατόφυλλο που ήδη έχεις. Από κει και πέρα μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε από τα φυτά που αναφέρω.

Rsd cherry μπορείς να βάλεις με τα ψάρια που έχεις αρκεί να τηρούνται δύο προϋποθέσεις. Να μην είναι υπερφορτωμένο με ψάρια το ενυδρείο σου και να μην είναι πολύ πρόσφατα στημένο. Γενικά είναι πολύ ανθεκτικές γαρίδες, αν βέβαια τηρούνται οι βασικές τους ανάγκες.

Link to comment
Share on other sites

σας ευχαριστω.....το ενυδριο εχει που τρεχει μια ευδομαδα.......επισεις εχτες αγορασα μια τροφη....Που πανο στο καπακι λεει aquael και στο περιτιλιγμα λεει acti......τα ψαρακια την τρονε κανονικα....αλλα παρατιρισα οτι ι τροφη ειναι τριμενη......σαν να ειναι για μωρα......και εχω ακοσει μεσα απο το foroum οτι με τριμενι τροφη χαλαει το νερο.....τι να κανω??? :/

Link to comment
Share on other sites

Σκόνη δηλαδή? Εμένα μόνο αυτή για μωρά που είχα πάρει ήταν σκόνη. Καλό είναι να πάρεις φιλαράκια (δεν θεωρείτε και από τις πιο καθαρές) ή μπιλάκια. Εμένα η πιο καθαρή μου είχε φανεί η tetra discus bits. Είναι μπαλίτσες κόκκινες και την έτρωγαν όλα τα ψάρια.

Μία εβδομάδα αν είναι καινούριο το φίλτρο είναι πολύ λίγο νομίζω. Περίμενε κι άλλο να βάλεις γαρίδες. Κάνε κανένα τεστάκι να δεις αμμωνία για το αν έχει κλείσει κύκλος αζώτου.

Έγινε επεξεργασία - IoSpy
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...