Jump to content

Περι Synodontis


kixlidatos

Recommended Posts

Καλησας μερα.Εχω παρει πριν 6 μηνες 3 Cynodintis,Και τα τρια ηταν περιπου 3 ποντους.Δεν εχουν την ιδια αναπτυξη.Το ενα τωρα ειναι 5 π.το αλλο 7 π.και το τριτο 9π.Ολα ηταν σκουρα καφε και η κηλιδες τους δεν ηταν τοσο ευδιακριτες.Της τελευταιες μερες παρατηρησα οτι στο μεγαλο παρεμειναν η εντονες κηλιδες αλλα το σωματου εχει γινει πολυ ανοιχτο καφε.Τα αλλα παραμενουν σκουρα.Ειναι κατι φυσιολογικο?Αν και τωρα εναι ποιο ομορφο. :)

Και δευτερον ,εχει αλλαξει συμπεριφορα,δηλ.ερχεται πιο συχνα πμροστα στο ενυδρειο και η κοιλιτσα του ειναι λιγο φουσκωμενη,εν αντιθεση με τα αλλα που ειναι επιπεδη.Αυτον τον ειχα για αρσενικο διοτι κυνιγουσε συχνα το μεσαιο. Υπαρχει κανενα σημαδι που μπορω να ξεχωρισω το φυλο του?

Σας ευχαριστω πολυ. :)

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα. Καλό θα ήταν να βάλεις μερικές φωτογραφίες για να βρούμε το είδος και μετά να διαπιστώσουμε το φύλο.

:)

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω Synodontis euptera :)

Η διαφορά στο χρώμα είναι φυσιολογική. Όσο μεγαλώνει θα γίνεται και πιο σκούρο καφέ. Το ότι το ένα βρίσκεται μπροστά στο τζάμι δεν είναι φυσιολογικό. Όσοι έχουν Συνοδόντιδες και έχουν σωστά στημένο ενυδρείο, δεν τους βλέπουν σχεδόν ποτέ. Βγαίνουν αποκλειστικά το βράδυ και "θερίζουν" για να βρουν τροφή.

Έγινε επεξεργασία - stormtrooper
Link to comment
Share on other sites

:):) Εχω πολυ πετρα,ολη η πλατη (180 ποντοι )εναι καλυμενη με πετρα.Και οσο για το χρωμα ,αντιθετα ,Ο μεγαλος μου ας πουμε <<ξεθοριαζει>>ενω τα μικροτερα παραμενουν σκουρα.Και η κοιλιτσα του?Αν εναι εγκυος και την βαλω σε μικρο ενυδρειο εχω ελπιδες?
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...