Jump to content

José Mourinho


Recommended Posts

Αρχικές σημειώσεις από stormtrooper:

Ο José Mourinho γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 1963 και σε ηλικία μόλις 47 ετών έχει καταφέρει να γίνει ένας Rock Star των Ευρωπαϊκών γηπέδων ποδοσφαίρου. "Αγάπα τον ή μίσησέ τον" είναι η φράση που του ταιριάζει απόλυτα αφού ουκ ολίγες φορές έχει διχάσει τον παγκόσμιο τύπο και τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου. Εκρηκτικός, καυστικός, είρωνας, εγωιστής, εκφραστικός αλλά και ταλαντούχος είναι κάποιες από τις λέξεις που μπορούν εύκολα να τον χαρακτηρίσουν. Αγαπητός από τους παίχτες σε όλες τις ομάδες που έχει δουλέψει, μισητός σε όλους τους αντίπαλους φιλάθλους και συναδέλφους του προπονητές, εγωκεντρικός και απολαυστικός στις δηλώσεις του... Καταφέρνει κάθε φορά να είναι το επίκεντρο της συζήτησης και να προσελκύει τα βλέμματα.

Η καριέρα του ως προπονητής έχει να πει πολλά. Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Πιθανόν να ήταν η μοίρα του... Ίσως πάλι να είναι η ζωντανή απόδειξη του τίποτα δεν είναι αδύνατο αν έχει όρεξη και πάθος. Και πάθος είχε πάντα. Όταν όλα τα νεαρά παιδιά της ηλικίας του ονειρευόντουσαν να γίνουν μεγάλοι επιθετικοί και να πετυχαίνουν σπουδαία γκολ, ο ίδιος ονειρευόταν να γίνει προπονητής. Και πραγματικά το πέτυχε και με το παραπάνω... Κι έχει πολύ μέλλον ακόμα μπροστά του!

Η επαφή του με το ποδόσφαιρο ξεκίνησε από τον πατέρα του που αρχικά ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην Πορτογαλία και αργότερα έγινε προπονητής. Ο μικρός José σχεδόν κάθε εβδομάδα παρακολουθούσε τον πατέρα του στις προπονήσεις και στους αγώνες και προφανώς από εκεί ξεκίνησε το πάθος του για την προπονητική.

Σπούδασε αθλητικές επιστήμες στη Λισαβόνα ενώ παρακολούθησε και μαθήματα προπονητικής από την Αγγλική και Σκωτσέζικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Οι δυνατότητές του ξεκίνησαν να φαίνονται από εκείνη τη στιγμή και ήδη είχε προκαλέσει αίσθηση στους εκπαιδευτές του για τον τρόπο και την ικανότητα να αναμειγνύει την προπονητική θεωρεία με τα κίνητρα και τις ψυχολογικές τεχνικές.

Αρχικά έγινε προπονητής σε σχολεία αλλά στη συνέχεια κυνήγησε το όνειρο να γίνει επαγγελματίας προπονητής. Ουσιαστικά μπήκε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ως μεταφραστής σε έναν από τους κορυφαίους Βρετανούς προπονητές, τον Bobby Robson, τον οποίο ακολούθησε (πάντα ως μεταφραστής) από την Sporting Λισαβόνας, στην Πόρτο κι εν συνεχεία στην Barcelona. Στην πορεία, κι ενώ ο Robson αποχώρησε από την Barcelona, δέχτηκε τη θέση βοηθού προπονητή δίπλα από τον νέο προπονητή της Καταλονικής ομάδας, Louis van Gaal. Η πρώτη του ευκαιρία για πρώτος προπονητής του δόθηκε το 2000 από την Benfica, όπου αρχικά τον ζήτησε ως βοηθό προπονητή, αλλά απάντησε πως θα δεχόταν τη μετακόμιση από την Βαρκελώνη μόνο αν του δίνανε τη θέση πρώτου προπονητή. Όπως κι έγινε και ταυτόχρονα ξεκίνησε μία λαμπρή καριέρα!

Οι ομάδες που έχει δουλέψει ο José Mourinho ως πρώτος προπονητής, με χρονολογική σειρά είναι:

Benfica (Σεπτέμβριος 2000 - Δεκέμβριος 2000)

Leiria (Ιανουάριος 2001 - Ιανουάριος 2002)

Porto (Ιανουάριος 2002 - Μάιος 2004)

Chelsea (Ιούνιος 2004 - Σεπτέμβριος 2007)

Internazionale (Ιούνιος 2008 - Μάιος 2010)

Real Madrid (Μάιος 2010 - σήμερα)

Οι τίτλοι που έχει πάρει είναι:

Porto (2002–2004)

* 2003 Portuguese Liga

* 2003 Portuguese Cup

* 2003 UEFA Cup

* 2003 Portuguese Super Cup

* 2004 Portugese Liga

* 2004 UEFA Champions League

Chelsea (2004–2007)

* 2005 FA Premier League

* 2005 League Cup

* 2005 FA Community Shield

* 2006 FA Premier League

* 2007 League Cup

* 2007 FA Cup

Internazionale (2008–2010)

* 2008 Supercoppa Italiana

* 2009 Serie A

* 2010 Serie A

* 2010 Coppa Italia

* 2010 UEFA Champions League

Οι παραπάνω τίτλοι, καθώς και τα ατομικά βραβεία που έχει κερδίσει ως προπονητής της χρονιάς από την UEFA αλλά κι από τις χώρες που έχει δουλέψει, καθώς και πρωτιές σε δημοψηφίσματα, μόνο λίγα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν για έναν άνθρωπο που ασχολείται με την προπονητική μόλις 10 χρόνια και είναι μόλις 47 ετών. Όλα αυτά αποτελούν ρεκόρ... και το καλύτερο είναι πως συνεχίζει.

Το άρθρο που ακολουθεί είναι από το contra.gr και έχει να κάνει με ένα άλλο απίστευτο ρεκόρ του José Mourinho:

Ο προπονητής των ρεκόρ Ζοζέ Μουρίνιο σπάει όλα τα κοντέρ

Πέντε διαφορετικές ομάδες, 154 αγώνες, 3.130 ημέρες, 13.860 λεπτά και 72 διαφορετικοί αντίπαλοι. Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι αήττητος από το 2002 και συνεχίζει...

Είναι φορές που τα λόγια για να περιγράψεις ένα κατόρθωμα είναι λίγες, όταν οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. O Special One, ο άνθρωπος των τίτλων, ο ανίκητος Ζοζέ Μουρίνιο, τρέχει εδώ και 8,5 χρόνια, ένα ασύλληπτο για τα ανθρώπινα δεδομένα, ρεκόρ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει χτίσει το δικό του απόρθητο κάστρο και εξακολουθεί να αγνοεί την ήττα, όταν η εκάστοτε ομάδα του αγωνίζεται εντός έδρας στο πρωτάθλημα, από τη σεζόν 2001-2002. Στο διάστημα αυτό, ο ξεχωριστός κ. Μουρίνιο έχει αντιμετωπίσει 154 αντιπάλους με 5 διαφορετικές ομάδες και παραμένει για πάνω από 3.130 μέρες αήττητος.

Η ιστορία ξεκινά τη σεζόν 2001-02, όταν ο Πορτογάλος τεχνικός βρισκόταν στο τιμόνι της Λεϊρία. Στις 24 Φεβρουαρίου του 2002, η Λεϊρία υποδέχεται τη Βαρζίμ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στη νίκη με σκορ 1-0, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Φρέιτας στο 69ο λεπτό του αγώνα.

Επόμενη αντίπαλος η Σετουμπάλ (0-0 το τελικό αποτέλεσμα) στις 10 Μαρτίου του 2002, με την ιστορία να φτάνει έως και τις 21 Σεπτεμβρίου του 2010 και το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Εσπανιόλ (3-0).

Σε αγωνιστικό χρόνο, το διάστημα αυτό μεταφράζεται σε 13.860 λεπτά. Οι αντίπαλοι δε, που προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να τον κερδίσουν, φτάνουν τους 72...

Αναλυτικά πρόκειται για τις: Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μποαβίστα, Μπελενένσες, Μαρίτιμο, Πάκος Φερέιρα, Μπράγκα, Γκιμαράες, Μπέιρα Μαρ, Σετουμπάλ, Ζιλ Βιθέντε, Σάντα Κλάρα, Βαρζίμ, Ακαντέμικα, Νασιονάλ, Λεϊρία, Μορεϊρένσε, Ρίο Άβε, Αλβέρκα, Αμαδόρα, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έβερτον, Λίβερπουλ, Μπόλτον, Μίντλεσμπρο, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ, Άστον Βίλα, Τσάρλτον, Μπέρμιγχαμ, Φούλαμ, Νιούκαστλ, Μπλακμπερν, Πόρτσμουθ, Γουέστ Μπρομ, Κρίσταλ Πάλας, Νόργουιτς, Σαουθάμπτον, Σάντερλαντ, Γουέστ Χαμ, Γουίγκαν, Τσάρλτον, Γουότφορντ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Ρέντινγκ, Ντέρμπι, Μίλαν, Γιουβέντους, Τζένοα, Φιορεντίνα, Ρόμα, Ουντινέζε, Παλέρμο, Κάλιαρι, Λάτσιο, Αταλάντα, Νάπολι, Σαμπντόρια, Σιένα, Κατάνια, Κιέβο, Μπολόνια, Τορίνο, Ρετζίνα, Λέτσε, Πάρμα, Μπάρι, Λιβόρνο, Οσασούνα, Εσπανιόλ και η λίστα μεγαλώνει...

Επόμενη απόπειρα από τη Ντεπορτίβο Λα Καρούνια τον ερχόμενο Οκτώβρη για την (03/10) για την 6η αγωνιστική της Primera Division.

Στο διάστημα αυτό ο Μουρίνιο κάθισε στον πάγκο της Λεϊρία μέχρι το τέλος της σεζόν 2001-02, για δύο σεζόν στον πάγκο της Πόρτο (2002-04), για τέσσερις σεζόν στον πάγκο της Τσέλσι (2004-08), για δύο σεζόν στον πάγκο της Ίντερ (2008-2010) και φέτος στον πάγκο της Ρεάλ (2010-11).

Αναλυτικά οι ανά περίοδο επιδόσεις των ομάδων του Μουρίνιο:

Σεζόν/ Ομάδα/ Ν-Ισ.-Ητ.

2001-02 Λεϊρία 2-2-0

2002-03 Πόρτο 16-1-0

2003-04 Πόρτο 17-0-0

2004-05 Τσέλσι 14-5-0

2005-06 Τσέλσι 18-1-0

2006-07 Τσέλσι 12-7-0

2007-08 Τσέλσι 12-7-0

2008-09 Ίντερ 14-5-0

2009-10 Ίντερ 15-4-0

2010-11 Ρεάλ Μαδρίτης 2-0-0

Σύνολο: 122-32-0

Αγαπήστε τον ή μισήστε τον λοιπόν... Οι αριθμοί πάντως λένε την αλήθεια. Και αυτή δεν είναι άλλη από το ότι είναι ο καλύτερος ;)

ΥΓ1: Το πρώτο βιντεάκι είναι όλα τα λ7!!!

ΥΓ2: Κορυφαίο σχόλιο στο youtube... "Chuck Norris was born because The Special One said it was ok"

ΥΓ3: Κωστή (karydas), το 1:33 του πρώτου βίντεο το θυμάσαι??? :thumbup: Και δεν είμαι και Chelsea :D

Έγινε επεξεργασία - stormtrooper
Link to comment
Share on other sites

ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ

Link to comment
Share on other sites

ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ

;)

Φυσιολογική αντίδραση ΠΑΟΚ-τζή... Έχει πρόβλημα με τους καλύτερους :D

Link to comment
Share on other sites

ελα μωρε,σιγα τον πελατη,τον εχουμε γλεντησει δυο με την πορτο και μια με την ιντερ.....

;)

Link to comment
Share on other sites

Μου αρεσει πολυ ως προπονητης και σε ολες τις ομαδες που πηγε αφησε ιστορια.

Τωρα πηγε στον καλυτερο ισως συλλογο του κοσμου που τυχαινει να ειμαι φαν αυτης της ομαδας.Αν τα καταφερει και σ ' αυτον τον ιδιοτροπο συλλογο τοτε ειναι μακραν ο SPECIAL ONE ολων των εποχων του αθληματος.

Link to comment
Share on other sites

Έχω να δηλώσω ένα πράγμα μόνο: ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!! :D

Κι εμενα ρε φιλε 30φυλλε!! ;)

Link to comment
Share on other sites

To ότι έχει καταφέρει οι μισοί να τον αποθεώνουν και οι άλλοι μισοί να τον μισούν θανάσιμα, σημαίνει ότι αυτό που κάνει το κάνει με ξεχωριστό τρόπο και δεν περνάει αδιάφορος από κανέναν.

Προσωπικά με εκνευρίζει αφάνταστα το στυλ του και ότι θέλει να είναι ο σταρ στις ομάδες που δουλεύει, αλλά τον σέβομαι γιατί είναι winner.

Νίκο πολύ ωραίο αφιέρωμα, δεν βρήκες όμως κάτι αξιόλογο να μας δείξεις από την ομάδα σου που είναι γνωστή με τα παρακάτω ονόματα..

the so jealous of liverpool.f.c./ the we can never overtake liverpool.f.c./ or anyone else for that matter.f.c/ and a club nowhere near the city and just outside the city of manchester united.f.c. :D

;)

Link to comment
Share on other sites

αν τον κρινουμε απο το αποτελεσμα ναι ειναι πετυχιμενος.αντιποδοσφαιρο ομως μεχρι αηδιας παιζουν οι ομαδες του.αμυνα αμυνα αμυνα ειναι το συστημα του.τσουκου-τσουκου μπολ(τι μου θυμηζει τι μου θυμηζει) παιζουν ολες οι ομαδες του.και επειδη ειμαι λατρης του επιθετικου θεαματικου ποδοσφαιρου για εμενα δεν ειναι κορυφαιος.barcelona for ever.

Link to comment
Share on other sites

Αναλυτικά πρόκειται για τις: Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μποαβίστα, Μπελενένσες, Μαρίτιμο, Πάκος Φερέιρα, Μπράγκα, Γκιμαράες, Μπέιρα Μαρ, Σετουμπάλ, Ζιλ Βιθέντε, Σάντα Κλάρα, Βαρζίμ, Ακαντέμικα, Νασιονάλ, Λεϊρία, Μορεϊρένσε, Ρίο Άβε, Αλβέρκα, Αμαδόρα, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έβερτον, Λίβερπουλ, Μπόλτον, Μίντλεσμπρο, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ, Άστον Βίλα, Τσάρλτον, Μπέρμιγχαμ, Φούλαμ, Νιούκαστλ, Μπλακμπερν, Πόρτσμουθ, Γουέστ Μπρομ, Κρίσταλ Πάλας, Νόργουιτς, Σαουθάμπτον, Σάντερλαντ, Γουέστ Χαμ, Γουίγκαν, Τσάρλτον, Γουότφορντ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Ρέντινγκ, Ντέρμπι, Μίλαν, Γιουβέντους, Τζένοα, Φιορεντίνα, Ρόμα, Ουντινέζε, Παλέρμο, Κάλιαρι, Λάτσιο, Αταλάντα, Νάπολι, Σαμπντόρια, Σιένα, Κατάνια, Κιέβο, Μπολόνια, Τορίνο, Ρετζίνα, Λέτσε, Πάρμα, Μπάρι, Λιβόρνο, Οσασούνα, Εσπανιόλ και η λίστα μεγαλώνει...

Χαίρομαι που στη λιστα αυτή δεν περιλαμβάνετε το όνομα της ομαδάρας μου ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ που του έχει φερθεί δύο φορές άσχημα μία με την Πόρτο και μία με την Ιντερ. ;)

Link to comment
Share on other sites

Ο ΠΑΟ έχει χάσει μια φορά στο ΟΑΚΑ από την ιντερ όπως και την έχει κερδίσει στην Ιταλία

Link to comment
Share on other sites

Νίκο πολύ ωραίο αφιέρωμα, δεν βρήκες όμως κάτι αξιόλογο να μας δείξεις από την ομάδα σου που είναι γνωστή με τα παρακάτω ονόματα..

the so jealous of liverpool.f.c./ the we can never overtake liverpool.f.c./ or anyone else for that matter.f.c/ and a club nowhere near the city and just outside the city of manchester united.f.c. :thumbup:

Στην "αρχαία" η ιστορία η ομάδα όντως έχει να πει πολλά. Στη σύγχρονη ελάχιστα... Η Liverpool μου θυμίζει κάπως την Ελλάδα. Είμαστε περήφανοι για το τι ήμασταν και δεν βλέπουμε τα σημερινά μας χάλια :D

Σε γενικές γραμμές πάντως, είμαι από τους ανθρώπους που θαυμάζω τα "μαύρα πρόβατα" και τους "ανορθόδοξους" αλλά ταυτόχρονα πετυχημένους ανθρώπους. Παραδείγματα είναι ο χοντρός Sir Charles Barkley, ο "δεν μπορώ να πηδήξω εφημερίδα" Larry Bird, ο "δεν υπάρχει πιο εγωιστής άνθρωπος από μένα" Bobby Fischer (σκακιστής), ο "ξοδεύω όλα μου τα χρήματα στο ποτό και τις γυναίκες" George Best κ.ο.κ.

Οπότε μέσα σε αυτή τη λίστα δεν μπορεί να μην είναι ο άνθρωπος φαινόμενο Ζοζέ Μουρίνιο. Λέει ότι θέλει, όπως το θέλει, δεν σέβεται, σνομπάρει, είναι ψώνιο αλλά... ξέρει πολλά κιλά μπάλα ;)

Για το αντιποδόσφαιρο που γράφτηκε πιο πάνω, θεωρώ πως αυτό συνέβη μόνο με την Chelsea και το θεωρώ φυσιολογικό. Δεν υπήρχε Chelsea στον ποδοσφαιρικό χάρτη και από την πρώτη χρονιά πρωταγωνίστησε χάρις τον Μουρίνιο. Δεν έχει φανέλα, δεν έχει οπαδούς, δεν έχει ιστορία και αναγκαστικά για να πάρει αποτελέσματα έπρεπε να παίξει "αντιποδοσφαιρικά".

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

θέλω να κάνω και εγώ ένα μικρό αφιέρωμα στον κύριο αλαζόνα

για σένα μικρέ αλαζόνα special 5

Link to comment
Share on other sites

κρίμα μόνο που στον αγώνα αυτόν διασύρθηκαν και 2 παίχτες, οι μοναδικοί παίχτης που αξίζουν σε αυτήν την ομάδα ο Οζιλ(που είναι και οπαδός της BARCA) και ο Khedira

όσο για τον άλλο μικρό αλαζόνα δεν έχω αν πω τπτ μιας και τα έχει πει όλα ο κύριος Παντιάνι

http://www.gazzetta.gr/football/europe/ite...%B9-%28video%29

http://www.gazzetta.gr/football/europe/ite...%BD%CE%BF%C2%BB

Έγινε επεξεργασία - karrot
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Αγαπητοί φίλοι της Βαρκελώνης,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν είναι κακό να βγείτε από τα λαγούμια σας. Χτες άκουγα μεγάλες κουβέντες στο Aquazone Meeting Point. Παρακαλώ πολύ να εμφανιστείτε και με ευλάβεια να ζητήσετε συγγνώμη από τον θείο Jose... Ίσως να σας λυπηθεί! Μη ξεχνάτε πως έχουμε και συνέχεια.... γατάκια της Βαρκελώνης :)

det_real_cup.jpg

Link to comment
Share on other sites

εγώ ένα θα σου πω κατάφερε να καταστρέψει για άλλη μια φορά το θέαμα και να κάνει μια άκρως επιθετική ομάδα και που έπαιζε ωραία μπάλα(πράγμα για το οποίο την σεβόμουν αν και δεν την χώνεψα ποτέ τη ρεαλ )....να την κάνει βαρετή και αμυντική :) .Επίσης μας έπρηξε ολόκληρη τη χρονιά με την διαιτησία....και κατάφερε σε 2 παιχνίδια να στρέψει υπέρ της ρεαλ την διαιτησία :thumbup: Γι'αυτό θα συνεχίσω να μην τον χωνεύω

Link to comment
Share on other sites

εγώ ένα θα σου πω κατάφερε να καταστρέψει για άλλη μια φορά το θέαμα και να κάνει μια άκρως επιθετική ομάδα και που έπαιζε ωραία μπάλα(πράγμα για το οποίο την σεβόμουν αν και δεν την χώνεψα ποτέ τη ρεαλ )....να την κάνει βαρετή και αμυντική :) .Επίσης μας έπρηξε ολόκληρη τη χρονιά με την διαιτησία....και κατάφερε σε 2 παιχνίδια να στρέψει υπέρ της ρεαλ την διαιτησία :thumbup: Γι'αυτό θα συνεχίσω να μην τον χωνεύω

Το ότι κατάφερε να κάνει τη μπάρτσα να μην έχει μια ολοκληρωμένη επίθεση σε ένα ημίχρονο σου λέει

τίποτα αυτό;

Δεν πειράζει,θα σας περάσει.Απλά μη βλέπετε ισπανικό πρωτάθλημα,δέστε κινέζικο.Και εκεί παίζουν ωραία

μπάλα. :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Το ότι κατάφερε να κάνει τη μπάρτσα να μην έχει μια ολοκληρωμένη επίθεση σε ένα ημίχρονο σου λέει

τίποτα αυτό;

Δεν πειράζει,θα σας περάσει.Απλά μη βλέπετε ισπανικό πρωτάθλημα,δέστε κινέζικο.Και εκεί παίζουν ωραία

μπάλα. :thumbup:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Δεν είμαι μόνος! Πες ρε Βαγγέλη, γιατί πολύ γλώσσα έχουνε βγάλει :)

Link to comment
Share on other sites

Το ότι κατάφερε να κάνει τη μπάρτσα να μην έχει μια ολοκληρωμένη επίθεση σε ένα ημίχρονο σου λέει

τίποτα αυτό;

Δεν πειράζει,θα σας περάσει.Απλά μη βλέπετε ισπανικό πρωτάθλημα,δέστε κινέζικο.Και εκεί παίζουν ωραία

μπάλα. :)

επειδή βλέπω ισπανικό πρωτάθλημα το λέω αυτό με την άμυνα.Η μπάλα έχει 2 ημίχρονα.Επίσης στο 2ο ημίχρονο μια χαρά έπαιξε η barca.Καμία ομάδα δεν μπορεί να παίζει 90 λεπτά γεμάτα και το νόημα δεν είναι να κάνεις τον άλλον μόνο να μην κάνει επιθέσεις..... Για την κόκκινη που δεν έδωσε στην ρεαλ έκανε αβαβα τώρα ο special 5(τον έχει σημαδέψει και ότι και να κάνει θα τον ακολουθεί μια ζωή).Δεν πειράζει πάρτε εσείς το κυπελλάκι και άσε το πρωτάθλημα για εμάς :thumbup::thumbup:

@VAGGELIS BAL

σε έχω στη μαύρη λίστα από την προηγούμενη φορά :hysterical::rasp:

Link to comment
Share on other sites

επειδή βλέπω ισπανικό πρωτάθλημα το λέω αυτό με την άμυνα.Η μπάλα έχει 2 ημίχρονα.Επίσης στο 2ο ημίχρονο μια χαρά έπαιξε η barca.Καμία ομάδα δεν μπορεί να παίζει 90 λεπτά γεμάτα και το νόημα δεν είναι να κάνεις τον άλλον μόνο να μην κάνει επιθέσεις..... Για την κόκκινη που δεν έδωσε στην ρεαλ έκανε αβαβα τώρα ο special 5(τον έχει σημαδέψει και ότι και να κάνει θα τον ακολουθεί μια ζωή).Δεν πειράζει πάρτε εσείς το κυπελλάκι και άσε το πρωτάθλημα για εμάς :thumbup::thumbup:

@VAGGELIS BAL

σε έχω στη μαύρη λίστα από την προηγούμενη φορά :hysterical::rasp:

Τυχερός είσαι γιατί δεν παρακολουθώ δευτεροκλασάτα πρωταθλήματα (μπαγερν) :band:

Αλλιώς θα με είχες στη λίστα κάθε κυριακή :)

Link to comment
Share on other sites

Αν και είμαι γκαντέμης στις προβλέψεις μου, κάτι μου λέει πως θα έχω τη χαρά να δω τις δύο ομάδες μου εκτός Ελλάδας στον τελικό... Οπότε απλά θα απολαύσω έναν τελικό :)

Link to comment
Share on other sites

σήμερα πάντως όλα τα λεφτά ήταν ο Πεπ :)

Link to comment
Share on other sites

η δικαίωση του ποδοσφαίρου σήμερα.....και αυτά παθαίνεις για να μιλάς πάρα πολύ Jose και με τόσο άσχημο τρόπο για τον αντίπαλο προπονητή :) (μια χαρά σου απάντησε ο Γκουαρντιόλα)

Link to comment
Share on other sites

η δικαίωση του ποδοσφαίρου σήμερα.....και αυτά παθαίνεις για να μιλάς πάρα πολύ Jose και με τόσο άσχημο τρόπο για τον αντίπαλο προπονητή :) (μια χαρά σου απάντησε ο Γκουαρντιόλα)

Τώρα δηλαδή μου συγκρίνεις τους δύο προπονητές? Αν ναι, διάβασε το πρώτο ποστ του τόπικ και πες μου για το που ακριβώς συγκρίνονται οι δυο τους :)

Επί της ουσίας...

Η Μπάρτσα είναι καλύτερη ομάδα προφανώς αυτή την περίοδο. Οι λόγοι δε μας ενδιαφέρουν τώρα, αλλά το αποτέλεσμα, που αυτό είναι ότι είναι ομαδάρα με απίστευτους αυτοματισμούς.

Από την άλλη υπάρχει και ο Μέσσι... Τι να πει κανείς... Ο καλύτερος παίχτης που υπήρξε ποτέ σίγουρα δεν είναι, αλλά ότι είναι ο καλύτερος που υπάρχει τώρα είναι ένα γεγονός.

Σε κάθε παιχνίδι Real-Barca στην παρούσα κατάσταση, τα στατιστικά και το ποντάρισμα πρέπει να πέφτουν στη Barca. Το ότι ο Μουρίνιο έχει καταφέρει να κλειδώσει αυτή την ομάδα είναι ένα επίτευγμα που μόνο ο Μουρίνιο θα μπορούσε να πετύχει. Και γι'αυτό το λόγο δεν πρέπει να είμαστε και πολύ βέβαιοι για τον επαναληπτικό. Σίγουρα η Barca είναι με το ενάμιση πόδι στον τελικό. Αλλά και ο Μουρίνιο είναι ο άνθρωπος που έχει κάνει τα απίστευτα. Και δεν υπάρχει κανένας Γκουαρντιόλα μπροστά στον θείο Ζοσέ.

Για τον πιθανό τελικό Man United με Barca δεν θα πω πολλά τώρα... Απλά θα πω πως ο "τσίχλας" δεν σπάει κριτσίνια!

Link to comment
Share on other sites

δεν συγκρίνω τους 2 προπονητές :) Ο Jose είναι πιο καλός απλά την αλαζονεία του και τον χαρακτήρα του και την αμυντική φιλοσοφία του σχολιάζω

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...