Jump to content

Η πρώτη μου συνάντηση στο Olympico!!!


Mitrizakis Nikos

Recommended Posts

Μετά από αρκετές ώρες στο δρόμο κατάφερα και έφτασα στην Αθήνα! Ως άσχετος φυσικά με τους δρόμους της πρωτεύουσας δεν έμενε τίποτα άλλο παρά μόνο να χαθώ!!! :blink: Ψάχνοντας λοιπόν το water inn έκανα μία ωραία ξενάγηση στην Κηφισιά! Μετά κόπων και βασάνων, βρήκα ένα μεγάλο μπλε κτήριο, καινούργιο, καθαρό, με ωραία είσοδο, πολλά ωραία ενυδρεία… άψογο! (χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, με εντυπωσίασε). Εμείς στη Β. Ελλάδα μπαίνουμε σε υπόγεια για να ψωνίσουμε για το χόμπι μας! Αφού γνώρισα το μαγαζί και έκανα και τα ψώνια μου, κατηφόρισα προς Πειραιά για να έρθω να σας βρω!!! Εκεί γνώρισα και μίλησα με αρκετούς από εσάς, που μέχρι τώρα σας ήξερα μόνο από τα posts σας. Για να κλείσω λοιπόν την «έκθεση», θέλω να σας πω ότι χάρηκα πολύ για τη γνωριμία και ότι πραγματικά άξιζε τον κόπο η σημερινή ταλαιπωρία!!! Τέλος, θέλω να σας ευχαριστήσω για τις συμβουλές που μου δώσατε και που κάνατε δικό σας το δικό μου ενυδρείο, σας ευχαριστώ! :)

Link to comment
Share on other sites

Ανάλογα είναι και τα δικά μας συναισθήματα.

Χάρηκα ιδιαίτερα, που σε γνώρισα και μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε.

Πιστεύω να μπορέσουμε να τα πούμε και πάλι από κοντά.

Ως τότε θα τα λέμε από εδώ.

Καλή συνέχεια

Link to comment
Share on other sites

Η χαρά ήταν και δική μας Νίκο, αφού έχουμε πολλά να συζητήσουμε!!!!

Περιμένουμε να σε ξαναδούμε σύντομα και ίσως να ανεβούμε και εμείς βόρεια σύντομα!!!

Link to comment
Share on other sites

Νικο πολυ καλα εκανες και ηρθες!! Ηταν πραγματικη χαρα μας να σε γνωρισουμε και να συζητησουμε! Σιγουρα μπορεσαμε να πουμε πολυ περισσοτερα και πιο κατανοητα πραγματακια απο κοντα και πλεον εχουμε καλυτερη ιδεα για το ενυδρειο σου και τι σκοπευεις να κανεις :)

Ελπιζω και στις επομενες συναντησεις μας να εισαι εδω !

Link to comment
Share on other sites

Ελπιζω και στις επομενες συναντησεις μας να εισαι εδω !

Εννοειτε και οχι μονο. Νικο χαρηκα πολυ που σε γνωρισα, εχεις παθος για αυτο που θες, το αγαπας και αυτη ειναι η καλυτερη συνταγη για να πας μπροστα το χομπι σου. Σου ευχομαι οτι καλυτερο! :)

Έγινε επεξεργασία - Discos
Link to comment
Share on other sites

Ψάχνοντας λοιπόν το water inn έκανα μία ωραία ξενάγηση στην Κηφισιά! Μετά κόπων και βασάνων, βρήκα ένα μεγάλο μπλε κτήριο, καινούργιο, καθαρό, με ωραία είσοδο, πολλά ωραία ενυδρεία… άψογο! (χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, με εντυπωσίασε).

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια Νίκο.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Μετά από αρκετές ώρες στο δρόμο κατάφερα και έφτασα στην Αθήνα! Ως άσχετος φυσικά με τους δρόμους της πρωτεύουσας δεν έμενε τίποτα άλλο παρά μόνο να χαθώ!!! :thumbup: Ψάχνοντας λοιπόν το water inn έκανα μία ωραία ξενάγηση στην Κηφισιά! Μετά κόπων και βασάνων, βρήκα ένα μεγάλο μπλε κτήριο, καινούργιο, καθαρό, με ωραία είσοδο, πολλά ωραία ενυδρεία… άψογο! (χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, με εντυπωσίασε). Εμείς στη Β. Ελλάδα μπαίνουμε σε υπόγεια για να ψωνίσουμε για το χόμπι μας! Αφού γνώρισα το μαγαζί και έκανα και τα ψώνια μου, κατηφόρισα προς Πειραιά για να έρθω να σας βρω!!! Εκεί γνώρισα και μίλησα με αρκετούς από εσάς, που μέχρι τώρα σας ήξερα μόνο από τα posts σας. Για να κλείσω λοιπόν την «έκθεση», θέλω να σας πω ότι χάρηκα πολύ για τη γνωριμία και ότι πραγματικά άξιζε τον κόπο η σημερινή ταλαιπωρία!!! Τέλος, θέλω να σας ευχαριστήσω για τις συμβουλές που μου δώσατε και που κάνατε δικό σας το δικό μου ενυδρείο, σας ευχαριστώ! :welcome:

εμενα το ονειρο μου ειναι να επισκευθω αυτο το μαγαζι και να παραβρεθω σε μια σηναντηση!ελπιζω καποια στιγμη να τα καταφερω!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...