Jump to content

καλωσήρθαμε!!!!


manos-litsa

Recommended Posts

είμαστε ένα ψιλοτρελούτσικο ζευγάρι που κατόπιν της απόφασης να ενώσουμε τισ ζωές μας και την τρέλα μας έχουμε ξατρελαθεί και με την ιδέα του να στήσουμε το δικό μας ενυδρείο!!! <_< (από μικρά ζηλεύαμε τα ενυδρεία σε καταστήματα που επισκεπτόμασταν, αλλα ποτε νωρίτερα δεν μας παρουσιαστηκε η ευκαιρία :angry2: ) τώρα ξεκινήσαμε με έναν τσαχπίνη ερωτιάρη μονοδάκτυλο ( τον μικρό μασ ρίμπο) σε ένα ενυδρειακι 13λίτρων που μασ δώρισαν!!!επίσης ο ρίμπο μας είναι ανθεκτικότατος σαν οργανισμός γιατί μετά από ένα μήνα πειραματισμών, έχει μεγαλώσει κιόλας, προσ έκπληξη μας!!! :rasp: . τώρα πήραμε ένα ενυδρείο των 120 λίτρων, θέλουμε να το στήσουμε μόνοι μας, σωστά αυτή τη φορά...σε αυτό το σημείο πρέπει να φωνάξουμε και οι 2!!!!!!

ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!! :angry2:

Link to comment
Share on other sites

είμαστε ένα ψιλοτρελούτσικο ζευγάρι που κατόπιν της απόφασης να ενώσουμε τισ ζωές μας και την τρέλα μας έχουμε ξατρελαθεί και με την ιδέα του να στήσουμε το δικό μας ενυδρείο!!! :angry2: (από μικρά ζηλεύαμε τα ενυδρεία σε καταστήματα που επισκεπτόμασταν, αλλα ποτε νωρίτερα δεν μας παρουσιαστηκε η ευκαιρία :angry2: ) τώρα ξεκινήσαμε με έναν τσαχπίνη ερωτιάρη μονοδάκτυλο ( τον μικρό μασ ρίμπο) σε ένα ενυδρειακι 13λίτρων που μασ δώρισαν!!!επίσης ο ρίμπο μας είναι ανθεκτικότατος σαν οργανισμός γιατί μετά από ένα μήνα πειραματισμών, έχει μεγαλώσει κιόλας, προσ έκπληξη μας!!! :rasp: . τώρα πήραμε ένα ενυδρείο των 120 λίτρων, θέλουμε να το στήσουμε μόνοι μας, σωστά αυτή τη φορά...σε αυτό το σημείο πρέπει να φωνάξουμε και οι 2!!!!!!

ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!! :rasp:

αυτα ειναι που μου αρεσουν!!!! ειστε φοβεροι!!! και για την ιστορια εγω ειμαι 28 , με 2 ενυδρεια και ενα terrarium.

2 ενυδρεια εχει και η μανα μου!!!

αντε με το καλο ολοι να εχουν ενυδρεια σε ενα σπιτι (τουλαχιστον ενα για τον καθενα!!)

καλη αρχη παιδια και παντα τρελοι!!!! <_<

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθατε, λοιπον, στην παρεα μας και καλη συνεχεια! <_<

Link to comment
Share on other sites

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 30 Ο ΜΑΝΟΣ ΚΑΙ 25 Η ΛΙΤΣΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΠΑΡΕΑ!!! <_< ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΡΙΧΝΑΜΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ,ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΑΣ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΡΟΠΙΚΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CO2 ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΥΤΑ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ? ΠΟΣΑ ΦΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ 120ΛΊΤΡΑ? ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΑΣ...

Link to comment
Share on other sites

καλωσόρισες τρελό ζευγαράκι..και όσο περισσότερο μένετε "συντονισμένοι" τόσο περισσότερο

θα τρελαίνεστε!!!!!!!! <_<

Link to comment
Share on other sites

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΑΣ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΡΟΠΙΚΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CO2 ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΥΤΑ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ? ΠΟΣΑ ΦΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ 120ΛΊΤΡΑ?

WELCOME to AQUAZONE φιλε και φιλη manos-litsa ... <_<

Καλη διαμονη και καλη συνεχεια ... :angry2:

Το Co2 ειναι σιγουρο οτι βοηθαει πολυ στην αναπτυξη των φυτων . Εξαρτατε απο εσας εαν θα βαλετε ευκολα ή δυσκολα φυτα μεσα . Αν βαλετε ευκολα φυτα τοτε το Co2 δεν ειναι απαραιτητο ενω αν βαλετε δυσκολα φυτα χρειαζετε . Καλο θα ηταν για αρχη στο στησιμο να βαλετε και 2 cm υποστρωμα που θα βοηθησει πολυ τα φυτα στο ξεκινημα τους . Απο κει και περα το ποσα φυτα μπορειτε να βαλετε ειναι καθαρα υποκειμενικο εαν το θελετε πυκνοφυτεμενο ή οχι . Φυσικα και δε μας ζαλιζετε και εδω ειμαστε να βοηθησουμε οπου μπορουμε ... :angry2:

Link to comment
Share on other sites

Καλως ορισατε στην παρεα μας. <_<:angry2::angry2:

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθατε!! Τύχη βουνό να έχετε κοινή τη τρέλα...Το χιλιόλιτρο είναι θέμα χρόνου... <_<

Link to comment
Share on other sites

:angry2: ευχαριστουμε για το καλωσόρισμα και τισ πληροφορίεσ ασφαλώς!!!!όπως και για την ευχή με το χιλιόλιτρο,αν όλα πάνε καλά με αυτό,ήδη την σκεφτόμαστε!!!!! <_<
Link to comment
Share on other sites

<_< συνονοματε και Λιτσα :angry2:

Εδω θα βρειτε και οσες πληροφοριες θελετε αλλα και εμπνευση για ακομα μεγαλυτερα ενυδρεια!!! Ρωτηστε οτι θελετε στις αναλογες κατηγοριες και περιμενουμε να σας δουμε απο κοντα και σε καποια απο τις μηνιαιες συναντησεις μας αν ανεβετε στην Αθηνα!!

Έγινε επεξεργασία - Manogr
Link to comment
Share on other sites

<_< manogr, η αλήθεια είναι πως κάτι που ξεκίνησε από ένα απλό δώρο μασ έχει κολλήσει τρελά!!!το ίδιο κολλήσαμε και με το aquazone παρόλο που δεν είχαμε ποτέ μπει σε forum στο παρελθόν,είναι πάντα ωραίο να επικοινωνείσ με ανθρώπουσ που έχεισ κοινά ενδιαφέροντα!!! :angry2: κι εμείσ θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε όλουσ κ από κοντά!!!
Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθατε στην ενυδρειοπαρέα μας παιδιά :angry2: ,

σας περιμένουμαι να σας γνωρίσουμε απο κοντά <_<

πολύ χαίρομε όταν βλέπω ζευγάρια σαν και σας στο υπέροχο χόμπυ μας :rasp:

καλή συνέχεια και με περισσότερα λίτρα... :angry2:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...