Jump to content

Επιθετικη Banded Coral Shrimp


Recommended Posts

Επειδη τον τελευταιο καιρο βλεπω καποιες επιθετικες κινησεις προς αλλα ψαρια ηθελα να ρωτησω αν κατι τετοιο ειναι φυσιολογικο απο αυτη την γαριδα... Μαλιστα πριν καποιες ημερες ειδα τσιμπημενα τα φτερα σε καποιο ψαρι και εχθες βρηκα ενα νεκρο να το επξεργαζετε ηθελα να ρωτησω αν μπορει και να τα σκοτωσει... :huh:

Link to comment
Share on other sites

Στο συγκεκριμένο είδος δεν έχει παρατηρηθεί επίθεση σε ψάρια.... είναι όμως επιθετική σε άλλες μικρότερες γαρίδες αν και δεν είναι σίγουρο γιατί εδώ και ένα χρόνο στο ενυδρείο μου συγκατοικούν μαζί της 4 sexyshrimp χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το ότι την είδες επάνω από νεκρό ψάρι δεν σημαίνει ότι το σκότωσε.... αλλά ως παμφάγος οργανισμός που είναι σου καθάριζε το ενυδρείο.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=69593

Έγινε επεξεργασία - Aiolos
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω aiolos! :thumbup:

Παντως ο λογος της ανησυχιας μου ηταν γιατι την εχω δει 2-3 φορες να κανει αποτομη-επιθετικη κινηση σε καποιο ψαρι χωρις βεβαια να καταφερει να το ακουμπησει... Ελπιζω να ηταν τυχαιο... :)

Link to comment
Share on other sites

Το παίζει Ράμπο !! συνέχεια το κάνει σε ότι περνάει από δίπλα της.... ίσως να είναι αμυντική στάση και όχι επιθετική, αυτό το ρόλο αλώστε έχουν και οι μεγάλες της δαγκάνες.... βιτρίνα !!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...