Jump to content

Σχόλια Για Το Κατάστημα Μας!!


Recommended Posts

Σε αυτο το topic ειστε ελευθεροι να γραψετε οποιαδηποτε εμπειρια εχετε με το καταστημα μας.

Απο ποιοτητα προιοντων ή ζωων-ψαριων , καθαριοτητα , τιμες , προσφορες , εκπτωσεις , εξυπηρετηση απο το προσωπικο μας ή οτιδηποτε αλλο φανταστειτε.

Θετικα ή αρνητικα. Δεν θα υπαρχει καμια λογοκρισια εφ'οσον εκφραζεστε κοσμια.

Αυτο που πραγματικα χρειαζομαστε , ειναι ιδεες που μπορει να εχετε και θελετε να μοιραστειτε μαζι μας. Τι θα θελατε να δειτε σε εμας και τι θα θελατε να διορθωσουμε.

Αυτο το θεμα το οποιο σκεφτηκαμε και ζητησαμε απο τους Admin να ξεκινησει , εχει ως σκοπο να ενημερωνονται τα μελη που δεν μας εχουν επισκεφτει απο τα μελη που μας εχουν επισκεφτει για την ποιοτητα των υπηρεσιων και των προιοντων μας και τις τιμες μας. Αλλα και βεβαια να μας κανετε καλοπροαιρετη κριτικη ωστε να βελτιωνομαστε συνεχως με βαση παντα τις αναγκες σας.

Ευχαριστουμε πολυ εκ των προτερων.

Κωστας Ζαχαροπουλος

Edit:

Μετα απο παροτρυνση καποιου μελους (δεν θεωρω σωστο να αναφερω ονομα διοτι δεν ξερω αν το επιθυμει) σας ενημερωνουμε οτι μπορειτε να ανοιξετε καινουριο θεμα ωστε να μοιραστειτε με τους υπολοιπους την εμπειρια ή τις σκεψεις σας. Οπως εχουμε ξαναπει , μεσα στην κατηγορια του καταστηματος μας εχετε την ελευθερια να κανετε οτι θελετε εφ'οσον δεν προσβαλει τα υπολοιπα μελη.

Έγινε επεξεργασία - Zacharopoulos
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...