MrMarten Xeimarros 2 Posted June 11, 2014 #26 Share Posted June 11, 2014 Τι να την κάνεις τη φλόγα ρε kostakappa??? Καρβουνάτα τα τρως τα burger?? Ενώ με το καρβουνάκι τα πετάς πάνω και τ' αφήνεις 3' απ' τη μία και 3' απ' την άλλη κι έχεις μπιφτεκάκι με γνήσια γεύση!! 1 Link to post Share on other sites
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 1,290 Posted June 11, 2014 #27 Share Posted June 11, 2014 3' και 3'! Σίγουρα είναι συνταγή μπιφτέκι για Άγγλους... Link to post Share on other sites
MfJones 138 Posted June 11, 2014 #28 Share Posted June 11, 2014 xαχαχαχαχα!!! με 3' και 3' οντως θα τα φας ωμα ρε φιλε!!! καρβουνακι γκαζι δεν εχει σημασια τουλαχιστον οχι τοσο, οσο εχει η ποιοτητα του κρεατος Link to post Share on other sites
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 1,290 Posted June 11, 2014 #29 Share Posted June 11, 2014 xαχαχαχαχα!!! με 3' και 3' οντως θα τα φας ωμα ρε φιλε!!! καρβουνακι γκαζι δεν εχει σημασια τουλαχιστον οχι τοσο, οσο εχει η ποιοτητα του κρεατος +1000 Link to post Share on other sites
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 1,290 Posted June 11, 2014 #30 Share Posted June 11, 2014 Γκάζι παίδες. Ανάβεις-ψήνεις. Άσε που τα μπιφτέκια των burger θέλουν φλόγα!! Πλάκα πλάκα, το γκάζι ανάβει φλογίτσα όταν στάξει..... Link to post Share on other sites
Antrikos 1 Posted June 11, 2014 #31 Share Posted June 11, 2014 Γκάζι παίδες!! Ούτε κάπνα, ούτε καθάρισμα από τις στάχτες!! Άντε και καλή μας όρεξη!! Link to post Share on other sites
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 1,290 Posted June 11, 2014 #32 Share Posted June 11, 2014 Λυγμ....!!! Τι φωτο ειναι αυτη ρε φιλε; Δεν μας λυπασαι; Link to post Share on other sites
symvoulos 115 Posted June 11, 2014 #33 Share Posted June 11, 2014 Γκάζι παίδες!! Ούτε κάπνα, ούτε καθάρισμα από τις στάχτες!! Άντε και καλή μας όρεξη!! με κόλασες τερτατιάτικα!!! χαχαχα Link to post Share on other sites
Antrikos 1 Posted June 12, 2014 #34 Share Posted June 12, 2014 Εεμμμ άμα έχεις τη σωστή την ψησταριά κολάζεις κόσμο!! Για όποιον ζήλεψε: http://www.campingaz.com/in/p-23258-rbs174-classic-grande-deluxe.aspx Link to post Share on other sites
rastaman 2,615 Posted June 12, 2014 #35 Share Posted June 12, 2014 Είμαι σίγουρος οτι με αρχική τιμή στο skroutz 599 ψήνει μόνη της. . . Link to post Share on other sites
Christos07 13 Posted June 12, 2014 #36 Share Posted June 12, 2014 Μιας και είμαι Αθηνα κ πάντα αυτα τα τσιμπούσια είναι μπαλκονάτα φανατικά ψηφίζω γκάζι. Κάρβουνο μόνο την Κυριακή του Πάσχα. Όσο για το θέμα υγειας κα΄που διάβασα ότι το κάρβουνο αφήνει στο κρεάς κατάλοιπα απο την κάυση τα όποια δεν είναι και τελέιως ακίνδυνα. Δεν το γνωρίζω το θέμα άλλα θεωρούσαν το γκα΄ζι πιο αβλαβές!!! Και για την ιστορία όλα τα μεγάλα εστιατόρια- Σεφ μαγειρεύουν σε ψηγσταρίες γκαζιού. Δεν πιστέυω ότι ρισκάρουν την γέυση για την ευκολία τους!!! Link to post Share on other sites
Antrikos 1 Posted June 13, 2014 #37 Share Posted June 13, 2014 Είμαι σίγουρος οτι με αρχική τιμή στο skroutz 599 ψήνει μόνη της. . . Εγώ 550 την πήρα πάντως από το κατάστημα της εταιρείας!! Ένα 50αράκι είναι ένα κυριακάτικο τσιμπούσι 'οπως και να το κάνουμε! Link to post Share on other sites
Antrikos 1 Posted June 13, 2014 #38 Share Posted June 13, 2014 Μιας και είμαι Αθηνα κ πάντα αυτα τα τσιμπούσια είναι μπαλκονάτα φανατικά ψηφίζω γκάζι. Κάρβουνο μόνο την Κυριακή του Πάσχα. Όσο για το θέμα υγειας κα΄που διάβασα ότι το κάρβουνο αφήνει στο κρεάς κατάλοιπα απο την κάυση τα όποια δεν είναι και τελέιως ακίνδυνα. Δεν το γνωρίζω το θέμα άλλα θεωρούσαν το γκα΄ζι πιο αβλαβές!!! Και για την ιστορία όλα τα μεγάλα εστιατόρια- Σεφ μαγειρεύουν σε ψηγσταρίες γκαζιού. Δεν πιστέυω ότι ρισκάρουν την γέυση για την ευκολία τους!!! Πες τα ρε Christo!! Κι άμα έχεις και καλή ψησταριά τι να το κάνεις το κάρβουνο!! Έχω φάει εγώ λουκάνικο και παϊδάκι απ' αυτή την ψησταριά που άλλο να στο λέω κι άλλο να το γεύεσαι!! 1 Link to post Share on other sites
kostaskappa 131 Posted June 13, 2014 #39 Share Posted June 13, 2014 Φέτος πήρα ψησταριά γκαζιού και παιδιά πιστέψτε με, τέτοια γεύση σε burger δεν έχω φάει ξανά! Άσε που θες βάζεις τώρα φωτιά και σε 2 λεπτά ψήνεις! Link to post Share on other sites
Antrikos 1 Posted June 13, 2014 #40 Share Posted June 13, 2014 Εγγύηση σου λέω!! Και θα σου κρατήσει χρόνια ολόκληρα και ξεμπέρδεψες από κάπνα, στάχτες και τη σχετική καθαριότητα που χρειάζεται μετά!! Άρχοντας!! Link to post Share on other sites
rastaman 2,615 Posted June 13, 2014 #41 Share Posted June 13, 2014 Η αλήθεια είναι οτι ψήνομαι και εγώ για ψησταριά γκαζιού παρόλο που έχω τα κάρβουνα ταράτσα και το δουλεύω στο φουλ. 500-600 ευρώ όμως δεν τα διαθέτω Φέτος πήρα ψησταριά γκαζιού και παιδιά πιστέψτε με, τέτοια γεύση σε burger δεν έχω φάει ξανά! Άσε που θες βάζεις τώρα φωτιά και σε 2 λεπτά ψήνεις! Δώσε λεπτομέρειες βρε αγόρι . . . Link to post Share on other sites
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 1,290 Posted June 13, 2014 #42 Share Posted June 13, 2014 Τσιμπαει λιγο η τιμη εεε; Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now