Jump to content

Ερωτησεις..... Συμβουλες...


petran halen

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους μετα απο τον (πειραματισμο) μου στα μανιταρια και ζοανθους που πανε πολυ πολυ καλα!!! αποφασισα να ξεκινησω τα lps ...θα σας παρουσιασω το ενυδρειο μου να με συμβουλεψεται για την καλυτερη υγεια των κοραλλιων μου.. 60 λιτρα με αραγωνιτη περιπου 5 κιλα βραχο 10 κιλα λαμπες 2 μπλε τ5 και μια λευκη καινε 14 ωρες την ημερα...(συντομα θα μεταφερθω σε λιγακι μεγαλυτερο ενυδρειο με επιτελους 4,5 λαμπες) φιλτρο εχεημ με αστερια και μπιτσ. σκιμμερ λογο χωρου δεν εχω.. απο φαρμακα ριχνω καθε 2 μερες το zooton tis tropic marin to snow kai to phyton... δηλαδη δευτερα το πρωτο πεμπτι το δευτετρο κυριακι το τριτο..μια φορα τιν βδομαδα βαζω το seachem reef plus παντα αντιφοσφορο και 2 μερες την βδομαδα καρβουνο, target feeding μια φορα την βδομαδα με κυκλοπες rotifers και ψηλοκομενες γαρδες... μετρησεις με το αλατι της red sea to coral pro και αλαγη νερο μια φορα την βγομαδα μισο οσμοσης μισο βρυσης στο 1.024.5 εχω ασβεστιο 460 kh 9 με 10 ph 8,2 με 8,3 στροντζιο μαγνησιο δεν κανω ακομα συντομα ομως θα αγορασω τεστ.,.. λοιπον εχω zoanthus manitaria xenia anemones mini max kai lps bubble coral tranchyphilia euphyllia hammer coral και Caulastrea .... οι συμβουλες σας?? τι αλλο μπορω να κανω να το κανω πιο ευτυχεισμενα??? κανω κατι λαθος?? σας ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Edw vrisketai me tin mple lampa anameni mono.

Edw vrisketai me tin mple lampa anameni mono. Έγινε επεξεργασία - petran halen
Link to comment
Share on other sites

θα σε παρακαλούσα να γραφεις πεζά ελληνικά ειναι κακονισμος του φορουμ επίσης δεν βλεπω καποια φωτογραφία!

Link to comment
Share on other sites

Πετραν βαλε κανα κομμα ρε, 10 κιλα λαμπες διαβασα στο αρχικο ποστ :crazyyyy:

Αυτο το 2 φορες τη βδομαδα ανθρακα δεν το καταλαβα, τι ανθρακας ειναι αυτος;

Μπορεις να τον αλλαζεις καθε 15 εστω

Link to comment
Share on other sites

Φιλε ντισκ δεν γνωριζω.... απο τα συγκεκριμενα κοραλλια!!! Για αυτο ακουω της συμβουλες σας... απλα θελω να τα κρατησω και να ειναι καλα... απο χημικα η τροφες τι μου προτινεις?? Εσεις στα ενυδρεια σας τι κανεται??για τα λιτρα μου τι λαμπες να βαλω?? Σας ευχαριστω προκαταβολικα!!

Link to comment
Share on other sites

Την ανεμωνη ποσο καιρο την εχεις?τι μετρησεις εχεις?

Link to comment
Share on other sites

3 μηνες !!και παει πολυ καλα εαν και την ζαλιζει η διαφανει γαριδα της τρωει το φαγητο... της μετρησεις μου της εχω στο αρχικο ποστ μου τωρα θα μπω στο στροτζιο και στο μαγνησιο σιγα σιγα...

Link to comment
Share on other sites

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου !!! το παλευω για να το κανω ακομα καλυτερο!!! για αυτο ρωταω ...!!! και σε λιγοκαιρο ξεκιναω καινουργιο!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...