Jump to content

Iek Κορελκο!!!


Recommended Posts

IEK ΚΟΡΕΛΚΟ!!!
Για να δείτε που πάνε τα λεφτά των γονιών και των παιδιών.....
Εργάστηκε εκεί η γυναίκα μου πριν ένα χρόνο (Απο Μάρτιο έως Μάιο του 2012) για τρείς μήνες ώς ωρομίσθια καθηγήτρια σε παραιατρικούς κλάδους. Τα χρήματα που είχε να λαμβάνει συνολικά ήταν το "τρομακτικό" ποσόν των 577,οο ευρώ! Στην αρχή δεν της έδιναν ούτε ευρώ, ώσπου αναγκάστηκε να κάνει καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας! Μετά απο πιέσεις, της έδωσαν σε δύο δόσεις τα 300,οο ευρώ και εδώ και περίπου έξη μήνες μας πηγαίνουν απο βδομάδα σε βδομάδα για τα υπόλοιπα 277,00!!!! Αν αυτό δεν είναι εκμετάλλευση και μάυρη εργασία, τότε τι είναι??? Εδώ να συμπληρώσω οτι το ίδιο συμβαίνει και με άλλους καθηγητές του συγκεκριμένου ομίλου.
Τα παραπάνω τα γράφω έτσι ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος για το ποιούς πληρώνει αδρά για την εκπαίδευση του!!!

Link to comment
Share on other sites

Φαντασου ηθη που θα μεταλαμπαδευσει στους μαθητες τετοια σχολη..Κραξτους κανονικα.Τετοιες 'επιχειρησεις' μονο απο τετοια καταλαβαινουν..Οσο για τη επιθεωρηση εργασιας..αμα αρχισω τις ιστοριες θα σηκωθουν πολλες τριχες..

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς αυτο συμβαίνει παντού. Η εκμετάλλευση στον ιδιωτικό τομέα ήταν πάντα δεδομένη αλλα το πιο εξοργιστικό ειναι ότι έχει πάρει πλέον τεράστιες διαστάσεις, προκλητικές θα έλεγα, ειδηκά τωρα, κατα τη διάρκεια της κρίσης. Στον ιδιωτικό παιδικό σταθμό που πηγαίνω τα παιδιά μου, η ιδιοκτήτρια απασχολεί 5 κοπέλες που τις πληρώνει 350 ευρώ το μήνα και δουλεύουν κανονικό 8ωρο. Αν θέλεις σου λέει, φύγε. Που θα πας; Που θα βρεις δουλεια; Πάρε τώρα τα 350 και σκάσε! Εκμετάλλευση πιο αισχρή για τον εργαζόμενο δεν υπάρχει.

Link to comment
Share on other sites

δεν μου κάνει δυστυχώς εντύπωση......το ΙΕΚ ΞΥΝΗ χρωστάει τα κερατά του στην εφορία εδώ και χρόνια (το είχαν βγάλει και οι εφημερίδες και μου το είχε πει και η θεία μου που δούλευε χρόνια εκεί και τράβαγε τα ίδια πράγματα) και ακόμα λειτουργεί κανονικά και δεν το έχουν αγγίξει και κλείνουν και τα ΕΠΑΛ για να στείλουν και άλλο κόσμο στα ΙΕΚ με τους κακοπληρωμένους καθηγητές και των φοροδιαφυγών

Link to comment
Share on other sites

Παναγιωτη και λιγα λες..μιλαμε για τρομοκρατια..Παντελως ανυπερασπιστος ο εργαζομενος.

Φιλε Karrot το θεμα με το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ειναι απ τα αγραφα!!Και ξεκιναει προ κρισης οποτε δεν εχει και δικαιολογια.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως ολοι αυτοι οι "μεγαλοι" εχουν και τις καταλληλες διασυνδεσεις οποτε δεν τους ακουμπαει κανεις......

Link to comment
Share on other sites

  • 7 years later...

Καλησπερα σας! Μολις το διαβασα δεν κρατηθηκα να μην γραψω και εγω τα παραπονα μου ...εγω σπουδαζω στο συγκεκριμενο Ιεκ ..οσοι καθηγητες ερχονται ,φευγουν ,κανουν υποτιθεμενα "λαθη" στους μισθους των καθηγητων η δεν τους πληρωνουν και καθολου .Υπαρχουν και πολλα παραπανω παραπονα αλλα ηθελα να αναφερθω σχετικα με το θεμα σας .Αφου σας εδωσαν τα χρηματα εστω και καθυστερημενα παλι καλα ,σε αλλους δεν τα δινουν καν .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...