Jump to content

Διαγωνισμός Φυτεμένου Και Βιοτοπικού Ενυδρείου Στη Ρωσία


Recommended Posts

Αγαπητά μέλη.

Μετά από πρόσκληση των διοργανωτών του διαγωνισμού προς το Aquazone, σας παραθέτουμε τα μεταφρασμένα links του διαγωνισμού με τις λεπτομέρειες και τους όρους και καλούμε όσους από εσάς θέλετε να λάβετε συμμετοχή.
Θα θέλαμε να σας τονίσουμε επίσης οτι όσοι περάσουν στον τελικό του διαγωνισμού, θα έχουν καλυμμένη διαμονή και 200€ για τα έξοδα ταξιδιού, όπως αναφέρεται και στη σελίδα του διαγωνισμού.

Το Aquazone εύχεται σε όσα μέλη πάρουν μέρος καλή επιτυχία.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού.

JBL Biotope Aquarium Design Contest 2013

%D1%88%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B0-%D0%B1%D0

Τώρα έχετε τη μεγάλη ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητές σας στη διακόσμηση βιοτοπικών ενυδρείων και να κερδίσετε δώρα από την JBL.

Στη σελίδα μας, μπορείτε να βρείτε τα αποτελέσματα των διαγωνισμών του 2011 και του 2012.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2013, στην οποία θα καταχωρίσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, πληροφορίες για το ενυδρείο σας, καθώς και 4 φωτογραφίες του ενυδρείου. Παρακαλούμε να διαβάσετε τους όρους του διαγωνισμού. Μπορείτε να υποβάλλετε 5 συμμετοχές, μια για κάθε κατηγορία.

Από τις 10 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, τα μέλη της επιτροπής και τα μέλη από το διαδίκτυο, θα ψηφίζουν. Ανάλογα με τα αποτελέσματα, στις 21 Οκτωβρίου θα επιλεγούν οι φιναλίστ. Ο τελικός θα γίνει στο St. Petersburg, στην έκθεση ZooSphere, στις 20-23 Νοεμβρίου.

Τα έξοδα διαμονής των φιναλίστ από άλλες χώρες και πόλεις είναι καλυμμένα, επίσης θα δοθούν 200 € για έξοδα ταξιδιού.

Το σύνολο των βραβείων, είναι 2.300 €.

Όροι :

Ο διαγωνισμός, θα πραγματοποιηθεί σε δύο στάδια. Ποιοτικός έλεγχος μέσω Internet (1 Ιουλίου μέχρι 10 Οκτωβρίου 2013) και ο τελικός που θα πραγματοποιηθεί στην έκθεσηZooSphere στο St. Petersburg (20 με 23 Νοεμβρίου).

Ποιοτικός έλεγχος

  1. Οποιοσδήποτε μπορεί να λάβει μέρος στη διαδικασία του ποιοτικού ελέγχου. Οι όροι είναι ίδιοι για όλους, ανεξαρτήτως εθνικότητας και τόπου κατοικίας.
  2. Οι διαγωνιζόμενοι, πρέπει να συμπληρώσουν μια φόρμα μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2013. Η φόρμα πρέπει να περιέχει μια φωτογραφία της πρόσοψης του ενυδρείου. Η φωτογραφία πρέπει να δείχνει τις πλήρεις διαστάσεις του ενυδρείου, καθώς και τον φωτισμό του. Η επεξεργασία των φωτογραφιών, πριν τη δημοσίευση στην ιστοσελίδα, θα γίνει από την οργανωτική επιτροπή.
  3. Το ενυδρείο που θα απεικονίζεται, πρέπει να ανήκει στον διαγωνιζόμενο και πρέπει να έχει στηθεί από εκείνον. Για την επιβεβαίωση της αυθεντικότητας, ο διαγωνιζόμενος, πρέπει να ανεβάσει μια φωτογραφία στην οποία θα φαίνεται και ο ίδιος, δίπλα στο ενυδρείο. Αυτή η φωτογραφία είναι μόνο για την οργανωτική επιτροπή και δεν θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.
  4. Το ενυδρείο, πρέπει να ανήκει σε μια από τις 5 παρακάτω κατηγορίες : Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Αφρική, Ευρασία, Αυστραλία και Ωκεανία. Κάθε διαγωνιζόμενος, μπορεί να δηλώσει μόνο μια συμμετοχή σε κάθε κατηγορία. Ο διαγωνιζόμενος, μπορεί να δηλώσει μέχρι 5 συμμετοχές για τον ποιοτικό έλεγχο. Η οργανωτική επιτροπή, έχει το δικαίωμα να αρνηθεί συμμετοχές, οι οποίες δεν πληρούν κάποιες προδιαγραφές. Για παράδειγμα ενυδρεία που δεν θα ανήκουν σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, όπως κιχλίδες Malawi σε βιότοπο Νότιας Αμερικής.
  5. Ο διαγωνιζόμενος, πρέπει να ανεβάσει 3 επιπλέον φωτογραφίες του ενυδρείου. Για παράδειγμα από τα πλάγια, το εσωτερικό του ενυδρείου ή τους κατοίκους του. Δεν πρέπει να υπάρχουν περισσότερες από 3 επιπλέον φωτογραφίες.
  6. Δεκτές, θα γίνουν μόνο φωτογραφίες, για τις οποίες έχει χρησιμοποιηθεί ψηφιακή μηχανή με ανάλυση όχι κάτω από 5 megapixels σε format JPEG. Το μέγεθος της φωτογραφίας, δεν πρέπει να ξεπερνά τα 2 megabytes. Θολές, κουνημένες και φωτογραφίες με ορατά ελαττώματα, δεν θα γίνουν δεκτές.
  7. Η χρήση λογισμικού επεξεργασίας εικόνας απαγορεύεται. Μόνο το μέγεθος του αρχείου μπορεί να αλλαχθεί, ώστε να μην ξεπερνάει τα 2 megabyte. Εαν τα μέλη της οργανωτικής ή της κριτικής επιτροπής υποπτευθούν τεχνικές αλλοίωσης, ο διαγωνιζόμενος θα αποκλειστεί αμέσως.Η παρότρυνση μελών του Internet και μελών της κριτικής επιτροπής για να ψηφίσουν συγκεκριμένο ενυδρείο δεν επιτρέπεται. Τα αποτελέσματα θα εξεταστούν προσεκτικά. Τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής και των χρηστών του Internet, είναι φανερά και θα δημοσιευτούν μετά τον ποιοτικό έλεγχο.
  8. Από 10 έως 20 Οκτωβρίου, θα ψηφίζουν τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Όλες οι φωτογραφίες θα αριθμηθούν και δεν θα αναγράφεται ο κάτοχος του ενυδρείου. Οι φωτογραφίες θα αξιολογηθούν, σύμφωνα με τις οδηγίες και τα κριτήρια κριτών. Η μέγιστη βαθμολογία που μπορούν να δώσουν τα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι 50. Η τελική βαθμολογία θα είναι το άθροισμα των βαθμών που έχουν δώσει τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Τελικός

  1. Ο διαγωνιζόμενος που θα λάβει την 1η θέση σε κάποια από τις 5 κατηγορίες πηγαίνει στον τελικό. Εαν ένας διαγωνιζόμενος, λάβει την 1η θέση σε περισσότερες από μια κατηγορίες, θα στήσει το ενυδρείο της κατηγορίας στην οποία έλαβε την μεγαλύτερη βαθμολογία. Σε αυτήν την περίπτωση, ο 2ος θα λάβει και αυτός μέρος στον τελικό.
  2. Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου,τα άτομα που έχουν επιλεγεί για τον τελικό, πρέπει να απαντήσουν είτε θετικά είτε αρνητικά. Για τους διαγωνιζόμενος από άλλες πόλεις και χώρες θα υπάρχει κάλυψη εξόδων διαμονής, καθώς και 200 € για τα έξοδα ταξιδιού.
  3. Μέχρι τις 10 Νοεμβρίου κάθε φιναλίστ, πρέπει να στείλει στην οργανωτική επιτροπή το όνομα και μια περιγραφή του βιότοπου, τα ονόματα των φυτών και των ψαριών και φωτογραφίες από τον βιότοπο. Επίσης μπορεί να συμπληρώσει τον ειδικό πίνακα για το ενυδρείο.
  4. 20 με 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός. Πλάνο έκθεσης. Διεύθυνση : 199106, Russia, St. Petersburg, Bolshoy pr. 103, Lenexpo, pavilion 7.
  5. Στον τελικό κάθε διαγωνιζόμενος, θα λάβει σε ένα ενυδρείο, όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, διακόσμηση, φυτά και ψάρια, ώστε να στήσει το βιοτοπικό ενυδρείο.
  6. Το στήσιμο, θα γίνει από 20 μέχρι 22 Νοεμβρίου. Τα βραβεία, θα δοθούν στις 23 Νοεμβρίου.

Καλή τύχη !

Planted Aquarium Design Contest 2013

International_aquacontest_up_2013_1_eng.

Διαγωνισμός φυτεμένου ενυδρείου 2013

Προσκαλούμε όλους του ακουαρίστες από τη Ρωσία και την ανατολική Ευρώπη, να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό φυτεμένου ενυδρείου.

Δεχόμαστε συμμετοχές από 1 Αυγούστου, έως 30 Σεπτεμβρίου!

Τελετή απονομής : 17 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια των Days of High Aquaristic στη Μόσχα.

Ο διοργανωτής του διαγωνισμού θα πληρώσει τα έξοδα διαμονής των νικητών κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής. Εάν κάποιος νικητής δεν μπορεί να παρευρεθεί στην απονομή, θα λάβει τα συγχαρητήρια online και τα δώρα, με κάποιον άλλο τρόπο.

Το σύνολο των βραβείων είναι 6.000 €.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής, στην οποία θα καταχωρίσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, πληροφορίες για το ενυδρείο σας, καθώς και μια φωτογραφία του ενυδρείου.

Οι λίστα των χωρών, είναι η παρακάτω :

Albania, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Estonia, Georgia, Greece, Hungary, Israel, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Fyrom, Moldova, Montenegro, Poland, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Turkey, Ukraine

Ακολουθήστε μας!

Υποσχόμαστε ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρον !

Όροι

  1. Οι πολίτες των παρακάτω χωρών, μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό :

Albania, Armenia, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Estonia, Czech Republic, Georgia, Greece, Hungary, Israel, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Fyrom, Moldova, Montenegro, Poland, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Turkey, Ukraine.

  1. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί online. Δεχόμαστε συμμετοχές, μέσω Internet. Η ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής και των μελών του Internet, θα γίνει επίσης online, μέσω της ιστοσελίδας μας. Η απονομή θα γίνει στις 17 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια των Days of High Aquaristic στη Μόσχα. Ο διοργανωτής του διαγωνισμού θα πληρώσει τα έξοδα διαμονής των νικητών κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής. Εάν κάποιος νικητής δεν μπορεί να παρευρεθεί στην απονομή, θα λάβει τα συγχαρητήρια online και τα δώρα, με κάποιον άλλο τρόπο.
  1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής, πριν τις 30 Σεπτεμβρίου και να τη στείλετε στην οργανωτική επιτροπή. Στο e-mail που θα δηλώσετε, θα λάβετε μέσα σε 3 ημέρες μια επιβεβαίωση. Εάν δεν λάβετε επιβεβαίωση, στείλτε το αίτημά σας στο all4aquarium@gmail.com.
  1. Από κάθε διαγωνιζόμενο, θα δεχτούμε μόνο μια συμμετοχή. Το ενυδρείο πρέπει να έχει στηθεί από τον ίδιο.
  1. Δεχόμαστε φωτογραφίες, από ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με ανάλυση το λιγότερο 5 megapixels και σε format JPEG. Το μέγεθος της φωτογραφίας δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 2 megabytes. Θολές, κουνημένες και φωτογραφίες με ορατά ελαττώματα, δεν θα γίνουν δεκτές. Η χρήση λογισμικού επεξεργασίας εικόνας απαγορεύεται. Μόνο το μέγεθος του αρχείου μπορεί να αλλαχθεί, ώστε να μην ξεπερνάει τα 2 megabyte.
  1. Η κύρια φωτογραφία για το διαγωνισμό, πρέπει να είναι στην αρχική της μορφή και να δείχνει την πρόσοψη του ενυδρείου. Παρακαλείστε να προσέξετε τις οριζόντιες και τις κάθετες γραμμές όταν φωτογραφίζεται. Η επεξεργασία των φωτογραφιών, πριν τη δημοσίευση στην ιστοσελίδα, θα γίνει από την οργανωτική επιτροπή.
  1. Η παρότρυνση μελών του Internet και μελών της κριτικής επιτροπής για να ψηφίσουν συγκεκριμένο ενυδρείο δεν επιτρέπεται. Τα αποτελέσματα θα εξεταστούν προσεκτικά. Τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής και των χρηστών του Internet, είναι φανερά και θα δημοσιευτούν μετά τον διαγωνισμό.
  1. Από τις 1 έως και 15 Οκτωβρίου, τα μέλη της κριτικής επιτροπής και οι χρήστες του Internet θα ψηφίζουν. Όλες οι φωτογραφίες θα αριθμηθούν και δεν θα αναγράφεται ο κάτοχος του ενυδρείου. Η μέγιστη βαθμολογία που μπορεί να δοθεί είναι οι 100 βαθμοί. Η τελική βαθμολογία θα προκύψει από το άθροισμα των βαθμολογιών της κριτικής επιτροπής και των χρηστών του Internet. Επίσης, από τις 1 έως και 15 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί και η online ψηφοφορία για το People's Choice Award.
Link to comment
Share on other sites

ενδιαφερον! ελπιζω να προλαβω... αντε και εμεις εδω εχουμε πολυ καιρο για διαγωνισμο....

Link to comment
Share on other sites

Καλομελέτα κ έρχεται ;)

Link to comment
Share on other sites

πολυ καλα τα νεα.μπραβο παιδια.

Link to comment
Share on other sites

Τα νέα καλά η διάθεση υπάρχει αλλά λείπουν τα λεφτά και ο χρόνος, δεν πειράζει σε καμιά 10αρια χρόνια ίσος να στίσω κανένα ενυδρείο.

Εκτός και αν τους στείλω βιοτοπικό με νιτροσομας βακτήρια, αυτό το έχω άμεσα διαθέσιμο. :bigemo_harabe_net-74:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ρε παιδια η φωτο που θελουν με τα φωτα τι εννοουν???να φαινονται οι λαμπες?

δηλαδη ανοιχτο κΑΠΑΚΙ?ή με αναμμενα φωτα????

και κατι αλλο αυτη που θελουν εμας μαζι με το ενυδρειο πειραζει αν ειναι την ωρα που το γεμιζα???

ή θελει διπλα του οταν ειναι στημενο???

απλα τωρα δεν εχω φωτογραφικη να βγαλω αλλη...

Link to comment
Share on other sites

Λογικά θέλουν να δούν το ενυδρείο με ανοιχτά φώτα.

Στείλε εσύ και αν λάβεις θετική απάντηση, ξέρεις ότι είσαι οκ.

Αλλιώς θα σου στείλουν λογικά αρνητική απάντηση.

Στείλτε τα ενυδρεία σας , λίγες ημέρες μείνανε. :)

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά ας αποδείξουμε την αξία μας σαν Έλληνες χομπίστες ότι και εμείς μπορούμε... άλλωστε το παν δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά και η συμμετοχή!!!

Link to comment
Share on other sites

ελπιζω να κανω κατι λεπτομεριες στο ενυδρειο και να το στειλω και γω... αν βρω χρονο λογο δουλειας...

Link to comment
Share on other sites

Επιτελους και ενας Ελληνας κριτης σε διεθνη διαγωνισμο!!!

Μπραβο Μητσε!!!

1379320_511243538966788_1363998324_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ένα μεγάλο μπράβο από εμένα στον dimis1978, για την επιτυχία του! Μια σημαντική διάκριση πριν ακόμα αρχίσει η ψηφοφορία!!!

Link to comment
Share on other sites

Επιτελους και ενας Ελληνας κριτης σε διεθνη διαγωνισμο!!!

Μπραβο Μητσε!!!

1379320_511243538966788_1363998324_n.jpg

Δημήτρη συγχαρητήρια ............. πάντα άξιος !!!!

Link to comment
Share on other sites

H ψηφοφορια για τα φυτεμενα εχει αρχισει?

http://all4aquarium.ru/en/events/plant-design-contest-2013/entries

Για να δούμε. :)

//edit Χάζεψα ...

Έγινε επεξεργασία - dpap
Link to comment
Share on other sites

Να στε καλα παιδια.

Μεγαλυτερη επιτυχια θα ειναι να στειλουμε πολλα και καλα ενυδρεια στον διαγωνισμο ωστε να δειξουμε οτι και στην Ελλαδα το χομπυ ειναι σε καλο επιπεδο...

Link to comment
Share on other sites

το εστηλα και γω χθες και περιμενω εμαιλ... φωτο με τον φωτισμο δεν μπορουσα να στηλω.θα δειξει αν με δεχτουν...

Link to comment
Share on other sites

Καλη επιτυχια σε ολους παιδια και ενα μεγαλο μπραβο και στον Δημητρη!

Link to comment
Share on other sites

your entry is accepted. Thanks a lot for participating!

Link to comment
Share on other sites

Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά....

Νίκη είναι ακόμη και η συμμετοχή

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...