Jump to content

Πετρες Ασβεστολιθικες Μονο Στο Εσωτερικο????


Recommended Posts

Καλησπερα στο φορουμ..... στις τελευταιες εβδομαδιαιες μετρησεις στο μεγαλο ενυδρειο(120 λιτρα με τιγρακια) εβρισκα λιγο ανεβασμενο το ph.......απο 7.5 που εχει η βρυση το εβρισκα 7.7-7.8 στην αρχη δεν εδωσα πολυ σημασια γτ ελεγα οτι μπορει να ανεβαινει απο την αναταραξη..... σημερα που εκανα παλι αλλαγη και το μετρησα πριν ηταν 8..... εχοντας μειωση την αναταραξη! μετρησα παλι τη βρυση και ηταν 7.5..... ετσι μου μπηκε η υποψια οτι κατι τρεχει..... απο τις πετρες που εχω στο ενυδρειο μου ειχαν μεινει μερικες και πηγα παλι να τις δοκιμασω με ακουαφορτε..... εριξα επανω τους τπτ.... και μετα εσπασα μια και οταν τις εριξα στο εσωτερικο μεσα αφριζε......λιγο μεν αλλα αφριζε..... τι συμβαινει???? υπαρχει περιπτωση να εχουν ασβεστολιθικο εσωτερικο και να ανεβαζε αυτο το ph??? και κατι ακομα..... η αμμος η χαλαζιακη η λευκη ειναι ασβεστολιθικη??

Link to comment
Share on other sites

κ κατι ακομα......καποιες πετρες που εχει ενας γνωστος μου μου ειπε οτι δεν ειναι ασβεστολιθικες..... αλλα εχουν αιματιτη.... ξερει κανεις αν κανουν για ενυδρειο?

Link to comment
Share on other sites

Το καλυτερο ειναι να σπασεις την πετρα και να ριξεις μεσα το ακουαφορτε,αυτο ειναι το πιο σωστο,οπωτε ναι οι πετρες που εχεις ειναι ασβεστολυθικες.Οσο για την αμμο,δοκιμασε και σε αυτη να ριξεις.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...