Jump to content

Φιλτρα Ρητινης Η Αντιστροφη Οσμωση;


bouboulas

Recommended Posts

Σκέπτομαι αντί για αγορά αντίστροφης όσμωσης να αγοράσω δυο φίλτρα ρητίνης και ένα φίλτρο άνθρακα που θα μπουν στο δίκτυο του νερού για να ετοιμάζω νερό για τα ενυδρεία μου. Σαν προτέρημα μια τέτοιας αγοράς, έχει την οικονομία νερού, μιας και καθόλου νερό δεν θα πηγαίνει στην αποχέτευση και δεύτερον, η ρητίνη δεν αφαιρει τα όποια θρεπτικά συστατικά που έχει το νερό. Ποια είναι η γνώμη σας;

Να σημειώσω εδώ πως προορίζονται για ενυδρεία γλυκού νερού και όχι θαλασσινού.

Link to comment
Share on other sites

Τα φίλτρα ρητινης θα τα βάλεις σε φίλτρο πάγκου? Αν τα εχεις δει σε καποιο e-shop στείλε ενα λινκ γιατί με ενδιαφερει και μενα το θεμα.:)

Link to comment
Share on other sites

Θα μπουν στο δίκτυο του νερού. Όχι πάνω σε άλλο φίλτρο. Η σκέψη μου είναι ένα φίλτρο άνθρακα και δυο φίλτρα ρητίνης συνδεμένα σε σειρά Δες εδώ για θήκες http://www.waterwaves.gr/index.php?target=categories&category_id=211 και εδώ για ρητίνη http://www.waterwaves.gr/index.php?target=categories&category_id=183

Link to comment
Share on other sites

Πιστευω οτι θα κανεις τη δουλεια σου με αυτα που κοιταζεις. Εγω εχω διπλό φιλτρο παγκου και σκεφτομαι στο ενα κανιστρο να βαλω αυτο: http://www.primato.gr/filtro-nerou-sakoula-skoupas-mpala-plintiriou-xondriki-agora-ilektroniko-tsigaro-eisagoges/antallaktika-gia-filtra-nerou/ritini-meiosis-alaton-gia-oles-tis-siskeves-filtron-nerou-10-intson-filtra-nerou-alaton.html Εχω την εντυπωση όμως οτι δεν κανουν όλες οι ρητινες για πόσιμο νερό. Ψαξτο λίγο πριν πάρεις.

Link to comment
Share on other sites

Θα ρωτήσω ποια ρητίνη είναι κατάλληλη για πόσιμο νερό. Αυτό το φίλτρο που μου έδηξες είναι ακριβό. Κοίτα για θήκη και ρητίνη χύμα. Θα σου έρθει οικονομικότερα. Το θέμα είναι αν αυτό που σκέφτηκα το έχει κάνει και κανένας άλλος και αν είχε σωστό αποτέλεσμα.

Link to comment
Share on other sites

Nαι η αληθεια ειναι οτι ειναι ακριβό. Αυτες οι θηκες για να βαλω μεσα την ρητινη που πωλουνται? Δεν εχω βρει κατι....Τωρα, αυτο που σκέφτηκες όλο και κάποιος θα το εκανε πιστευω ή έστω κάτι παρόμοιο. Περίμενε για απαντησεις.:)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...