Jump to content

Άβυσσος Νέα Ιστοσελίδα.


devilsnake

Recommended Posts

Γεια σας

θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η καινούρια ιστοσελίδα μου είναι πλέον γεγονός.

Θέλοντας να προσφέρω ακόμα καλύτερα τις υπηρεσίας μου στο Ελληνικό αγοραστικό κοινό δημιούργησα μια νέα ιστοσελίδα που περιλαμβάνει όλες τις προηγούμενες δυνατότητες (προβολή νέων - δημοπρασίες - live camera) και μια ακόμα σε λίγες μέρες, το νέο μου e-shop.

Για όλους όσους χρησιμοποιούσαν τις δημοπρασίες μου θα χρειαστεί να κάνουν νέα εγγραφή μιας και πλέον η εγγραφή θα λειτουργεί και για το e-shop.

Θέλω να ενημερώσω ότι οι δημοπρασίες που είναι αυτή τη στιγμή ανοιχτές λειτουργούν κανονικά αλλά μιας και είναι νέα πλατφόρμα ίσως έχουμε κάποιο πρόβλημα μέχρι την ολοκλήρωση τους.

Για οποιαδήποτε απορία ή σχόλιο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Ευχαριστώ πολύ


www.abyssos.gr

Έγινε επεξεργασία - devilsnake
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα

αυτή τη στιγμή υπάρχει διαθέσιμος ο betta sp. Maha Chai

από εκεί και πέρα μου λέτε τι θέλετε να δω αν μπορώ να τους βρω.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Γεια σας



Θα ήθελα να ενημερώσω πως από σήμερα είναι σε λειτουργία το νέο μου ηλεκτρονικό κατάστημα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια στην προσπάθεια μου και ελπίζω να τους ευχαριστήσω με αυτή την νέα δυνατότητα.
Ως μια νέα λειτουργία μπορεί να υπάρξουν προβλήματα είτε στην λειτουργικότητα είτε στην διαθεσιμότητα κάποιον προϊόντων, μια επικοινωνία μαζί μου θα είναι αρκετή για να λύσουμε όποιο πρόβλημα.


Ελπίζω να μείνετε ευχαριστημένοι από τις τιμές που θα δείτε.
Σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων υπάρχουν εκπτώσεις γνωριμίας. Οι τιμές και οι εκπτώσεις μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή αλλά όχι σε προϊόντα που έχουν ήδη γίνει παραγγελία.
Τα προϊόντα που υπάρχουν αυτή τι στιγμή υπάρχουν σχεδόν όλα διαθέσιμα εκτός των ενυδρείων που έρχονται κατόπιν παραγγελίας.


Αποστολές αντικειμένων γίνετε με την εταιρία ταχυμεταφορών «Γενική Ταχυδρομική» και υπάρχει χρέωση βάση βάρους 1,00€/κιλο και ο τρόπος πληρωμής είναι η αντικαταβολή που χρεώνετε 3,00€ για ποσά μέχρι 40,00€ από εκεί και πέρα είναι δωρεάν.

Στις επόμενες μέρες θα υπάρχει η δυνατότητα για αγορές και ζωντανών ψαριών, εκεί οι αποστολές θα γίνονται με ΚΤΕΛ & Πλοία για την επαρχία με χρέωση 10,00€ για ποσά μέχρι 100,00€, για την Αθήνα υπάρχει σαν σκέψη η λειτουργία delivery. Όλα αυτά όμως θα τα δω πιθανών με το νέο έτος αν όχι νωρίτερα.

Καλές αγορές.

www.abyssos.gr

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...