Jump to content

Το Πρόβλημα Της Υπεραλιείας


Recommended Posts

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε πολύ λίγα για το μέγεθος της καταστροφής που προκαλεί η υπεραλιεία στα ωκεανούς. Αυτό το βίντεο παρουσιάζει τους λόγους για τους οποίους για τους οποίους η υπεραλιεία πρέπει να σταματήσει, και το πως μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε σε αυτό.

http://www.videoman.gr/51637

Link to comment
Share on other sites

Απλα πραγματα. Αυστηρα μετρα, περιορισμος και ελεγχος της αλιευθησας ποσοτητας, κατασχεσεις ψαραδικων εξοπλισμων κλπ. Βεβαια αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα ο καθε παραβατης(καταστροφεας των ιχθυοαποθεματων) να βγαινει στα καναλια και να φωναζει "Μου πηραν την περιουσια μου" " Κυνηγανε τους μικρους" "εβγαζα μεροκαματο με αυτο" κλπ. και ολοι εμεις που παρακολουθουμε τηλεωραση να λεμε " Ρε τον κακομοιρη τι του κανανε"

Εχω αρκετους φιλους που κανουν καταδυσεις. Το περιβαλον κατω απο το νερο δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ξεραμε καποτε. Παλια εβλεπες ζωη. Πλεων....ειναι σαν να πατας στην σεληνη και να βλεπεις μονο βραχια διχος ζωη.

Το βιντεο αδερφε δεν το εχω δει ακομη(θα το δω αργοτερα) αλλα εχω δει πολλα τετοιου ειδους και εχω βρεθει και σε συνεδρεια με το θεμα που ανερτησες.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...