Jump to content

Μαλλον Το Χω Κακομαθει :)


Recommended Posts

ρε παιδια μια ερωτηση..εχω ενα χρυσοψαρο οραντζ οραντα πανω απο 10 εκατοστα...το ταιζα στο στομα για αρκετο καιρο γτ με το που βαζω το δαχτυλο μου ερχεται και τρωει..τωρα επειδη το ταιζω εναλλαξ στις μερες μπιλακια και στικακια τροφη οταν του πεταω μεσα τα στικακια να βουλιαξουν δεν παει καν προς τα εκει και τα αφηνει και τα μπιλακια το ιδιο αν τα αφησω να αιωρουνται στην επιφανεια του νερου σα να μη τα βλεπει η τον εχω κακομαθει? τι παιζει?

Link to comment
Share on other sites

Αφού του δώσεις την τροφή τι κάνεις; Του δίνεις κι άλλο ή το αφήνεις; Πιστεύω ότι αν πεινασει λίγο θα την βρεί.

Link to comment
Share on other sites

Θα μπορούσε απλά να μην του αρέσουν τα μπιλάκια και τα στικάκια. Τα δικά μου προτιμούν τα φυλλαράκια, τα στικάκια ειδικά δεν τα χωνεύουν εύκολα και τα μασάνε δέκα ώρες, ενώ τα φυλλαράκια τα... καταπίνουν! Από την άλλη δεν θα με εξέπληττε αν όντως ...καλοέμαθαν! Αυτό μου συμβαίνει με τον μονομάχο, θέλει να τον ταίζω με το χέρι ή να του ...δείχνω που είναι η τροφή. Μια φορά είχε κολλήσει ένα μπιλάκι στο δάχτυλό μου και έκανε άλμα και μου "τσίμπησε" το δάχτυλο χωρίς τελικά να πετύχει το μπιλάκι!

Link to comment
Share on other sites

χαχαχα βεβαια τα φανσυ με τους μονομαχους νομθζω εχουν τελειως διαφορετικη συμπεριφορα εμενα τα τρωει πολυ αυτα και του αρεσουν νομιζω αλλα θα κανω και το πειραμα με ενα φυλλαρακι να δουμε

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...