Jump to content

Μαχες Επιβιωσης Σε Ενα Νανο...


Recommended Posts

καλησπερα.αν και κατοχος μολις 30λτ εδω και εναμιση χρονο εχω γινει μαρτυρας σε μαχες αναμεσα σε διαφορα ειδη και θα ηθελα να τις μοιραστω μαζι σας μιας και ειναι αρκετα παραξενες..

μαχη 1 μανιταρι vs pagouristas σημειωσατε 1.

μετα απο ταισμα μυσις στο νανο μου εκατσε ενα κομματακι επανω σε ενα μανιταρι(ειδος δε ξερω αλλα για τους γνωστες εχει μπιλιτσες στογγυλες επανω και στο κεντρο του εχει κατι σαν στομα..).το πηρε χαμπαρι ενας μικρος παγουριστας που ειχα και τσουκου τσουκου εκανε κινηση προς τα εκει,ανεβηκε στο μανιταρι και αυτο εκλεισε σα μπαλα.δε μπορει λεω θα την κανει.εφυγα για δουλεια και την αλλη μερα το πρωι στο ιδιο εργο θεατης.πηρα μια αποχη μικρη το πειραξα λιγακι και αρχισε σιγα σιγα να ανοιγει.εκει που προανεφερα οτι εχει το στομα του ειχε βαλει ολο το παγουριστα μεσα και σα να τον ειχε ξεζουμισει,,,οπου και να διαβασα δε βρηκα κατι παρομοιο...

μαχη 2 pink skunk clown vs camel γαριδα σημειωσατε 1..

για ενα κομματι γκριλ...γενικα η καμελ γαριδα στον ενα χρονο που την ειχα δεν ειχε πειραξει τιποτα.κρυμμενη σχεδον ολη μερα εμφανιζοταν μονο την ωρα του φαγητου,με το πινκ σκανκ ειχε προηγουμενα μιας κ μια μερα παλι την ωρα του φαγητου του εκανε επιθεση σε σημειο να τον αγκαλιασει και να τον "κατεβαζει "προς τα κατω,,χτυπημα αρκετα καλο στη κοιλια και να κανει κανενα μηνα να του περασει.το θεμα δε τελειωσε ομως.την ωρα που ταιζα γκριλ εμφανιστηκε η γαριδα και της ηρθε αποτομη που λενε.αποτελεσμα σε λιγα λεπτα να τη τσιμπολογουν οι ερημιτες..

και ενα τριτο που με παραξενεψε...

ακριβος μεζες σε μινι μαξι.

αγορασα μια γαριδα cleaner ,της εκανα προσαρμογη 2 ωριτσες με τη μεθοδο της σταγονας εκλεισα τα φωτα και την εριξα μεσα,εκανε μερικες βολτες και πηγε και εκατσε πανω σε ενα βραχο με button polyps.ξαφνικα ενα κεφαλι εκλεισε και επιασε τη γαριδα απο την ουρα,,ολα σε εμενα?σκεφτηκα.ξανα με μια μικρη αποχη καταφερα να την ελευθερωσω.εφυγε με χιλια και πηγε σε μια αλλη γωνια του νανο.ξαφνικα της ηρθε ορεξη για βολτα και με τα πολλα περασε πανω απο μια μινι μαχι ανεμωνη ,αυτο ηταν,,RIP..!διπλωσε στη μεση και απολαμβανε το γευμα της με εμενα να κοιταω οπως η αγελαδα το τρενο....γευμα που της το χαλασε ενας ερημιτης που μετα απο πολυυυ κοπο της πηρε τη γαριδα και τη μασουλαγε αυτος...

περιμενω και δικα σας παραξενα συμβαντα ..ευχαριστω για το χρονο σας

Link to comment
Share on other sites

μαλλων πρεπει να ονομασεις το ενυδρειο 30lt reef arena! Εγω ευτυχως εχω ησυχια. Καποτε ειχα μια blenny που την ειχε δει ο μαγκας του ενυδρειου. Μολις εκανε το λαθος και ακουμπησε το Blue tang (το οποιο ειναι η μεγαλη μου αδυναμια) πηρε δρομο σε ενυδρειο ενος φιλου.

Απο τοτε και εγω και το blue tang βρηκαμε την ησυχια μας :)

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω ένα hawkfish που έχει τσακίσει δύο chromis,ένα κλόουν,μια cleaner και ένα sixline!Το κακό είναι πως είναι ΤΡΟΜΕΡΑ έξυπνο και δεν βγαίνει με την καμία!

Έγινε επεξεργασία - kostaskappa
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το προλαμβάνειν κρείττον του θεραπεύειν

Με τον καιρό όλοι μας μαθενουμε συνδυασμούς θανάτου στα ενυδρεία μας.

Καλό ειναι να τους αποφεύγουμε στο μέλλον.

Γιαυτο πολυ σημαντικό ειναι να μοιραζόμαστε τέτοιου είδους εμπειρίες ώστε να μαθαίνουμε και από τα λάθη των άλλων και όχι μόνο από τα δικά μας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...