Jump to content

Ειμαι μαγος???


black&white

Recommended Posts

Καλημερα σας.Ανακαλυψα οτι καταφερνω να αναβω την λαμπα (JBL Tropic Solar,90 cm) του ενυδρειου μου(Carrefour) μολις την αγγιξω με τα δαχτυλα... :excl: .Ακριβεστερα,φωτοβολει το ενα τριτο της λαμπας αν την ακουμπησω με γυμνα δαχτυλα (η με δοκιμαστικο κατσαβιδι),ειτε δεξια ειτε αριστερα.........Ακουμπωντας στην μεση ,δεν αναβει.... :excl: ..........Ειμαι μαγος??? :thumbup::) ...η ανακαλυψα το κολπο της μειωσης του λογαριασμου της ΔΕΗ?? :excl::excl::excl: ..........ποσο επικινδυνο ειναι? :( .Γειωση δεν εχω βαλει.Μηπως πρεπει, η να αλλαξω τα ακροφυσια? :excl: ..ηηη καλυτερα να παρω αλλο ενυδρειο??? :band::hysterical::thumbup: Υ.Γ. Συγγνωμη αν ερθει 2 φορες :rasp: .Ειμαι λιγο "πυ-πυ-πυραυλος" στα pc :D

Link to comment
Share on other sites

Απλη υπενθυμιση.Μηπως γνωριζετε κατι? :lmao: Θα ημουν υποχρεος... :rasp:

Link to comment
Share on other sites

Μου χει τύχει και έμενα κάτι αντίστοιχο με λάμπα pc εκτός ντουί και παρατημένη στο γραφείο. Κάτι πρέπει να παίζεται με το φώσφορο που περιέχεται στη λάμπα...

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα σας.Ανακαλυψα οτι καταφερνω να αναβω την λαμπα (JBL Tropic Solar,90 cm) του ενυδρειου μου(Carrefour) μολις την αγγιξω με τα δαχτυλα... :blink: .Ακριβεστερα,φωτοβολει το ενα τριτο της λαμπας αν την ακουμπησω με γυμνα δαχτυλα (η με δοκιμαστικο κατσαβιδι),ειτε δεξια ειτε αριστερα.........Ακουμπωντας στην μεση ,δεν αναβει.... :angry2: ..........Ειμαι μαγος??? :rasp::lmao: ...η ανακαλυψα το κολπο της μειωσης του λογαριασμου της ΔΕΗ?? :hysterical::hysterical::hysterical: ..........ποσο επικινδυνο ειναι? :( .Γειωση δεν εχω βαλει.Μηπως πρεπει, η να αλλαξω τα ακροφυσια? :blink: ..ηηη καλυτερα να παρω αλλο ενυδρειο??? :lmao::lmao::D Υ.Γ. Συγγνωμη αν ερθει 2 φορες :unsure: .Ειμαι λιγο "πυ-πυ-πυραυλος" στα pc :wacko:

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι στατικός ηλεκτρισμός στα δάκτυλα σου.

Έχεις χαλιά στο σπίτι?

Αν ναι δοκίμασε να βγάλεις τα παπούτσια και δοκίμασε ξανά

Περιμένω νέα.

Γιάννος Σάββα

Link to comment
Share on other sites

Δεν τρέχει κάτι συμβαίνει και σε εμένα παρόλο που έχω γείωση. Δεν υπάρχουν πραγματικά στεγανά ακροφύσια οπότε η υγρασία που υπάρχει κατα μήκος του λαμπτήρα σε συνδιασμό με τον στατικό ηλ/σμό δεν ανάβουν τον λαμπτήρα αλλά το αναγκάζουν να φωτοβολεί.

Link to comment
Share on other sites

:rasp: Ευχαριστω για την ανταποκριση σας......yiannossavva, το "μαγικο" συμβαινει οταν ειμαι ξυπολητος η με καλτσες,οχι οταν φοραω παπουτσια.Επισης αν ακουμπησω την λαμπα με την ακρη δοκιμαστικου κατσαβιδιου,ασχετα που πατω η τι φοραω.Ναι,υπαρχουν χαλια στο σπιτι.
Link to comment
Share on other sites

Αυτο με το ρευμα ειναι περιεργο. Με το ενυδρειο δεν μπορω να πω οτι εχω καταλαβει κατι τετοιο αλλα εχω VCR Panasonic που το σασσι του ειναι μεταλλικο και αν το αγγιξω το καταλαβαινω το ρευμα ... αν ειμαι ξυπολητη. Ενω αλλοι στο σπιτι δεν το καταλαβαινουν (πρεπει να εχω ευαισθητα χερακια :lmao: ) αλλα το δοκιμαστικο το εδειξε. Οποτε περασα 2 ωρες με το πατερα μου ξηλωνοντας ολες της συσκευες του σαλονιου και ξαναβαζοντας τες ψαχνοντας για την πηγη του προβληματος. Μολις ειχα αγορασει ενα κανουριο εξωτερικο φιλτρο κινεζικης κατασκευης για το ενυδρειου, και σκεφτομουν οτι τελικα κακως το πηρα και εφταιγε εκεινο (για να επαλήθευτει οσο γνωριζουμε για τα κινεζικα ηλεκτρικα!) και αλλες τρελλες σκεψεις. Ας ειναι ο πατερας μου του επαγγελματος των ηλεκτρικ. ειδων. οτι καναμε δεν απεδειξε τιποτα καθαρα ... εκτος οτι δεν ευθυνοταν το κινεζακι! Αντε ειπαμε τι απαισιο ειναι το ρευμα εδω στην Ελλαδα (διαφορα για τη ΔΕΗ λεγαμε κλπ).

Το ξεχασα αυτα μεχρι που ημουν στην πατριδα μου (Αγγλια) και εβαλα το μεταλλικο μου Palmακι για φορτιση στο cradle του. Με παπουτσια, με μοκετα στο δαπεδο .... παλι το τσσ..τσσ.. του ρευματος!! Yikes! Οποτε ... δεν ασχολουμαι πια ... normal ειναι ... αλλα τοτε, πως καταλαβαινεις οταν ειναι κατι μην normal ;; Οταν κανει ΜΠΑΜ :rasp: ;;!!

ΥΓ

Το φιλτρο ηταν της Atman .... το εχω 3 χρονια και δουλευει αψογα!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...