Jump to content

Ευρώπη Sos: Ετοιμαστείτε Για Τυφώνες, Καύσωνες Και Φονικά Φαινόμενα!


Recommended Posts

Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις των ειδικών για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην ζωή των Ευρωπαίων πολιτών καθώς για τα επόμενα 30 χρόνια, φονικά ακραία καιρικά φαινόμενα θα πλήττουν την Γηραιά Ηπειρο.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών, σερ Μπράιαν Χιπ, η Ευρώπη θα θρηνήσει πολλά θύματα εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων τα οποία δεν θα είναι σπάνια στο εγγύς μέλλον.

Οι Ευρωπαίοι θα μάθουν να ζουν με τυφώνες και σφοδρές καταιγίδες, όπως ο Ξάβερ που έπληξε την βορειοδυτική Ευρώπη προκαλώντας το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων και ανυπολόγιστες καταστροφές.

Αλλά και οι καύσωνες θα οδηγούν στο θάνατο πολλούς πολίτες. Και καθώς η στάθμη της θάλασσας θα ανεβαίνει, οι παραλιακές πόλεις θα διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο. Ο σερ Μπράιαν, έχοντας μελετήσει την πιο πρόσφατη έρευνα για την κλιματική αλλαγή, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Γηραιά Ηπειρος είναι εκτεθειμένη σε τυφώνες όπως ο Χαγιάν που προκάλεσε στις Φιλιππίνες πάνω από πέντε χιλιάδες θανάτους.

http://www.protothema.gr/world/article/335401/europi-sos-etoimasteite-gia-tufones-kausones-kai-fonika-fainomena/

Link to comment
Share on other sites

Παλι η φυση θα κανει τη βρωμικη δουλεια..

Link to comment
Share on other sites

Καλα,θα μας πλακωσουν παλι στο HAARP οπως καθε μερα και εμεις θα ονειρευομαστε φυση,τρυπες τους οζωντος και αεροψεκασμους...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...