Jump to content

Εξοπλισμος Ενυδρειου Απο Ebay


sakinor

Recommended Posts

οπως σας ειχα πει ειμουν στην επιλογη φιλτρου για το ενυδρειο μου.

βλεποντας ομως αυτο εδω

http://www.ebay.com/itm/WilTec-Aquarium-Canister-External-Filter-4-Stages-1200-l-h-Media-Model-304-/331105676245?pt=UK_Pet_Supplies_Fish&hash=item4d176fabd5

με αυτην την τιμη μαζι με τα υλικα+μεταφορικα το σκεφτομαι

το προβλημα μου δεν ειναι για το φιλτρο αλλα για τα μεταφορικα

ζυγιζει 6 κιλα οποτε ειναι πιθανον να με γδαρουν στο τελωνειο?

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου δεν εχει τελωνειο εντος Ευρωπαϊκης Ενωσης και το φιλτρο ειναι Γερμανια και οπως διαβαζεις εχει δωρεαν μεταφορικα! Αρα οτι ειναι να πληρωσεις ειναι για την αγορα δηλαδη 69 ευρω!

Link to comment
Share on other sites

αρα κομπλε. υποθετω ομως θα ερθει οδικως

Τι ενοεις οδικως; Με ταχυδρομειο θα το παρεις! Οδικως δεν στελνει κανενας! Απλα αρκετοι πωλητες στο ebay μετα απο καποια τιμη στελνουν δωρεαν! Με αεροπλανο θα σταλει 100% και θα το παρεις απο το ταχυδρομειο ή απο courier (ενοειται χωρις δικα σου εξοδα)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Παρε κατι απο ελλαδα για ασφαλεια γιατι τα feedback δεν ειναι και τα καλυτερα σ αυτον.διαβασε τα Neutral και τα Negative,φτηνοπραγματα λεει ,.......ψωνιζω απο το 2003 και τα εχω φαει με το κουταλι που λενε , υπαρχουν πολυ καλα πραγματα στο ebay kai ειδικα στην αγγλια .γνωμη μου δωσε κατι παραπανω να εισαι σιγουρος γιατι αν εχει κατι το φιλτρο .....τελος....θα το πληρωσεις χ3 με τα μεταφορικα

Link to comment
Share on other sites

To feedback του μια χαρα ειναι... 98.8... μην ξεχνας οτι πολλοι δεν διαβαζουν τι παιρνουν ή αφηνουν αρνητικο feedback χωρις καν να επικοινωνησουν με τον πωλητη σε περιπτωση που εχουν προβλημα... ακομα και εγω που εχω ψωνισει αρκετα πραματα πριν κανα 2μηνο εκανα πατατα με μια microSD που παραγγειλα.. στην φωτο ειχε microSD αλλα στην περιγραφη και παντου ελεγε SD... οποτε δεν μου φταιει ο πωλητης... ;)

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω για ολους οποτε δεν τιθεται θεμα με τελωνεια-μεταφορικα

λογικα απο βδομαδα θα το τσιμπισω και τελος του μηνα ας ελπιζω να το εχω

@katerina μεγαλο δικιο εχεις,θα συμφωνησω, αλλα να σου πω τηνα αληθεια ενα sun sun κινεζικο μαλιστα μου εβγαινει 70 ευρω χωρις καν σιποραξ.

Link to comment
Share on other sites

δωσε κατι παραπανω και παρτο απο εδω ,αμα λεει δωρεαν μεταφορικα ,τα εχει βαλει μεσα .αρα η τιμη - τα μεταφορικα .κανα 15 ευρω ειναι σιγουρα .αρα το πουλαει 57-15 =42 . 42 ευρω για τετοιο φιλτρο δεν ειναι λιγα ?κατι βρωμαει .εχει εκπτωσεις γενικα .πουλανε και σετ εχειμ κομπλε.φαντασου εγω πηρα ενα 2213 εχειμ και μου το αλλαξαν αμεσως γιατι εκανε θορυβο,εσυ τι θα κανεις? ?? ο λογος δικος σου ,ας πανε ολα καλα αν το παρεις και να δουλεψει μια χαρα ! :)

Link to comment
Share on other sites

Πήρα από eBay το ίδιο φιλτρο που κοιτάς και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ειναι εντελώς αθόρυβο και έχει πολύ μικρή κατανάλωση σε σχέση με τα αλλά της ίδιας κατηγορίας. Με τα υλικά του εννοείται μέσα όλα κτλ.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

ο πωλητης ειναι μια χαρα..εγω πηρα το sunsun απο την επισημη τους σελιδα..μου ηρθε σε 10 μερες περιπου με DHL και μου το φερανε και στην δουλεια κιολας και το παρελαβα χερι με χερι..

δες το φιλτρο και στην επισημη τους σελιδα.

http://shop.wiltec.info/product_info.php/info/p5176_Jebao-Aquarium-4-Stufen-Au-enfilter-1200-l-h-Filtermaterial-Kammerfilter.html

απλα εκει το εχει στα 53,79 ευρω..οποτε υπολογισε και 16 ευρω τα μεταφορικα και βγαινει ακριβως η ιδια τιμη που εχει στο ebay..

και να πω οτι επειδη στην αρχη ειχα ενα θεματακι με καποιο θορυβο στην φτερωτη το οποιο και εφτιαξε απο μονο του τελικα απο την χρηση,και τους εστειλα 3-4 email για το θεμα αυτο και μου απαντησανε ολες τις φορες με διαφορες οδηγιες για το τι πρεπει να κανω..αψογη εξυπηρετηση μπορω να πω απο μερια τους..

Έγινε επεξεργασία - vlaxos80
Link to comment
Share on other sites

Είναι πάρα πολύ καλώς πωλητής. Στέλνει πάντα με κουριερ και σου παρέχει πλήρη ενημέρωση. Έχω πάρει από αυτόν αερογράφους και μπιστόλια βαψίματος.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

ηρθε παιδες ο φιλτρος και τον σεταρα σημερα

4,5 λιτρα υλικο παιρνει

1 λιτρο μακαρονακι κοφτο εβαλα

1 λιτρο ελαφροπετρα

υαλοβαμβακας και μαυρο σφουγαρακι

εχει και πολυ δυνατη ροη. αψογο για τα λεφτα του

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...