Jump to content

Ερωτηση Για Φυτο Ποταμου Σε Ενυδρειο


Lfterr

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους, είναι η πρώτη φορά που ποστάρω κάτι στο όμορφο forum σας.

Eχω ένα 60άρι ενυδρείο με χρυσόψαρα και πρόσφατα μπήκα σε διαδικασία να βάλω τα πρώτα φυτά (Anubias) και να κάτσω ν ασχοληθώ κάπως πιο σοβαρά με τη χημεία και τη φυσική διακόσμηση του ενυδρείου μου.

Σήμερα, μετά απο μία επίσκεψη μου σ ενα ορεινό χωριό της Κρήτης, ψάχνοντας για ξύλα και πέτρες σ ένα ποταμάκι που περνούσε απο εκεί, βρήκα τα επισυναπτόμενα στο παρακάτω λινκ φυτά.

Δε γνωρίζω και πολλά για το φυτό αυτό, όπως επίσης φοβάμαι να το βάλω στο ενυδρείο μήπως έχει κάποιο βακτήριο κ μου αρρωστήσουν τα ψάρια.

Οποιαδήποτε απάντηση θα μου ήταν χρήσιμη .

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Λευτέρης.

http://i84.photobucket.com/albums/k10/electribe_909/DSCN0247_zpsb024929d.jpg

post-58308-0-73508800-1390166712_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - Lfterr
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες στο φορουμ μας.Επειδη εδω ειναι η κατηγορια του καλωσορισματος και τι θεμα θα κλεισει σε μερικες μερες,ανοιξε ενα νεο θεμα στη κατηγορια του φυτεμενου να τα συζητησουμε εκει.

Σαν πρωτη φαση,θα σου πω οτι αυτο το φυτο ειναι καποιο ειδος moss και δεν μπαινει σε ενυδρειο γιατι θα χαλασει.Περα απο το οτι μπορει να εχει βακτηρια που μπορει να μεταφερθουν στο ενυδρειο σου.

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες! :)

Link to comment
Share on other sites

Υπαρχουν παρομοια φυτα μ αυτο που βρηκες (moss) τα οποια ειναι για ενυδρειο,ομως δεν ξερω κατα ποσο θα τα αφησουν τα χρυσοψαρα σου.

Τα υπολοιπα στο νεο θεμα που θα ανοιξεις στη κατηγορια του φυτεμενου.:)

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες ,,και να συμπληρώσω για το φυτο ,,αυτο το φυτο μεγαλωνη σε κρυο νερο και σε κυκλοφορια νερου δηλαδη συνεχη ροη επανω του ,,,τα χρυσοψαρα ειναι ψαρια κρυου νερου και θελουν μονο σκληρα φυτα ,,αρα καλα εκανες και εβαλες ανουμπιες,,μπορεις ακομα να βαλεις και καμια βαλισνερια.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλως ηρθες!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...