Jump to content

Καλώς Σας Βρήκα, Ξαν'α Από Την Αρχή!


Kanianitis

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους τους φίλους ενυδρειόφιλους και καλώς σας βρήκα! Με λένε Κώστα και μένω στο Μαρούσι.

Μετά από αποχή 2 ετών απο το χόμπυ αποφάσισα να ξαναστήσω το ενυδρείο μου και να ασχοληθώ πάλι σοβαρά. Εχω σχετικά καλή εμπερία, είχα ενυδρείο πολλά χρόνια, το τελευταίο ήταν 120 lt φυτεμένο φουλ με παροχή CO2 και ψαρια Νοτιας Αμερικής (Corydoras, Lemon Tetra, Neon Tetra, Ramirezi κ.α.). Κάποια στιγμή αποφάσισα να το "ξεστήσω" για λόγους που δεν είναι του παρόντος - το ενυδρείο λειτουργούσε πολύ - πολύ καιρό άψογα. Πέρασαν 2 χρόνια από τότε και αποφάσισα να ξανααρχίσω μιας και έχω άφθονο χρόνο = Π.....α ανεργία (!).

Ξεκινώντας έρευνα αγοράς μιας και θα χρειαστώ κάποια πραγματάκια και κυρίως φυτά για να αρχίσω το στήσιμο αντιλήφθηκα οτι τα καταστήματα στα οποία ψώνιζα, 3 τον αριθμό στα β. προάστια, έχουν κατεβάσει ρολά :angry01: . Λογικό ίσως, γιατί στου καιρούς που ζούμε η διατήρηση του ενυδρείου δεν είναι προτεραιότητα....

Πρόβλημα λοιπόν! Ψάχνω μαγαζί με ενυδρειακά είδη, αξιόπιστο και σοβαρό στην ευρύτερη περιοχή. Η βοήθεια σας είναι απαραίτητη... Βέβαια για να μη θεωρηθεί κάποια απάντηση διαφήμιση πμ δεκτό!

Και πάλι καλώς σας βρήκα και ελπίζω να τα λέμε συχνά!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλώς όρισες Κώστα στην παρέα.

:welcome:

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες!

Εκτός από το Water Inn που δυστυχώς έκλεισε, και μία γνωστή αλυσίδα που έχει για όλα τα ζώα (π.χ. στην Λ. Κηφισίας είναι κοντά σου) υπάρχει κι ένα σχετικά νέο κατάστημα, αν δεν κάνω λάθος, στο Χαλάνδρι, το Aquarium shop, θα το βρεις στο φόρουμ στην κατηγορία των καταστημάτων. Ίσως να έχει και άλλα που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή. Επίσης στην ίδια κατηγορία θα βρεις πολλά καταστήματα από όλη την Ελλάδα από τα οποία μπορείς να παραγγείλεις online. ;)

Έγινε επεξεργασία - kalliroi
Link to comment
Share on other sites

Kαλως ηρθες!

Link to comment
Share on other sites

καλως ηρθες φιλε και καλη αρχη :thumbsu:

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες.

Στάλθηκε από το HTC One S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσορισμα είτε από εδώ είμε με πμ που μπηκαν κάποιοι στον κοπο να στείλουν.

@ Κalliroi : το Water Inn ήταν ένα από τα καταστήματα που επισκεπτόμουν. Όσον αφορά τη γνωστή αλυσίδα που αναφέρεις κατά τη γνώμη μου είναι μόνο για αναλώσομα και όχι για ζωντανά. Θα επισκευτώ το κατάστημα που μου προτείνεις, ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες .

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...