Jump to content

Βοηθεια Με Τιμες Νερου.


Jim190e

Recommended Posts

Καλησπερα. Αντιμετοπιζω προβλημα με το ενυδριακι μου. Το εχω στησει εδω και μια εβδομαδα. Εχω βαλει αμμο θαλασσης και πετρες κατα πασα πιθανοτητα ασβεστολιθηκες. Παρολα αυτα μετα απο τρεις μερες που εκανα τις μετρησεις μου οι τιμες βγηκανε λιγο παραπανω απο της βρυσης και σημερα μου βγηκανε ακριβος τα ιδια δηλαδη :

No3 0

No2 0

GH >4

KH 3

PH βαρια 7,2

Ειναι λογικο πρεπει να περιμενω κιαλο ή να επεμβω με σοδα (απο οσο καταλαβα προσωρινη λυση) και αλατια? Το ξυδι σαν τεστ για να δω αμα ειναι αντος οι πετρες μου ασβεστολιθηκες υσχει?Σας ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας.

Link to comment
Share on other sites

Αν μετρας με sticks να ξέρεις ότι οι μετρήσεις δεν είναι ιδιαίτερα αξιοπιστες. Το τεστ με το ξυδι ή ακομα καλύτερα με ακουαφορτε μπορεις να το κάνεις, αλλά να ξέρεις ότι οι τιμές δεν ανεβαίνουν τόσο γρήγορα.

Link to comment
Share on other sites

Περίμενε λίγο ΜΗΝ βιάζεσαι μέτρα σε 10 μέρες και τα ξαναλέμε ,απο κει και πέρα αν περιμένεις από τις πέτρες να ρυθμίσουν τις τιμές του νερού μάλλον ταλαιπωρείσαι ,απλά θα τα πούμε σε 10 μέρες με καινούργιες μετρήσεις.

:)

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας. :jig::thumbsu: Για την ωρα υπομονη . Τι ενοεεις ταλαιπωρουμε? Μπορει να χρειαστει κανα αλατι για κιχλιδες και τετοια? :geek:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...