Jump to content

Μεταφορα δισκων απο DE.


nikopol

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους, σε λιγες εβδομαδες θα βρισκομαι Βερολινο για ολιγοημερες διακοπες.

Σκεφτομαι λοιπον να επισκεφτω καποια καταστηματα που εχουν τα αγαπημενα μας ψαρια και σε περιπτωση που μου αρεσει καποιος δισκος πραγματικα να τον αγορασωΤο προβλημα ειναι οτι η αναχωρηση ειναι Κυριακη πρωι αρα η αγορα των ψαριων θα γινει το αργοτερο Σαββατο απογευμα.....!!!Μπορω λοιπον να τους κρατησω στη σακουλα 24 ωρες η ειναι παρακινδυνευμενο.Το εχει κανει καποιος απο εσας και αν ναι ποιος ειναι ο καλυτερα δυνατος τροπος μεταφορας τους....στο αεροπλανο επιτρεπεται να τους εχω μαζι μου?

Επισης μηπως γνωριζετε που μπορω να κοιταξω στο Βερολινο για δισκους?Ευχαριστω :rasp::lmao:

Link to comment
Share on other sites

Καλή η σκέψη nikopol αλλά έχω την εντύπωση πως δεν μπορείς να τα μεταφέρεις έτσι απλά τα δισκόπουλα. Εδώ σε ρωτάνε αν έχεις μπουκαλάκια με υγρό άνω των 100ml, εσύ θα σκάσεις με την σακούλα?? Το καλύτερο είναι να κάνεις ένα τηλέφωνο στην εταιρεία με την οποία πετάς ή στο αεροδρόμιο να ρωτήσεις. Αν γίνεται να φέρεις να σου δώσω και γω λεφτά να μου φέρεις κανένα δισκάκι :rasp:

Link to comment
Share on other sites

H εμπειρία έχει δείξει ότι από αγγλία, και ειδικά με british, δε βγάζεις έξω ούτε μπουκαλάκι με νερό. Δυστυχώς, αν και είμαστε εντός ΕΕ, απαγορεύεται αυστηρά η διακίνηση ζωντανών όπως μου είχαν πει στο αεροδρόμιο του λονδίνου. Το καλύτερο είναι αυτό που σου είπε ο φίλος Giatrope για απόλυτη σιγουριά. Πέρα από αυτό, σχετικά με τα ψάρια, εξαρτάται από το μέγεθος τους, αν τα είχαν ταίσει κλπ αν θα αντέξουν τόσες ώρες στη σακούλα. Πρσωπικά θα προτιμούσα λύση του στυλ κουβάς και πολύ-πολύ λίγες αποσκευές. :rasp:

Link to comment
Share on other sites

Θα σας ενημερωσω για το ενγχειρημα μου αν και το βλεπω χλωμο!!!

Link to comment
Share on other sites

Πάρε δοχεία 0,5 - 1 - 1,5 λίτρου από αυτά που βάζουν λάδι ή φέτα με μεγάλο καπάκι. Όσο θα είσαι σπίτι βάλε μέσα και αεραντλία για να τα βοηθάει. Για το ταξίδι τα βάζεις μέσα στην βαλίτσα (να είναι σκληρή και όχι υφασμάτινη)αλλά πρόσεξε να κλείνουν καλά. τύλιξε τα με εφημερίδα για να κρατάει θερμοκρασία και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...