No Man Posted March 12, 2014 #1 Share Posted March 12, 2014 Βρήκα αυτό στο ενυδρείο μου χθες και σήμερα το έβγαλα φώτο για αναγνώριση. Οι φωτογραφίες είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω (κινητό) Έχει μήκος περίπου μισό εκατοστό και σχήμα βίδας, χρώμα καφέ. Στο ενυδρείο έχω σαλιγκάρια σαν τα νασαριους αλλά πιο μικρά (δεν ξέρω ακριβώς πως τα λένε). Αυτό σίγουρα δεν είναι μωρό από τα δικά μου. Το κρατάω ή το πετάω; Α. και μήπως μπορεί κάποιος να μου πει ένα καλό σαιτ με λίστα από pest θαλασσινού; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisem Posted March 17, 2014 #2 Share Posted March 17, 2014 (edited) εστω αργα παρα ποτε ε? δες εδω http://www.lionfishlair.com/hitchhiker/hitchhiker.shtml αν και η φωτο δε βοηθα πολυ. θα ψηφιζα ή Epitonium sp. ή Pyramid.... κοινως παρανομαστης ειναι οπως μπορεις να δεις οτι πρεπει να βγει...με καθε επιφυλαξη λογω φωτογραφιας. (αν και μετα απο τοσες μερες μαλλον εχεις πραξει ήδη) Edited March 17, 2014 by akisem Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Man Posted March 18, 2014 Author #3 Share Posted March 18, 2014 Ευχαριστώ akisem. Το έστειλα το σαλιγκαράκι, δεν μπορούσα να περιμένω, αλλά από ότι είδα μάλλον καλά έκανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts