Jump to content

Προπαραγγελια Θαλλασινων Ψαριων - Ασπονδυλων - Κοραλλιων - Ανεμωνων Εντος 15 Ημερων


Recommended Posts

Καλημερα

Μετα απο μια σχετικη απουσια μς για λιγο καιρο , μην ανησυχειτε ομως απλα φορτωνουμε με προιοντα το E-shop μας για του λογου το αληθες παρτε μια γευση απο χρωματα , επιστρεψαμε και ανοιγουμε προπαραγγελια απο την Ευρωπαικη καραντινα.

Παρακαλω διαβαστε το παρακατω θεμα εαν δεν το εχετε ηδη διαβασει , για να καταλαβετε την διαδικασια. (http://www.aquazone....showtopic=77663)

Αμεσως μετα κατεβαστε το παρακατω EXCEL στο οποιο θα βρειτε κωδικους και περιγραφες.

PreOrderSheet.xls

Για τιμες και λοιπες πληροφοριες , καθως και ολοκληρωση της παραγγελιας στειλτε e-mail με τους κωδικους των ειδων που σας ενδιαφερουν και μεγεθος , Small , Medium ή Large στο preorder@fish-petplanet.com
Εαν κατι που σας ενδιαφερει δεν το βρισκετε στο Stock List Τοτε μπορειτε να μας το ζητησετε και να ψαξουμε να το βρουμε για εσας.

Καποιοι κωδικοι εχουν τιμες. Οι τιμες αυτες ειναι στο περιπου , μιας και θα πρεπει να παραλαβουμε για να βγει η ακριβης τιμη , με βαση τις προσφορες που εχουμε ηδη δωσει στις προηγουμενες προπαραγγελιες και ετσι τις συμπληρωσαμε στο Stocklist. Οι τιμες ενδεχεται να αλλαξουν μετα την παραλαβη , συνηθως προς τα κατω οπως εγινε και στις προηγουμενες παραγγελιες αλλα παντα υπαρχει και η πιθανοτητα να αλλαξουν προς τα πανω , σε μικρες παντα αποκλισεις. Οπως ειχαμε ανακοινωσει , υπηρξε ανατιμηση στην προηγουμενη εισαγωγη απο τον προμηθευτη μας και ετσι εχουμε διορθωσει και εμεις αντιστοιχα τις τιμες.

Η παραγγελια ενδεχεται να τοποθετηθει και την επομενη εβδομαδα αρα οποιος ενδιαφερεται για οτιδηποτε και δεν θελει να χασει αυτη την εισαγωγη να μας ενημερωσει μεχρι τα μεσα της εβδομαδας.

post-49551-0-99897400-1394728529_thumb.jpg

post-49551-0-21681100-1394728531_thumb.jpg

post-49551-0-95655800-1394728531_thumb.png


Ευχαριστω πολυ

Κωστας Ζαχαροπουλος

Έγινε επεξεργασία - Zacharopoulos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...