Jump to content

Αναβαθμιση Ενυδρειου


manos0000

Recommended Posts

post-58662-0-75013700-1395350881_thumb.jpgpost-58662-0-69392500-1395350649_thumb.jpgεχω κανει καποιεσ μικροαλλαγεσ θα ηθελα την γνωμη σασ.αυτο πριν τησ αλλαγεσ post-58662-0-02043600-1395350441_thumb.jpgκαι αυτο μετα

Έγινε επεξεργασία - manos0000
Link to comment
Share on other sites

Γεια από μένα, έτσι που τις εμφανίζει το φόρουμ τις φωτός δεν κατάλαβα πια είναι πριν και ποια μετά! Αν και φαντάζομαι ότι η 2014-03-18 00.47.17.jpg είναι η τελευταία (με την αφίσα).

Είναι μεγάλη βελτίωση! Μην φοβηθείς να βγάλεις την αεραντλία, γιατί βλέπω ότι βάζεις αέρα και από το φίλτρο! Όσο αφορά το layout μην διστάσεις κάποια στιγμή να δώσεις και περισσότερο ύψος σε μία από τις δύο πλευρές (το κέντρο καλύτερο να το αποφεύγουμε, συνήθως δίνει αφύσικο αποτέλεσμα). Από ψαράκια τι έχεις;

Link to comment
Share on other sites

λιγο ακομη νερο γιατι δεν βαζεις να ανεβει η σταθμη??ισως και μια πλατη στο ενυδρειο να μην φαινεται τοιχος και καλωδια...ισως καποιο κομματι ξυλου ομορφαινε τη διαοσμηση για να βγαλεις τα "αφυσικα" αντικειμενα ...

Link to comment
Share on other sites

Πολυ φυσαλιδα και λιγο νερο! Ο θερμαντηρας που ειναι τοσο εξω απ το νερο θα καει!

Γιατι τοσο πολυ αεραντλια;

Γνωμη μου ειναι αλλαξε ολα τα ψευτικα διακοσμητικα με πετρα και ξυλο! Τα χρυσοψαρα ειναι φαταουλες και ισως σου φανε καποια φυτα αν θες να το δοκιμασεις!

Link to comment
Share on other sites

Είναι καλύτερο με τις αλλαγές! Θέλεις να μας κάνεις μία παρουσίαση αντιγράφοντας την φόρμα παρουσίασης και συμπληρώνοντάς την; :)

Link to comment
Share on other sites

καλημερα παιδια ευχαριστω για τησ συμβουλεσ τησ εχω αναγκη,διοτι δεν εχω ιδεα απο ενυδρεια.μονο οτι εχω διαβασει απο το φορουμ.επισησ δεν ξερω να δουλευω και το φορουμ.γι αυτο και εβαλα αναποδα τησ φωτογραφιεσ.θελω να ανεβασω και ενα βιντεο αλλα το ψαχνω ακομα.θα κανω συντομα και την παρουσιαση αλλα το ψαχνω και αυτο.γενικωσ ψαχνωμαι λιγο και ισωσ να καθυστερω λιγακι.

τα ψαρια μου ειναι δυο common και ενα fantail.νομιζω δηλαδη στο βιντεο φαινονται καθαρα,εαν σε περιπτωση δεν μπορεσω να το ανεβασω θα βαλω καινουργια φωτογραφια να φαινονται και τα ψαρακια.

θα συμπληρωσω και αλλο νερο δεν ξερω γιατι δεν το γεμισα,για ασφαλεια μαλλον,αλλα για να μου το λετε δεν θα υπαρχει προβλημα.οσο για τον θερμαντηρα παλι φοβηθηκα μηπωσ δεν στεγανοποιει καλα

στο σημειο που ρυθμιζει την θερμοκρασια. θα διορθωθει αμεσα και αυτο.τωρα οσον αφορα την αεραντλια νομιζα οτι οσο περισοτερο οξυγονο τοσο καλητερα.να την σταματησω¨?τωρα για τα διακοσμητικα θα τα βγαλω σιγα σιγα και θελω οντωσ να βαλω καμια πετρουλα και κανα κοματι ξυλο.τωρα για το βυθο να δωσω κλιση εχω δωσει υψοσ στο βαθοσ που ειναι τα φυτα,να δωσω και καποια κλιση προσ τα δεξια η αριστερα.ευχαριστω παιδια και παλι.post-58662-0-55263300-1395445377_thumb.jpg εβαλα παλι την φωτογραφια.

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα κι απο μενα!

οπως σου ειπαν τα παιδια, βγαλε την αεραντλια, κακο δεν κανει αλλα δεν ειναι και απαραιτητη, βαλτην το καλοκαιρακι παλι που θα εχει ζεστες.

Οσο για τα ψευτικα διακοσμητικα , καλο ειναι να φυγουν συντομα, μονο χωρο πιανουν..

Υπαρχουν αρκετα φυτα που δεν τρωνε τα χρυσοψαρα, οπως βαλισνεριες, εχινοδωρους, ανουμπιες, κρυπτοκορυνες κ.α

καλη συνεχεια! ;)

Έγινε επεξεργασία - tsala
Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες στο φορουμ μας.

Επιδη εδω ειναι η κατηγορια του καλοσορισματος και το θεμα μετα απο μερικες μερες κλειδωνει,κανε ενα κοπο και ανοιξε ενα νεο θεμα στη κατηγορια του κρυου νερου για να συζητηθουν εκει οι αποριες σου.

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα κι απο μενα..Συμφωνω με τα παιδια,βαλε πετρες και ξυλα ειναι οικονομικα και κρατανε μια ζωη χωρις κινδυνο για τα ψαρια. Η ντοπα οξυγονου ειναι λιγο to much αλλα αν βαλεις κι αλλα ψαρια δε κανει κακο.Μπορεις να την βαλεις και κατω απο το χαλικι και θα κρυφτει και θα βγαινει λιγοτερο!!

Link to comment
Share on other sites

θα ανοιξω θεμα στο γλυκο νερο και θα φτιαξω και τη φορμα παρουσιασησ.ευχαριστω και παλι.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...