Vassilis Posted November 5, 2005 #1 Share Posted November 5, 2005 (edited) παιδια πλεον το ενυδρειο μου ειναι στρωμενο!απο το καλοκαιρι που το αρχισα βλεπω οτι η υπομονη μου με εκανε να καμαρωνω,αν κ νωρις ακομα,το ενυδρειο μου που μεχρι στιγμης δεν εχει ουτε ενα προβλημα ,ουτε καν αλγη!αρχινα να αναβω πρωτα τις μπλε,οπως μου προτεινε κ ο Μαριος κ σε ενα μηνα δηλαδη πριν κατι μερες αρχισα να αναβω τις λευκες.μου ειπαν τρεις ωρες την μερα να τις ανοιγω αλλα το ρισκαρα κ απο τις 5 λευκες αρχισα με τις δυο για 7 ωρες την μερα κ παρολα αυτα εδω κ μια εβδομαδα δεν εχει βγει αλγη!!!μονο στην αρχη ειχα λιγο διατομικη!να ναι καλα βεβαια κ τα 12 σαλιγκαρια που εχω.τα οποια μου καθαρισαν το βραχο κ το γυαλι απο την διατομικη σε χρονο ρεκορ! ελπιζω να συνεχισει ετσι γιατι το REEF κρυβει παγιδες! για την ωρα εβαλα ενα bubble!μια χαρα παει!την συνεχεια ομως περιμενω! Edited November 5, 2005 by Vassilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis Posted November 5, 2005 #2 Share Posted November 5, 2005 Πολύ ωραίο ενυδρείο !! Μπράβο στην προσπάθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr Posted November 5, 2005 #3 Share Posted November 5, 2005 Πολυ καλη αρχη!! Καλη συνεχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos Posted November 5, 2005 #4 Share Posted November 5, 2005 Αντε μπαγασα, και επισημα ποια καλη αρχη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy Posted November 5, 2005 #5 Share Posted November 5, 2005 Πολυ ωραιο, μπραβο Vassilis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim Posted November 5, 2005 #6 Share Posted November 5, 2005 Μπράβο ρε Μπίλ!Άντε και να το φτάσεις εκεί που το ονειρεύεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassilis Posted November 6, 2005 Author #7 Share Posted November 6, 2005 παιδια σας ευχαριστω πολυ!ελπιζω να πανε ολα καλα!ευχομαι κ τα δικα σας ενυδρεια να πηγαινουν παντα καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN Posted November 7, 2005 #8 Share Posted November 7, 2005 Μπράβο Βασίλη. Εύχομαι το καλύτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts