Jump to content

Υπάρχει Ταχύτητα Για Να Μη Σε Πιάνει Η Κάμερα


Recommended Posts

Ο σωστός τρόπος να γλιτώσεις από την κάμερα του νόμου είναι να τηρείς τα όρια ταχύτητας και να σέβεσαι τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας

Ποια είναι όμως η ιδανική ταχύτητα για να ευοδωθεί το κολπάκι; Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των παιδιών, κάπου 191.000.000 χλμ/ώρα! Ναι, αν πιάσεις το 1/6 περίπου της ταχύτητας του φωτός, τότε γλίτωσες μια για πάντα από τα τεχνικά μέσα που ελέγχουν την τάξη στους δρόμους.

Για να βρει μάλιστα την ιδανική ταχύτητα του αυτοκινήτου που θα κάνει τις πινακίδες κυκλοφορίας να τεθούν στο επέκεινα του φράγματος του ορατού φάσματος των 400 terahertz, η δαιμόνια ομάδα χρησιμοποίησε την ίδια εξίσωση που εφαρμόζουν οι αστρονόμοι για να υπολογίσουν την ταχύτητα με την οποία απομακρύνονται τα ουράνια αντικείμενα από τη Γη.

http://www.newsbeast.gr/car/arthro/661183/uparhei-tahutita-gia-na-mi-se-pianei-i-kamera/

Link to comment
Share on other sites

Κάθε χρόνο στην Ελλάδα αφανίζεται στις "δρόμους" μια μικρη κομωπολη εκ αιτίας της ταχύτητας. Ας σεβόμαστε τον ΚΟΚ και να αφήσουμε τις μαγκιές στην άκρη, αν όχι για τον εαυτό μας, τουλάχιστον για τους υπόλοιπους χρήστες των οδών. Κάνεις άλλος δε θέλει να μάθει ποσο γρήγορα τρέχει το αυτοκίνητό σου ή ποσο "καλός" οδηγός είσαι και δε πρεπει να γίνει το θύμα σου για να σε διαψεύσει!

Link to comment
Share on other sites

Περαν απο εξισωσεις και λοιπα μαθηματικα εχει υπολογιστει με δοκιμη οτι η καμερα ταχυτητας σταματαει να σε πιανει στα περιπου 330kmh,

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...