Jump to content

Ερωτηση Για Το Ick!


Recommended Posts

καλησπερα σε ολους!!!!!!!! θελω λοιπον να ρωτησω για το πολυαγαπημενο σε ολουσ μας ick :crazysmile: στο νεο μου fish only πρωην reefaki μεσα στα νεα ζωα που μπηκαν μεσα μπηκε και το αυτο το πρωτοζωο, η ερωτηση μου ειναι θεραπεια με χαλκο η υποαλατοτιτα????σκεφτηκα χαλκο διοτι και εφοσον εχω ολοκληρωση τα ζωντανα που μπηκαν μεσα θα τα αποστειρωσω,ακουσα ομως πως το ick μπορει να ξαναβγει μονο του! χωρης να μπει καποιο αλλο ζωακι μεσα... τι μου πρωτινει η δικοι σας εμπειρια σαν καλυτερη λυση... πρως το παρων εχω ρηξει την αλατοτιτα απο 1,026 στο 1.019 και ανεβασα στους 29 θερμακρασια.. ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ :bowdown: ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

αφου το ξεκινησες ετσι κοιτα μηπως εχεις αποτελεσμα γιατι ο χαλκος θα σου καταστρεψει και τον βραχο.

Link to comment
Share on other sites

να στε καλα παιδια!! και εγς αθτο σκεφτομαι να το αφησω και βλεπω λογικα σε καμια βδομαδα θα φανει οτι ειναι να φανει... επησεις ξερεται εαν οντως ισχιοι πως ακομα και εαν (αποστηροθη) ενα ενυδρειο απο αυτο το πρωτοζωο και χωρις να μπει καποιο αλλο νεο ζωο μεσα μπορει απο μονο του να ξαναενφανιστη το ick?

Link to comment
Share on other sites

το ick δεν είναι απαραίτητο ότι θα μας το φέρει κάποιο άλλο ψάρι. .μια μικρή"ανωμαλια"στο νερο,και το ick εμφανίζεται. .μη ρήξεις σε καμία περίπτωση χαλκο..θα καταστρέψεις ολο το ενυδρείο και θα χάσεις και ψάρια. ..υποαλατοτητα σταδιακά ανα 1-2 μερες μέχρι το 1009...Και άνοδος θερμοκρασίας μέχρι 31-32 βαθμούς σταδιακά ανα 1,2 μέρες. .μη φοβάσαι δεν παθενουν τιποτα τα ψάρια και μπάνιο τα άρρωστα ψαρια με γλυκό νερό ενυδρείου. ...

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα και απο εμενα. Και εγω ειχα ick στο ενυδρειο μου πριν απο 2εβδομαδες το μικρο Μπλου τανγκ ηταν γεματο επανω του και φοβομουν μην κολλησει και τα αλλα ψαρια που εχω. Βασικα εγω αυτο που εκανα χωρις να το προτινω σαν σωστο για καποιον ηταν να ριξω την αλατοτιτα στο 1020 γιατι εχω μεσα ασπονδιλα και κοραλια και δεν ηξερα αμα αντεξουν ποιο χαμιλες τιμες και αλαξα σε διαστιμα 1εβδομαδας 5 λιτρα μερα παραρα και εδινα και δινω ακωμα τροφη με σκορδοζουμο και καθε κυριακη 10 λιτρα αλλαγη απο δω και περα .το ψαρι να αναφερω οτι ετρωγε και τρωει κανονικα και δεν εχει τιποτα επανω του και μαλλον θα παω την αλατοτιτα σιγα σιγα στο 1025.

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα σε ολους σημερα η πυκνοτητα μου ειναι στους 1.018..με θερμακρασια 30..ελαφρος πιο λιγα στιγματα πανω τους απο εχτεσ εαν κ ειναι πολυ νωρις για συμπερασματα.το ενυδρειο ηταν ρεεφ,τωρα γυρνα σε μονο ψαρια,ακομα εχω 3 4 lps και ειναι και τεντεμενα μια χαρα!!χαχαχα.. ελπιζω ολα να πανε καλα και νομιζω θα το ξεπερασουν.. σας ευχαριστω και παλι!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...