Jump to content

Μονομαχο-Ενυδρείο Χωρίς Φιλτρο ?


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα μονομαχο-ενυδρειο στα 6-7 λιτρα και για αγνωστο λογο χτες χαλασε το φιλτρο κ δεν δουλευει. Επιδει αυτο το διαστημα ομως ειμαι καπως δυσκολα στα οικονομικα δεν μπορω να αγορασω καινουριο φιλτρο αμεσα ( για καμια 10αρια μερες ακομα τουλαχιστον). Μπορω να κανω κατι για να μην υπαρξει προβλημα με τον μονομαχο μου που εμεινε χωρις φιλτρο ? Θα μπορουσα ισως να κανω αλλαγες νερου ( το 10%) καθε 2-3 μερες ?

Link to comment
Share on other sites

αλλαζε λιγο νερακι και δεν θα εχεις προβλημα....και μην ταιζεις πολυ....ετσι και αλοιως αναπνεει απο την επιφανεια ο μονομαχος ...δεν χρειαζεται αναταραξη...οποτε το φιλτρο το εχεις μονο για φιλτρανση...φιλος εχει μονομαχο σε ενυδρειο 25 λιτρα χωρις φιλτρο 2 χρονια τωρα... DSC_0064_zpsb56c8878.jpg αυτο ειναι το ενυδρειο του...κανει αλλαγη καθε βδομαδα ...απλα εσυ αλλαζε λιγο νερακι με αλλο χλυαρο με αντιχλωριο γιατι εχει λιγα λιτρα σαν εμενα....

Link to comment
Share on other sites

Ο μονομαχος πρεπει να εχει ενα μικρο φιλτρακι αλλα για τοσες λιγες μερες θα την παλεψει και χωρις ειδικα αν εχεις κα αληθικα φυτα μεσα.

Ομως ασχετα με το φιλτρο,ενα τοσο μικρο ενυδρειο ειναι ακαταλληλο για καθε ζωντανο.Θα πρεπει να παρεις ενα πιο μεγαλο γιατι αργα η γρηγορα θα εχεις προβλημα.Ενα ενυδρειο 20-25-30 λιτρα θα ηταν το ιδανικο.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Βαλε μια αγγελια μηπως εχει καποιος να σου δανεισει!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Έχει στο μαγαζί με την "προβατίνα", 15λιτρο με 15 ευρώ νομίζω.

Αλλού θα βρεις και φιλτράκι dolphin πολυ μικρό γύρω στα 7-8.

Έγινε επεξεργασία - eliasjuve
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...