Jump to content

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ


Recommended Posts

:thaman: ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΕΝΥΔΡΙΟ.

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ 2 ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΚΑΙ 1 ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΦΕ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΨΩΦΙΣΕ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΑ ΠΤΕΡΙΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΑΣΠΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΚΟΥΚΙΔΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΚΑΡΦΙΤΣΑΣ ΚΑΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΦΑΓΩΜΕΝΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΚΡΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ(ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ).

ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΨΩΦΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΕΜΦΑΝΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Link to comment
Share on other sites

Μη βάλεις με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο άλλο ψάρι μέσα και ξεκίνα να διαβάζεις από το λινκ που σου παραθέτω παρακάτω:

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=5266

Πρέπει να μας περιγράψεις όσο μπορείς πιο αναλυτικά το ενυδρείο σου και τι έχει μέσα.

Φίλτρο και θερμοστάτη έχεις?

Το 3o χρυσόψαρο λυπάμαι που το λέω αλλά θα το χάσεις και αυτό κατά πάσα πιθανότητα. Τα ψάρια σου πήγαν μάλλον λόγω της δηλητηρίασης από την αμμωνία και τα νιτρώδη, που τα εξασθένησαν και τα αρρώστησαν. Πρέπει να διαβάσεις για τον κύκλο του αζώτου και για το στρώσιμο του ενυδρείου, κατανοώντας καλά όλη τη διαδικασία...

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=100

Καλώς ήρθες στο Aquazone και στο χόμπι...

Υ.Σ.: Ελπίζω να έμαθες μετά από αυτό ότι οι "συμβουλές" που σου έδωσαν από το "κατάστημα" θα πρέπει να σε αφήσουν παγερά αδιάφορο την επόμενη φορά...

Έγινε επεξεργασία - filoxenos
Link to comment
Share on other sites

Κάνε ακριβός αυτά που σου λέει ο φίλος filoxenos γιατί το ενυδρείο σου έχει πρόβλημα. Πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις επιλογές σου και να διαβάσεις αρκετά για το σωστό στρώσιμο και επιλογή των ψαριών.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΑ ΠΤΕΡΙΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΑΣΠΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΚΟΥΚΙΔΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΚΑΡΦΙΤΣΑΣ ΚΑΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΦΑΓΩΜΕΝΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΚΡΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ(ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ).

Μηπως μπορεις να βγαλεις καμια φοτογραφια;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...