j0rdan Posted March 20, 2007 #1 Share Posted March 20, 2007 παιδια θελω να φιλοξενησω στο ενυδρειο μου 5 p.naterreri αλλα διαβασα στο forum οτι κι αλλα ειδοι οπως "για παραδειγμα s.geri, s.maculatus κ το s.sanchezi" μπορουν να πανε σε ομαδα τν 3 και ανω..Τι λετε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim Posted March 21, 2007 #2 Share Posted March 21, 2007 Ιορδάνη καλύτερα να ξεκινήσεις με Pygocentrus Naterreri καθώς το 'κοπάδιασμα' των Serrasalmus είναι πολύ δύσκολο και απαιτεί εμπειρία τόσο με Pygocentrus αλλά και Serrasalmus. Η προσπάθεια για 'γκρουπάρισμα' Serrasalmus έχει σαν πιθανότερη κατάληξη την απώλεια κάποιον ψαριών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0rdan Posted March 21, 2007 Author #3 Share Posted March 21, 2007 ΟΚ ρε Δημητρη σ ευχαρηστω... συντομα θα σας τα παρουσιασω κι ολας αφου στρωσω το ενυδρειο μ πρωτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP Posted March 21, 2007 #4 Share Posted March 21, 2007 Ιορδάνη καλύτερα να ξεκινήσεις με Pygocentrus Naterreri καθώς το 'κοπάδιασμα' των Serrasalmus είναι πολύ δύσκολο και απαιτεί εμπειρία τόσο με Pygocentrus αλλά και Serrasalmus. Η προσπάθεια για 'γκρουπάρισμα' Serrasalmus έχει σαν πιθανότερη κατάληξη την απώλεια κάποιον ψαριών. Συμφωνώ και επαυξάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0rdan Posted March 22, 2007 Author #5 Share Posted March 22, 2007 να σας κανω μια ερωτηση..που μπορω να βρω p.natteri γιατι στην θεσσαλονικη δν εχει κανεις κ ουτε φερνουν..αυτη την περιοδο δν εχει k στην αθηνα σε ενα καταστημα που πηρα..θελω 5 σε μικρη ηλικια 3cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP Posted March 22, 2007 #6 Share Posted March 22, 2007 να σας κανω μια ερωτηση..που μπορω να βρω p.natteri γιατι στην θεσσαλονικη δν εχει κανεις κ ουτε φερνουν..αυτη την περιοδο δν εχει k στην αθηνα σε ενα καταστημα που πηρα..θελω 5 σε μικρη ηλικια 3cm Κοίτα τα π.μ. σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaitO Posted March 23, 2007 #7 Share Posted March 23, 2007 Τουλάχιστον εγώ, μόνο εκεί έχω βρει τόσο καιρό που ψάχνω Αλλά και πάλι δεν φέρνουν συχνά.... Osmosis Aquariums Αθήνα ΤΗΛ. 2105027710 Water Inn Αθήνα τηλ: 210 - 8003097/2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0rdan Posted March 23, 2007 Author #8 Share Posted March 23, 2007 τωρα που ειμαστε ολοι εδω να σας κανω αλλη μια ερωτηση..τα p.nattereri ποσο ph θελουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP Posted March 23, 2007 #9 Share Posted March 23, 2007 τωρα που ειμαστε ολοι εδω να σας κανω αλλη μια ερωτηση..τα p.nattereri ποσο ph θελουν? 6.5-7.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0rdan Posted March 23, 2007 Author #10 Share Posted March 23, 2007 σ ευχαρηστω Πετρο..στα δικα σ χρεισημοποιεις μπουκαλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0rdan Posted April 11, 2007 Author #11 Share Posted April 11, 2007 γεια σας πιαδια, μολις εστρωσα το ενυδρειο με αμωνια και δν βρισκω ψαρια, εχω παρει σε 2 μαγαζια στην Αθηνα κ δν εχουν, ξερετε κανα μαγαζι που εχει αυτη τη στιγμη? ή να περιμενω? θελω να βαλω 5 p.nattereri Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP Posted April 11, 2007 #12 Share Posted April 11, 2007 γεια σας πιαδια, μολις εστρωσα το ενυδρειο με αμωνια και δν βρισκω ψαρια, εχω παρει σε 2 μαγαζια στην Αθηνα κ δν εχουν, ξερετε κανα μαγαζι που εχει αυτη τη στιγμη? ή να περιμενω? θελω να βαλω 5 p.nattereri Κάνε τη ερώτηση σου στα καταστήματα που συμμετέχουν στο φόρουμ Να είσαι σίγουρος ότι θα βρείς!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0rdan Posted April 17, 2007 Author #13 Share Posted April 17, 2007 ph ειπαμε 6.5 με 7.4, kh και gh?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP Posted April 17, 2007 #14 Share Posted April 17, 2007 ph ειπαμε 6.5 με 7.4, kh και gh?? Θερμοκρασία 26-27 βαθμών κελσίου με ph 6.8 και gh 10 kh7 Aύτες είναι οι τωρινές δικές μου τιμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0rdan Posted April 17, 2007 Author #15 Share Posted April 17, 2007 ευχαρηστωωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts