Jump to content

Επιτελους Ήρθε Η Δικαίωση


Recommended Posts

Δικαίωση 7 χρόνια μετά για τον 45χρονο Λαμιώτη επιχειρηματία - Μάλιστα είχε προφυλακισθεί για έξι μήνες όταν είχε συλληφθεί με βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος - «Η απόφαση αυτή αποτελεί τεράστια ηθική δικαίωση για έναν άνθρωπο που δοκιμάστηκε αφάνταστα», δηλώνει ο Νίκος Τσακτάνης.

Όλα ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2007, όταν οι κατηγορούμενοι είχαν συλληφθεί από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από καταγγελία ενός πολίτη ότι σε γνωστή ιστοσελίδα, όπου λειτουργούσε και forum, είχε ανεβεί ερασιτεχνικό βίντεο με ερωτικές προσωπικές στιγμές του, το οποίο, κατά τους ισχυρισμούς του, είχε δήθεν υποκλαπεί από το κινητό του τηλέφωνο.

Οι κατηγορούμενοι αντιμετώπιζαν βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, μεταξύ των οποίων και για τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, της σύστασης συμμορίας και της παιδικής πορνογραφίας, λόγω υλικού που βρέθηκε σε σκληρό δίσκο υπολογιστή του 45χρονου διαχειριστή της ιστοσελίδας, γνωστού επιχειρηματία της Λαμίας, ο οποίος μάλιστα είχε προφυλακισθεί για έξι μήνες.

Κατά το στάδιο της ανάκρισης, που διήρκεσε σχεδόν 5 χρόνια, έγιναν εκτεταμένες έρευνες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές όλων των εμπλεκομένων, ξεσκόνισμα τραπεζικών λογαριασμών και άρση τηλεφωνικών απορρήτων.

Μετά από πολύωρη αποδεικτική διαδικασία ολοκληρώθηκε σήμερα η δίκη των επτά κατηγορουμένων για την υπόθεση της πορνογραφίας στο inetrnet και της προσβολής ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Τελικά το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας αθώωσε ομόφωνα τους κατηγορουμένους.

Πέρυσι, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λιβαδειάς είχε απαλλάξει τους κατηγορουμένους για τις περισσότερες πράξεις ενώ είχε μετατρέψει τα κακουργήματα σε πλημμελήματα.

Κατά την ακροαματική διαδικασία στο Εφετείο υπήρξε ένταση κατά την εξέταση των δύο ερωτικών συντρόφων, διότι οι συνήγοροι υπεράσπισης με έγγραφα αλλά και με πληρέστατο οπτικοακουστικό υλικό απέδειξαν ότι οι ίδιοι οι μηνυτές ευθύνονται για την δημοσιοποίηση βίντεο και αρκετών φωτογραφιών της προσωπικής ερωτικής τους ζωής σε διάφορους ιστοχώρους.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο ένας από τους μηνυτές είχε προηγούμενη δικαστική εμπλοκή στην Καβάλα για ανάλογο θέμα, επειδή κατά τον ίδιο χρόνο είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο βίντεο με ερωτικές συνευρέσεις του με άλλη παρτενέρ και παρόλα αυτά δήλωνε ανυποψίαστος και θιγμένος!!!!

Ήδη εκκρεμεί στα πολιτικά δικαστήρια αγωγή ποσού 1.000.000 ευρώ του αθώου πλέον διαχειριστή της ιστοσελίδας κατά των μηνυτών για αποζημίωσή του λόγω της προσβολής της προσωπικότητάς του.

Με μεγάλη ικανοποίηση ο συνήγορος υπεράσπισης του βασικού κατηγορουμένου - διαχειριστή της ιστοσελίδας, γνωστός δικηγόρος Νίκος Τσακτάνης αμέσως μετά την απόφαση δήλωσε στο LamiaReport:


tsaktanis(1).jpg
« Είχαμε δηλώσει ότι ο αγώνας μας για πλήρη δικαίωση θα συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο. Σήμερα, με την εμφάνιση νέων καταλυτικών αποδεικτικών στοιχείων υπήρξε πλήρης απόδειξη της αθωότητας των εντολέων μας ενώ κατέρρευσαν πανηγυρικά οι ψευδείς και χαλκευμένοι ισχυρισμοί των μηνυτών, οι οποίοι με υπερβολική θρασύτητα επεδίωξαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια. Η απόφαση αποτελεί τεράστια ηθική δικαίωση για έναν άνθρωπο που δοκιμάστηκε αφάνταστα από την μακροχρόνια δικαστική περιπέτεια, αλλά από την πρώτη στιγμή υπερασπίστηκε με σθένος και αξιοπρέπεια την πλήρη αθωότητά του.»




ΠΗΓΗ : lamiareport.gr


  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

και ενα αποκαλυπτικό βιντεάκι . . .

Αθώος Λαμιώτης για πορνογραφία

Πηγη : lamiastar.gr

Έγινε επεξεργασία - rastafari
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...