paris soroni Posted July 4, 2014 #1 Share Posted July 4, 2014 Θελω τη γνωμη σας για το παρακατω chiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 Posted July 4, 2014 #2 Share Posted July 4, 2014 Κοιτα ολοι η σειρα της teco ειναι κορυφαια και με καλα καλουδια στις πιο ολοκληρωμενες της εκδοσης(θερμανση-ψυξη-uv), αλλα το θεμα ειναι οτι ανεβαζεις τον λογαργιασμο σου στην δεη, αλλα αμα μπορεις προχωρατο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni Posted July 4, 2014 Author #3 Share Posted July 4, 2014 Να σε καλα αλλα για τους λογαριασμους κρυβε λογια διαβαζουν και οι γυναικες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni Posted July 4, 2014 Author #4 Share Posted July 4, 2014 (edited) Κοιτα ολοι η σειρα της teco ειναι κορυφαια και με καλα καλουδια στις πιο ολοκληρωμενες της εκδοσης(θερμανση-ψυξη-uv), αλλα το θεμα ειναι οτι ανεβαζεις τον λογαργιασμο σου στην δεη, αλλα αμα μπορεις προχωρατο... Ασε που εχω το κουσουρι πρωτα αγοραζω και μετα ρωταω Edited July 4, 2014 by paris soroni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos Posted July 4, 2014 #5 Share Posted July 4, 2014 Να ξέρεις ότι παράγει περισσότερη θερμότητα στο χώρο απ ότι θόρυβο.,,, Με λίγα λόγια αν τοποθετηθεί στον ίδιο χώρο που έχεις το ενυδρείο (σαλόνι, καθιστικό κρεβατοκάμαρα), μάλλον θα έχεις πρόβλημα τους θερμούς μήνες.. όχι στο ενυδρείο αλλά στο δωμάτιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni Posted July 4, 2014 Author #6 Share Posted July 4, 2014 Ναι αλλα το χειμωνα δε θα ξαναναψω τζακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni Posted July 4, 2014 Author #7 Share Posted July 4, 2014 Να ξέρεις ότι παράγει περισσότερη θερμότητα στο χώρο απ ότι θόρυβο.,,, Με λίγα λόγια αν τοποθετηθεί στον ίδιο χώρο που έχεις το ενυδρείο (σαλόνι, καθιστικό κρεβατοκάμαρα), μάλλον θα έχεις πρόβλημα τους θερμούς μήνες.. όχι στο ενυδρείο αλλά στο δωμάτιο Ειχες δεν ειχες νε φοβησες παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos Posted July 4, 2014 #8 Share Posted July 4, 2014 Ναι αλλα το χειμωνα δε θα ξαναναψω τζακι την πάτησες χαχαχαχα τον χειμώνα δεν δουλεύει ως ψυκτικό και δεν παράγει ζέστη. Δουλεύει μόνο ο θερμοστάτης (αν έχει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos Posted July 4, 2014 #9 Share Posted July 4, 2014 Ειχες δεν ειχες νε φοβησες παλι Δεν το έκανα για να σε φοβίσω, αλλά εφ όσον το αγόρασες να είσαι προετοιμασμένος να βρεις την κατάλληλη δικαιολογία για να μην πέσει παντόφλα !!! χαχαχαχ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni Posted July 4, 2014 Author #10 Share Posted July 4, 2014 Αιολε εχει θερμοστατη αλλα εχει και uv να την εχω σε λειτουργεια η να την εχω κλειστη τη λαμπα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 Posted July 4, 2014 #11 Share Posted July 4, 2014 Να σε καλα αλλα για τους λογαριασμους κρυβε λογια διαβαζουν και οι γυναικες μαςχαχαχα,κρατα τη μακρυα απο τον υπολογιστη παρηηηη! Ασε που εχω το κουσουρι πρωτα αγοραζω και μετα ρωταωΕτσι εχω πεταξει πολλα χρηματα φιλε μου πριν ξεκινησω να κανω το αναποδο:-)Την ψυξη του ενυδρειου με τ'ανεμιστηρακια την εχεις εκτος πλανου; Ειναι φθηνη και στο κοστος αγορας αλλα και λειτουργιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni Posted July 4, 2014 Author #12 Share Posted July 4, 2014 Mad πριν ενα μηνα εβαλα ανεμιστιρακια αλλα εχω περιπου 25 λιτρα την ημερα εξατμηση και φοβαμε για τα σκαμπανεβασματα αλατοτητας γιατι δεν ειμαι ολη μερα σπιτι για να σημπληρωνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 Posted July 4, 2014 #13 Share Posted July 4, 2014 Οντως ειναι πιλλα λιτρα αυτα παρη!δεν σκεφτεσαι να βαλεις μια αναπληρωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos Posted July 4, 2014 #14 Share Posted July 4, 2014 Αιολε εχει θερμοστατη αλλα εχει και uv να την εχω σε λειτουργεια η να την εχω κλειστη τη λαμπα; Εγώ την δουλεύω σε μόνιμη βάση και την κλείνω μόνο όταν κάνω χρήση κάποιων θεραπειών ή βακτηρίων. Επίσης η λάμπα θέλει αλλαγή κάθε 6 μήνες νομίζω για να αποδίδει τα μέγιστα. Για την χρήση της υπάρχουν διάφορες απόψεις που αντικρουει η μία την άλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni Posted July 4, 2014 Author #15 Share Posted July 4, 2014 Θελω πολυ μια αναπληρωση αλλα το ενυδριο δεν ειναι κοντα στην οσμοση και επειδη το χωρο που απομενει κατω απο το ενυδριο τον χρειαζομε γιατι θελω επιτελους μολις μπορεσω να βαλω ενα σαμπ και ετσι δεν εχω χωρο για να βαλω καποιο δοχειο για αναπληρωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni Posted July 4, 2014 Author #16 Share Posted July 4, 2014 Εγώ την δουλεύω σε μόνιμη βάση και την κλείνω μόνο όταν κάνω χρήση κάποιων θεραπειών ή βακτηρίων. Επίσης η λάμπα θέλει αλλαγή κάθε 6 μήνες νομίζω για να αποδίδει τα μέγιστα. Για την χρήση της υπάρχουν διάφορες απόψεις που αντικρουει η μία την άλλη. Καταλαβα berdeway καταστασεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 Posted July 4, 2014 #17 Share Posted July 4, 2014 Βαλε αναπληρωσει καλητερα και εκει που θα παει το ψυκτικο ας βαλεις το δοχειο, ενα μπουκαλι απο νερο ψυκτη ειναι οτι πρεπει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni Posted July 4, 2014 Author #18 Share Posted July 4, 2014 Ενοεις να μην φτιαξω σαμπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 Posted July 4, 2014 #19 Share Posted July 4, 2014 Φτιαξε σαμπ... Το ψυκτικο που θα το βαλεις;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni Posted July 4, 2014 Author #20 Share Posted July 4, 2014 Το ψυκτικο θα παει κατω απο το ενυδριο και διπλα θα γινει το σαμπ αν αφησω χωρο για δοχειο αναπληρωσης μικρενει κατα πολυ ο χωρος που απομενει για σαμπ και ετσι θα μειωθουν κατα πολυ τα λιτρα του σαμπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 Posted July 4, 2014 #21 Share Posted July 4, 2014 (edited) Εγω θα σου προτηνα να κανεις μια ωραια κατασκευη με 3-4 12ρια ανεμηστηρακια και να βαλεις το δοχειο αναπληρωσεις εκει που θα εμπαινε το chiller.... Αμα εχεις ορεξη για μια δοκιμη ακομα, αλλιως προχωρατο οπως το εχεις τωρα στο μυαλο σου... Απλα θα εξοικονομησεις χρηματα απ τον λογαριασμο-την πωλησει του chiller, χρηματα που μπορεις να δωσεις σε εξοπλισμο(κυκλοφορητες-φωτισμο), ζωντανα(κοραλλια-ψαρια) και φυσικα ενα δωρακι για το κοριτσι σου που σε ανεχεται! Υγ: το ανεχεται ειναι για ξεκαρφωμα Edited July 4, 2014 by Akridas66 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik Posted July 4, 2014 #22 Share Posted July 4, 2014 Παρη αριστερα του επιπλου εξω βαζεις ενα ντουλαπι απο το πρακτικερ π.χ. με 2 θεσεις ειτε στο υψος ειτε στο πλατος και βαζειςστο ενα ντουλαπι το ψυκτικο απο πισω ανποικτο και στο αλλο ενα κουβα απο αλατι και βαζεις την αναπληρωση,μετα κλεινεις τις πορτες και φαινετε ενα ωραιο ντουλαπι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos Posted July 5, 2014 #23 Share Posted July 5, 2014 Καταλαβα berdeway καταστασεις.. Μπα. Ολα ειναι στο τι σύστημα θελουμε να εχουμε. Θες uv? Την βάζεις, δεν θες? Δεν την βάζεις. Ολο το θεμα ειναι εσυ τι θες να εχεις στο ενυδρειο σου. Αν εχεις απορία για κατι το ψάχνεις πως δουλευει και γιατι και καταλήγης. Κοινός εσυ την θέλεις την uv; Θεωρείς οτι εχεις φορτωμένο ενυδρειο και ευαίσθητα ψαράκια και ζωντανα; Αν ναι την ανοίγεις, αν οχι ξανά σκέψου το Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni Posted July 5, 2014 Author #24 Share Posted July 5, 2014 Μπα. Ολα ειναι στο τι σύστημα θελουμε να εχουμε. Θες uv? Την βάζεις, δεν θες? Δεν την βάζεις. Ολο το θεμα ειναι εσυ τι θες να εχεις στο ενυδρειο σου. Αν εχεις απορία για κατι το ψάχνεις πως δουλευει και γιατι και καταλήγης. Κοινός εσυ την θέλεις την uv; Θεωρείς οτι εχεις φορτωμένο ενυδρειο και ευαίσθητα ψαράκια και ζωντανα; Αν ναι την ανοίγεις, αν οχι ξανά σκέψου το θεωρω οτι δεν ειναι φορτομενο το ενυδριο μου απλα επειδη το τεκο εχει πανω uv αλλα εχω βρει και οζονιστηρα απλα αναρωτιεμε τι ειναι καλυτερο uv. VS ozon Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 Posted July 5, 2014 #25 Share Posted July 5, 2014 Τιποτα απο τα δυο παρη:-) Μια χαρα μπορει να υπαρξει ενα ενυδρειο χωρις τιποτε απο τα δυο,ακομα και υψηλων απαιτησεων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts