Jump to content

Νιώθω Ότι Πρέπει Να Πω Κάποια Πράγματα


Recommended Posts

Νιώθω την ανάγκη να πω κάποια πράγματα με αφορμή κάποια θέματα που άνοιξαν πρόσφατα και τα οποία αν τα χειριστούμε σωστά θα είναι επικοδομιτικά αλλά δυστυχώς σχεδόν πάντοτε γίνονται αίτια αντιπαράθεσης.

Βλέπω απαντήσεις από χομπιστες να συμφωνούν με τους μεν και άλλοι να συμφωνούν με τους δε, βλέπω ο ένας να διαφωνεί με τον άλλο και αντίστροφα.

Στο παρελθόν ανοίχτηκαν πολλά παρόμοια θέματα ή και ίδια ακριβός και δυστυχώς ποτέ δεν έβγαινε άκρη γιατί το ενυδρείο όσο περίπλοκο και σύνθετο είναι άλλο τόσο απλό και λιτό είναι.

Το χόμπι αυτό ενδείκνετε για όλους, για αυτούς που τα θέλουν απλά χωρίς πολλά πολλά και για αυτούς που γουστάρουν τα δύσκολα και τα περίπλοκα.

Αρκετές φορές όμως η μεν σνομπάρουν τους δε, δηλαδή αυτός που γουστάρει τα δύσκολα βλέπει στους άλλους όλο λάθη, και αυτός που γουστάρει τα εύκολα θεωρεί ότι οι άλλοι υπερβάλουν και κάνουν ανούσια πράγματα και τα εύκολα τα κάνουν δύσκολα.

Στην ουσία όμως είναι δυο διαφορετική τρόποι που μπορούμε να απολαύσουμε το χόμπι μας και επιτέλους ας σεβαστή η μια άποψη την άλλη για το πως θα πρέπει να συντηρούμε τα ενυδρεία μας. Ο κοινός στόχος μας θα πρέπει να είναι να ψοφήσουν τα ψάρια μας ''ευτυχισμένα'' από γεράματα, το πως θα φτάσουμε εκεί και με ποια μέθοδο δεν παίζει ρόλο.

Η κατάθεση εμπειριών από έμπειρους και μη χομπιστες συμβάλει σε όλα τα παραπάνω και έχει δυο σκοπούς, να δείξει στους άλλους και άλλους δρόμους και τρόπους απόλαυσις του χόμπι και όχι να επιβάλει τρόπους και μεθόδους και να προλάβει λάθει που ενδεχόμενος θα έκαμναν κάποιοι άπειροι χομπίστες.

Το να καταθέτουμε την εμπειρία μας στο φόρουμ είναι ένα δίκοπο μαχαίρι πολλές φορές κάποιος που καταθέτη την εμπειρία του μπορεί να χαρακτηριστούν ψόνιο εως ψονάρα, ότι περιαυτολογούν και αυτοδιαφημίζονται, κτλ.

Από την άλλη για να αποφύγουν τέτοιου είδους σχόλια αποφεύγουν να καταθέτουν την εμπειρία μας και έρχονται μετά κάποιοι άλλοι και κατηγορούν ότι τα κρατάνε όλα για τον εαυτό τους και ότι δεν θέλουνε να πουν τα μυστικά τους και δεν θέλουνε να μεταδώσουν γνώσεις.

Δηλαδή ότι και να κάνουν πάντοτε για μια μερίδα χομπιστων θα είναι παρεξηγήσιμη.

Αυτες η παρεξηγήσεις νομίζω οφείλωντε στον εγωισμό μας, Βλέπω στους χομπιστες μια στενομυαλιά που δεν αφήνει κάποιους να δουν το χόμπι καθαρά, (κολλημένοι στην χψ μέθοδο έως εσχάτου) μην τυχών μάθουν κάτι το νέο.

Βλέποντας τέτοιες καταστάσεις πολλές φορές πικραίνεσαι και χάνετε η διάθεση σου να γράψεις 5-10 πράγματα γιατί νομίζεις (και αρκετές φορές όχι εσφαλμένα) ότι αυτά που θα πεις δεν θα πιάσουν τόπο γιατί ο κάθε ένας είναι κολλημένος στης δικές του απόψεις και θεωρίες. Άλλοτε πάλι παρεξηγιέσαι με κάποιον και σου φεύγει η διάθεση να γράψεις, και αυτό είναι νορμάλ, αλλά να σου κρατά για πάντα είναι λάθος και για εμένα συμβολίζει μέγα εγωισμό.

Δηλαδή μαλώνεις με έναν και φεύγεις και στερείς της γνώσεις σου από όλους του υπολοίπους γιατί;;; Σε τη σε έφτεξαν οι άλλοι αν εσύ δεν τα βρίσκεις με 1,2,3 άτομα;

Συγνώμη έμενα αυτό μου φέρνετε τόσο ρηχό και τόσο γελείο που δεν ξέρω τη να πω...., θα φύγω και εγώ από το φόρουμ γιατί μου χάλασε το κέφι ο Σαμαράς γιατί με έβαλε να πληρώνω χαράτσι.

Δηλαδή άλλος φταίει άλλος πληρώνει την νύφη αυτό κάνουν οι πολιτικοί σε εμάς και αυτό κάνουμε και εμείς στους συνχομπιστες μας όταν επιλέγουμε να εξαφανιστούμε γιατί δεν τα βρήκαμε με τον χψ χομπιστα.

Δεν τα γράφω αυτά γιατί είμαι κολλημένος με το ΑΖ αυτά θα έγραφα σε κάθε φόρουμ, μάλιστα δεν συμφωνώ καθόλου με τον τρόπο που λειτουργεί το ΑΖ αλλά τα μέλη δεν μου έφταιξαν σε τίποτα για αυτό συνεχίζω να γράφω όταν έχω χρόνο..., για τα μέλη που θέλουν βοήθεια, όχι για το ΑΖ.

Ο κάθε ένας εδώ μέσα έχει κάνει λάθει συμπεριφοράς προς τους άλλους λίγοι όμως ζήτησαν συγνώμη, το ξέρω είναι δύσκολο να ζητήσεις συγνώμη και δεν το απαιτώ, αλλά αν δεν μπορείς να πεις συγνώμη τουλάχιστον μην κρατάς κακία και από εγωισμό και κακία λες ότι αποχωρώ από αυτό το φόρουμ. Υπήρξαν άτομα εδώ μέσα που παρόλο που ήταν στην μαύρη λίστα συνέχιζαν να γράφουν και να προσφέρουν της γνώσεις τους έως ότου εσφαλμένα (κατ' εμε) μπαναριστικάν και δυστυχώς υπήρξαν και άτομα επειδή μπαναρίστικαν οι κολλητή τους αυτομπαναριστικαν και αυτοί..., τη φτωχό!!!

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Δυστυχος Χρηστο,τα περισσοτερα απο αυτα τα θεματα καταληγουν σε καβγαδες και αυτο ειναι κακο.

Αν μπορουσαμε να κανουμε μια ωραια κουβεντα,με τις συμφωνιες και τις διαφωνιες μας θα εβγαινε σιγουρα κατι καλο απο ολο αυτο.

Link to comment
Share on other sites

Φιλε Χρηστο καταρχην εχετε ανοιξει 100 θεματα για μια διαφωνια... και μετα λετε να σταματησουμε..

Δεν ειδα να ανοιξω εγω κανενα θεμα με τους προβληματισμους μου και να αναφερθω παλι στο ιδιο συμβαν...

Κατα δευτερον , με λες εμεσα εγωιστη και στενομυαλο... αν θελεις βαλε διπλα απο το ποστ σου ονομα και μην αναφερεσαι γενικα, να ξερουμε για ποιον μιλας..

Και κατα τριτον , επειδη κουραστηκα να ¨μαλωνω¨ με ολους σας.. και δεν προκειται να βρω ακρη εφοσων παω κοντρα σε μια "παρεα"- κλικα , απλα να ξερεις πως οταν κανω κατι λαθος ζηταω συγγνωμη.. δεν ειναι δυσκολο, οταν ομως καποιος με προκαλει με την συμπεριφορα του χωρις να εχω ξεκινησει τιποτα πιο πριν, οχι δεν θα ζητησω συγγνωμη..

Κακιες δεν κραταω σε κανεναν, ουτε ειμαι εγωιστης και δεν ανεφερα για μενα οτι θα αποχωρισω απ το φορουμ.. για αλλο μελος το ειπα..

Και καποιοι (δεν ξερω ποιοι ειναι, αν ηξερα θα ελεγα) που θελουν να ¨βουλωσουν¨ στοματα ,για να περασουν αυτα που θελουν , να ξερουν οτι ετσι χανονται τα μελη..

Link to comment
Share on other sites

καλα τα λετε ολοι σας αλλα εγω δεν θελω συμμετέχω σε αυτα διοτι στο φορουμ μπαίνω για ενυδρειακα θεμματα τα αλλα απλα τα προσπερνώ και δεν τα διαβάζω καν

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Εαν υπαρχει ανθρωπος εδω μεσα που θεωρει ψωνιο καποιον που παραθετει μια αποψη η την εμπειρια του, μαλλον κατι δε παει καλα η απλα ειναι στο λαθος χωρο. :)

Link to comment
Share on other sites

Μην αρχιζουμε παλι τα ιδια ρε παιδια!

Και κατι ακομα που το διαβαζω συνεχεια τις τελευταιες μερες,εδω μεσα δεν υπαρχουν ουτε κλικες,ουτε παρεες που θελουν να διωξουν αλλους.Το οτι καποιοι γνωριζονται μεταξυ τους επειδη ειναι χρονια στο φορουμ ειναι κατι τελειως το διαφορετικο!

Οποιοι θελουν κλικες και αλλα τετοια,να ξερουν οτι εδω μεσα δεν πιανουν!

Αυτα ειχα να πω και καλο ειναι να χαλαρωσουμε λιγο..

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ολοι εχουμε το κοινό οτι αγαπάμε το χομπι και οι περισσότεροι τουλάχιστον θελουμε να μάθουμε το κατι παραπανω ακομα και αν ξεφεύγει απο την πεπατημένη. Για όποιον δεν ενδιαφέρετε και τον νοιάζει μονο ο εγωισμός του δεν εχει χωρο ουτε στο μυαλο μου αλλα ουτε και στο χρονο μου. Σεβόμε την εμπειρια απο ανθρώπους με ήθος και χαρα να προσφέρουν και θα κοιτάξω να παρω οτι περισοτερο απο αυτούς γιατι τέτοιοι άνθρωποι ειναι πολύτιμοι και σπάνιοι.

Κανενα πρόβλημα απο εμενα. Ολα εξηγηθηκαν, δεν βλεπω κανενα πρόβλημα που πρεπει να λυθεί, πίσω στα ενυδρειακα μας τωρα και ας εχουμε τα ματάκια μας ανοιχτά διοτι ο εχθρός του καλού ειναι παντα το καλυτερο! :)

Έγινε επεξεργασία - Discos
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Αντε να πω και εγω τις ανοησιες μου :jig:

Προς αποφυγη παρεξηγησεων...δεν εννοω πως οι υπολοιπες αποψεις ειναι ανοητες,αλλα οτι οι δικες μου ειναι σιγουρα...παρολαυτα θα τις αναφερω.

Χρηστο μου παντα διαφωνω με θεματα που ανοιγεις σαν και αυτο και στο εχω πει πολλες φορες.Οτι δεν αφορα στα ενυδρεια για εμενα δεν εχει θεση στο φορουμ.Αν εχουμε προβλημα με τη λειτουργια του φορουμ μιλαμε με π.μ στους admin....αν εχουμε με μελος επισης με π.μ.Αυτη τη φορα ομως δεν μπορω να διαφωνησω ουτε σε ενα απο αυτα που ανεφερες.Με βρισκεις απολυτα συμφωνο!

Στο ενυδρειακο κομματι....

Πριν 9 χρονια τα παιδια που εφτιαξαν το φορουμ,το εκαναν με σκοπο να παει ενα βημα πιο μπροστα το χομπυ,να φερουν τους χομπυστες πιο κοντα,να υπαρχει ενα βημα οπου ΔΩΡΕΑΝ θα μοιραζονται γνωσεις/πληροφοριες κτλ απο τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ με σκοπο να γλυτωνουμε χρηματα/στεναχωριες/απωλειες κτλ,οπου θα γινονται διαφορα event που θα μαθαινουμε κατι(μεσω σεμιναριων,κτλ),οπου θα γινονται "κοπη τη πιτα" για να γνωριζμαστε και να υπαρχουν δωρα απο ολους οσους υποστηριζουν το χομπυ-με δωρα αξιας πολλων χιλιαδων ευρω ακομα και στις δυσκολες ημερες που ζουμε-,οπου θα γινονται frag and plant swap για ολους αυτους τους υπεροχους λογους που τετοια event γινονται,και τοσα μα τοσα αλλα που εχουν γινει μεσα σε ολα αυτα τα χρονια και θελω 37 σελιδες για να τ'αναφερω....

Το aquazone και κυριως εμεις τα μελη του λοιπον,μετα απο 9 χρονια λειτουργιας εχει κανει τα παραπανω ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!

Ειναι πολυ κριμα λοιπον τη στιγμη που εχουν γινει ολα αυτα εμεις να μιζεριαζουμε και να χαλιομαστε ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ και οχι ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΟ,ωστε τουλαχιστον οι "σκοτωμοι" να βγαλουν ενα ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΟ συμπερασμα.....

Εγω παντως απ'ολα αυτα που εγιναν(και ανα διαστηματα γινονται)το μονο που καταλαβαινω οτι ο mad23 εχει προβλημα με τον mad24 κτλ.....ε αυτο κυριοι δεν με απασχολει ουτε με ενδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Εχετε προσωπικα θεματα???Με π.μ λυνονται ολα και αν δεν λυθουν δωστε ραντεβου σε μια πλατεια να μαλλιοτραβηχτειτε σαν γνησιες κατινες(δεν αναφερομαι στα παιδια που εχουν γινει τα τελευταια "θεματακια",σας ικετευω μην το παρετε προσωπικα,γενικα μιλαω)

Σε αντιθεση,αν πεσει ενυδρειακο "ξυλο" θα βγει ενα συμπερασμα και ακομα και αυτος που κανει λαθος θα εχει κερδισει κατι!!!!!!

Δεν ειναι καθολου απαραιτητο να τα πηγαινουμε ολοι καλα μεταξυ μας.Η δικαιολογια οτι κανουμε ενα χομπυ και πρεπει να ειμαστε αγαπημενοι τη βρισκω ΠΛΕΟΝ πολυ ρομαντικη και αδυνατη.Αλλωστε και εξω στην κανονικη μας ζωη(γιατι μεσα απο τα φορουμ φιλοι μου ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ....απλα περναμε την ωρα μας) δεν τα πηγαινουμε καλα με ολους....γιατι να τα παμε εδω?!

Ενυδρειακα ομως και μεσα σε ενα φορουμ δεν το βρισκω καθολου δυσκολο να συνυπαρχω ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΑ ακομα και με καποιον που αν το δω εξω θα τον κανω μπλε σαν στρουμφακι απο τις φαπες....

Το αν θεωρουμε καποιο παλιοχαρακτηρα(με οτι αυτο και αν σημαινει) δεν συνεπαγεται πως δεν μπορει να σε βοηθησει η' να τον βοηθησεις ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΑ.

Ολοι εχουμε να επιδειξουμε ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΕΣ αποτυχιες και επιτυχιες αρα ολοι εχουμε να προσφερουμε κατι.

Ξερουμε να χρησιμοποιουμε τα φορουμ????

Ενα φορουμ δεν ειναι ουτε facebook,ουτε twitter,ουτε google plus ουτε τιποτα..........και δεν πρεπει να τα χρησιμοποιουμε ετσι!!!!

Ειναι ενα βημα να παιρνουμε και να δινουμε ενυδρειακες αποψεις αφηνοντας απ'εξω καθε στοιχειο χρησης των παραπανω μεσων δικτυωσης.!!

Ειναι μια βιβλιοθηκη στην ουσια!

ΕΧΕΤΕ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ??Απλα το διαβαζουμε και μετα βγαζουμε τα συμπερασματα μας!Η' τα υιοθετουμε η' τ'απορριπτουμε!!Απλα πραγματα!

Δεν χρειαζεται να πεισουμε ΚΑΝΕΝΑ οτι η αποψη μας ειναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ αλλα ουτε και να πεισουμε ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΧΟΜΠΥΣΤΑ ν'ακολουθησει τα βηματα μας η' τις συμβουλες μας!Ολοι ειμαστε υπευθυνοι για τις ζωες μας αρα και για τα ενυδρεια μας!

Το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να πουμε την αποψη μας με ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ωστε να δειξουμε που βασιζουμε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ ωστε να μην αερολογουμε.

Απο εκει και περα το τι θα κανει ο αλλος ειναι δικο του θεμα!

Εμεις απλα πρεπει να λεμε τι πιστευουμε και γιατι......οχι το γιατι ο αλλος πρεπει να μας ακουσει/υπακουσει!!!Αλλωστε πολλες φορες ακομα και οι ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΕΣ αποψεις που διιστανται ειναι εξισου σωστες οποτε τσαμπα τα ρεζιλικια(αν το παμε στο προσωπικο επιπεδο).

Στο μη ενυδρειακο.....

Θεωρω απιστευτα καραγκιοζιλικια επειδη ο mad23 παρεξηγηθηκε με τον mad24,o mad25 που ειναι κολλητος με το mad23 να του κανει πλατες και....

-Να φευγει απο ενα φορουμ για να το παιξει φιλος

-να μπαινει σφηνα στη συζητηση απλα και μονο να κανει τη κλικα και να χορεψουν τσιφτετελι,αυτον με τον οποιο εχουν προβλημα

-να ξεκινανε μαχες μεσω προσωπικων μηνυματων σε τριτους/εκτους/δεκατους για να τον αλλοιωσουν επειδη εκεινοι ειχαν κοντρα κτλ κτλ

-περιφερουν π.μ αλλων προσπαθωντας να βλαψουν προσωπα και προσωπικοτητες με τροπους που μονο εκεινοι φανταζονται

-να ξεχναει το χ φορουμ στο οποιο ξεστραβωθηκε και επιδεκνυοντας τη μεεεεεγιστη αχαριστεια να μεταπηδα στο ψ φορουμ για να ικανοποιησει τα καπριτσια τα δικα του η' του λυκο-φιλου του.

Αν θελεις φυγε απο ενα φορουμ γιατι δεν σου κανουν οι γνωσεις που προσφερονται εκει και δεν εχει επιπεδο κτλ....οχι γιατι σου πηραν το γλυφιτζουρι

-Να αρχιζουν "παιχνιδακια" με φωτογραφιες,βιντεο,τηλεφωνα κτλ κτλ

Αυτο ειναι ενα θεμα που θα μπορουσε να εχει αλλες 77.000 σελιδες αλλα καλυτερα να μεινω σε αυτα...φτανουν....

Το aquazone ενυδρειακα ειχε και θα εχει για πολυ καιρο ακομα,ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ(και αυτο οφειλεται στα τοσα αξιολογα μελη του) οποτε σε αυτον τον τομεα δεν προκειται να απογοητευτει ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ....

Τα παραπανω δειχνουν ανθρωπους που ειναι μεσα στο χομπυ για να ζησουν το δικο τους game of thrones η'να νοιωσουν πρωταγωνιστες στη δικη τους σαπουνοπερα(τολμη και γοητεια π.χ) σαν γνησιες drama queen!!!!

Το aquazone ειναι για να μιλαμε για ενυδρεια...αποκλειστικα!!!

Αν μπορεσουμε να διαχωρισουμε το προσωπικο(που παντα μπαινει μεσα αυτος ο εγωισμος) απο το ενυδρειακο θα μπορουμε εστω να λεμε "αυτον τον χ δεν τον γουσταρω μια....αλλα σαν χομπυστα τον παραδεχομαι και μου εχει μαθει και του εχω μαθει μπολικα μεσα απο ενυδρειακες συζητησεις".

Τα υπολοιπα ρε παιδια ας τα κρατησουμε για το fb,οπου εκει γινονται τα πιο ωραια ξεκατινιασματα(και παλι σας ικετευω να μην το παρεξηγησετε....δεν μιλαω για τα συμβαντα και τα προσωπα των τελευταιων ημερων...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ)!

Το AQUAZONE σε λιγες μερες κλεινει 9 χρονια λειτουργιας......εχωντας προσφερει απιστευτα πραγματα σε ολους μας δωρεαν,με ανοιχτη καρδια,καλη διαθεση/προθεσεις και δεν εχει ζητησει ποτε τιποτα πισω σαν ανταλλαγμα!

Καλο ειναι να σεβαστουμε τους ιδιους μας τους εαυτους αφου το aquazone εμεις....τα ιδια τα μελη του και να μιλαμε ενυδρειακα και με το σωστο το τροπο,ωστε να μην ξανα ανοιγονται τετοια θεματα που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΠΟΤΑ παρα μονο χαμογελα σε μερικους χαιρεκακους κουτσομποληδες!

Ας κανουμε πλεον μονο το χομπυ μας!

Δεν γυρναμε πισω στις ενυδρειακες κατηγοριες γιατι ολα αυτα τα θεματα και τα post δεν πηγαν το χομπυ ουτε μισο βημα μπροστα,δεν εκαναν κανενα χομπυστα ενυδρειακα σοφοτερο και δεν βελτιωσαν την εικονα κανενος ενυδρειου?

Σιγουρα οι αποψεις μου δεν ειναι οι σωστοτερες....αλλα ειναι οι περισσοτερες... :usd::usd::usd::usd::usd::usd::hysterical::hysterical::hysterical::hysterical:

p.s

σε πολλα απο τα παραπανω ειναι και η ουριτσα μου μεσα,δεν με βγαζω απ'εξω :bigemo_harabe_net-100:

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Αντε να πω και εγω τις ανοησιες μου :jig:

Προς αποφυγη παρεξηγησεων...δεν εννοω πως οι υπολοιπες αποψεις ειναι ανοητες,αλλα οτι οι δικες μου ειναι σιγουρα...παρολαυτα θα τις αναφερω.

Χρηστο μου παντα διαφωνω με θεματα που ανοιγεις σαν και αυτο και στο εχω πει πολλες φορες.Οτι δεν αφορα στα ενυδρεια για εμενα δεν εχει θεση στο φορουμ.Αν εχουμε προβλημα με τη λειτουργια του φορουμ μιλαμε με π.μ στους admin....αν εχουμε με μελος επισης με π.μ.Αυτη τη φορα ομως δεν μπορω να διαφωνησω ουτε σε ενα απο αυτα που ανεφερες.Με βρισκεις απολυτα συμφωνο!

Στο ενυδρειακο κομματι....

Πριν 9 χρονια τα παιδια που εφτιαξαν το φορουμ,το εκαναν με σκοπο να παει ενα βημα πιο μπροστα το χομπυ,να φερουν τους χομπυστες πιο κοντα,να υπαρχει ενα βημα οπου ΔΩΡΕΑΝ θα μοιραζονται γνωσεις/πληροφοριες κτλ απο τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ με σκοπο να γλυτωνουμε χρηματα/στεναχωριες/απωλειες κτλ,οπου θα γινονται διαφορα event που θα μαθαινουμε κατι(μεσω σεμιναριων,κτλ),οπου θα γινονται "κοπη τη πιτα" για να γνωριζμαστε και να υπαρχουν δωρα απο ολους οσους υποστηριζουν το χομπυ-με δωρα αξιας πολλων χιλιαδων ευρω ακομα και στις δυσκολες ημερες που ζουμε-,οπου θα γινονται frag and plant swap για ολους αυτους τους υπεροχους λογους που τετοια event γινονται,και τοσα μα τοσα αλλα που εχουν γινει μεσα σε ολα αυτα τα χρονια και θελω 37 σελιδες για να τ'αναφερω....

Το aquazone και κυριως εμεις τα μελη του λοιπον,μετα απο 9 χρονια λειτουργιας εχει κανει τα παραπανω ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!

Ειναι πολυ κριμα λοιπον τη στιγμη που εχουν γινει ολα αυτα εμεις να μιζεριαζουμε και να χαλιομαστε ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ και οχι ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΟ,ωστε τουλαχιστον οι "σκοτωμοι" να βγαλουν ενα ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΟ συμπερασμα.....

Εγω παντως απ'ολα αυτα που εγιναν(και ανα διαστηματα γινονται)το μονο που καταλαβαινω οτι ο mad23 εχει προβλημα με τον mad24 κτλ.....ε αυτο κυριοι δεν με απασχολει ουτε με ενδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Εχετε προσωπικα θεματα???Με π.μ λυνονται ολα και αν δεν λυθουν δωστε ραντεβου σε μια πλατεια να μαλλιοτραβηχτειτε σαν γνησιες κατινες(δεν αναφερομαι στα παιδια που εχουν γινει τα τελευταια "θεματακια",σας ικετευω μην το παρετε προσωπικα,γενικα μιλαω)

Σε αντιθεση,αν πεσει ενυδρειακο "ξυλο" θα βγει ενα συμπερασμα και ακομα και αυτος που κανει λαθος θα εχει κερδισει κατι!!!!!!

Δεν ειναι καθολου απαραιτητο να τα πηγαινουμε ολοι καλα μεταξυ μας.Η δικαιολογια οτι κανουμε ενα χομπυ και πρεπει να ειμαστε αγαπημενοι τη βρισκω ΠΛΕΟΝ πολυ ρομαντικη και αδυνατη.Αλλωστε και εξω στην κανονικη μας ζωη(γιατι μεσα απο τα φορουμ φιλοι μου ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ....απλα περναμε την ωρα μας) δεν τα πηγαινουμε καλα με ολους....γιατι να τα παμε εδω?!

Ενυδρειακα ομως και μεσα σε ενα φορουμ δεν το βρισκω καθολου δυσκολο να συνυπαρχω ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΑ ακομα και με καποιον που αν το δω εξω θα τον κανω μπλε σαν στρουμφακι απο τις φαπες....

Το αν θεωρουμε καποιο παλιοχαρακτηρα(με οτι αυτο και αν σημαινει) δεν συνεπαγεται πως δεν μπορει να σε βοηθησει η' να τον βοηθησεις ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΑ.

Ολοι εχουμε να επιδειξουμε ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΕΣ αποτυχιες και επιτυχιες αρα ολοι εχουμε να προσφερουμε κατι.

Ξερουμε να χρησιμοποιουμε τα φορουμ????

Ενα φορουμ δεν ειναι ουτε facebook,ουτε twitter,ουτε google plus ουτε τιποτα..........και δεν πρεπει να τα χρησιμοποιουμε ετσι!!!!

Ειναι ενα βημα να παιρνουμε και να δινουμε ενυδρειακες αποψεις αφηνοντας απ'εξω καθε στοιχειο χρησης των παραπανω μεσων δικτυωσης.!!

Ειναι μια βιβλιοθηκη στην ουσια!

ΕΧΕΤΕ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ??Απλα το διαβαζουμε και μετα βγαζουμε τα συμπερασματα μας!Η' τα υιοθετουμε η' τ'απορριπτουμε!!Απλα πραγματα!

Δεν χρειαζεται να πεισουμε ΚΑΝΕΝΑ οτι η αποψη μας ειναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ αλλα ουτε και να πεισουμε ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΧΟΜΠΥΣΤΑ ν'ακολουθησει τα βηματα μας η' τις συμβουλες μας!Ολοι ειμαστε υπευθυνοι για τις ζωες μας αρα και για τα ενυδρεια μας!

Το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να πουμε την αποψη μας με ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ωστε να δειξουμε που βασιζουμε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ ωστε να μην αερολογουμε.

Απο εκει και περα το τι θα κανει ο αλλος ειναι δικο του θεμα!

Εμεις απλα πρεπει να λεμε τι πιστευουμε και γιατι......οχι το γιατι ο αλλος πρεπει να μας ακουσει/υπακουσει!!!Αλλωστε πολλες φορες ακομα και οι ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΕΣ αποψεις που διιστανται ειναι εξισου σωστες οποτε τσαμπα τα ρεζιλικια(αν το παμε στο προσωπικο επιπεδο).

Στο μη ενυδρειακο.....

Θεωρω απιστευτα καραγκιοζιλικια επειδη ο mad23 παρεξηγηθηκε με τον mad24,o mad25 που ειναι κολλητος με το mad23 να του κανει πλατες και....

-Να φευγει απο ενα φορουμ για να το παιξει φιλος

-να μπαινει σφηνα στη συζητηση απλα και μονο να κανει τη κλικα και να χορεψουν τσιφτετελι,αυτον με τον οποιο εχουν προβλημα

-να ξεκινανε μαχες μεσω προσωπικων μηνυματων σε τριτους/εκτους/δεκατους για να τον αλλοιωσουν επειδη εκεινοι ειχαν κοντρα κτλ κτλ

-περιφερουν π.μ αλλων προσπαθωντας να βλαψουν προσωπα και προσωπικοτητες με τροπους που μονο εκεινοι φανταζονται

-να ξεχναει το χ φορουμ στο οποιο ξεστραβωθηκε και επιδεκνυοντας τη μεεεεεγιστη αχαριστεια να μεταπηδα στο ψ φορουμ για να ικανοποιησει τα καπριτσια τα δικα του η' του λυκο-φιλου του.

Αν θελεις φυγε απο ενα φορουμ γιατι δεν σου κανουν οι γνωσεις που προσφερονται εκει και δεν εχει επιπεδο κτλ....οχι γιατι σου πηραν το γλυφιτζουρι

-Να αρχιζουν "παιχνιδακια" με φωτογραφιες,βιντεο,τηλεφωνα κτλ κτλ

Αυτο ειναι ενα θεμα που θα μπορουσε να εχει αλλες 77.000 σελιδες αλλα καλυτερα να μεινω σε αυτα...φτανουν....

Το aquazone ενυδρειακα ειχε και θα εχει για πολυ καιρο ακομα,ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ(και αυτο οφειλεται στα τοσα αξιολογα μελη του) οποτε σε αυτον τον τομεα δεν προκειται να απογοητευτει ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ....

Τα παραπανω δειχνουν ανθρωπους που ειναι μεσα στο χομπυ για να ζησουν το δικο τους game of thrones η'να νοιωσουν πρωταγωνιστες στη δικη τους σαπουνοπερα(τολμη και γοητεια π.χ) σαν γνησιες drama queen!!!!

Το aquazone ειναι για να μιλαμε για ενυδρεια...αποκλειστικα!!!

Αν μπορεσουμε να διαχωρισουμε το προσωπικο(που παντα μπαινει μεσα αυτος ο εγωισμος) απο το ενυδρειακο θα μπορουμε εστω να λεμε "αυτον τον χ δεν τον γουσταρω μια....αλλα σαν χομπυστα τον παραδεχομαι και μου εχει μαθει και του εχω μαθει μπολικα μεσα απο ενυδρειακες συζητησεις".

Τα υπολοιπα ρε παιδια ας τα κρατησουμε για το fb,οπου εκει γινονται τα πιο ωραια ξεκατινιασματα(και παλι σας ικετευω να μην το παρεξηγησετε....δεν μιλαω για τα συμβαντα και τα προσωπα των τελευταιων ημερων...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ)!

Το AQUAZONE σε λιγες μερες κλεινει 9 χρονια λειτουργιας......εχωντας προσφερει απιστευτα πραγματα σε ολους μας δωρεαν,με ανοιχτη καρδια,καλη διαθεση/προθεσεις και δεν εχει ζητησει ποτε τιποτα πισω σαν ανταλλαγμα!

Καλο ειναι να σεβαστουμε τους ιδιους μας τους εαυτους αφου το aquazone εμεις....τα ιδια τα μελη του και να μιλαμε ενυδρειακα και με το σωστο το τροπο,ωστε να μην ξανα ανοιγονται τετοια θεματα που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΠΟΤΑ παρα μονο χαμογελα σε μερικους χαιρεκακους κουτσομποληδες!

Ας κανουμε πλεον μονο το χομπυ μας!

Δεν γυρναμε πισω στις ενυδρειακες κατηγοριες γιατι ολα αυτα τα θεματα και τα post δεν πηγαν το χομπυ ουτε μισο βημα μπροστα,δεν εκαναν κανενα χομπυστα ενυδρειακα σοφοτερο και δεν βελτιωσαν την εικονα κανενος ενυδρειου?

Σιγουρα οι αποψεις μου δεν ειναι οι σωστοτερες....αλλα ειναι οι περισσοτερες... :usd::usd::usd::usd::usd::usd::hysterical::hysterical::hysterical::hysterical:

p.s

σε πολλα απο τα παραπανω ειναι και η ουριτσα μου μεσα,δεν με βγαζω απ'εξω :bigemo_harabe_net-100:

Τελικά κάποιος άλλος ένιωθε ότι έπρεπε να πει κάποια πράγματα :P

Πέρα από την πλάκα συμφωνώ απόλυτα με τις θέσεις σου!!! Έχεις απόλυτο δίκιο κατά την γνώμη μου.

Άντε πάμε να βελτιώσουμε κάνα ενυδρείο και ας χαθεί αυτό το post που δεν βοηθάει ούτε στο χόμπυ ούτε καν έχει λίγη πλάκα να ξεχαστουμε!

Link to comment
Share on other sites

Αντε να πω και εγω τις ανοησιες μου :jig:

Προς αποφυγη παρεξηγησεων...δεν εννοω πως οι υπολοιπες αποψεις ειναι ανοητες,αλλα οτι οι δικες μου ειναι σιγουρα...παρολαυτα θα τις αναφερω.

Χρηστο μου παντα διαφωνω με θεματα που ανοιγεις σαν και αυτο και στο εχω πει πολλες φορες.Οτι δεν αφορα στα ενυδρεια για εμενα δεν εχει θεση στο φορουμ.Αν εχουμε προβλημα με τη λειτουργια του φορουμ μιλαμε με π.μ στους admin....αν εχουμε με μελος επισης με π.μ.Αυτη τη φορα ομως δεν μπορω να διαφωνησω ουτε σε ενα απο αυτα που ανεφερες.Με βρισκεις απολυτα συμφωνο!

Στο ενυδρειακο κομματι....

Πριν 9 χρονια τα παιδια που εφτιαξαν το φορουμ,το εκαναν με σκοπο να παει ενα βημα πιο μπροστα το χομπυ,να φερουν τους χομπυστες πιο κοντα,να υπαρχει ενα βημα οπου ΔΩΡΕΑΝ θα μοιραζονται γνωσεις/πληροφοριες κτλ απο τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ με σκοπο να γλυτωνουμε χρηματα/στεναχωριες/απωλειες κτλ,οπου θα γινονται διαφορα event που θα μαθαινουμε κατι(μεσω σεμιναριων,κτλ),οπου θα γινονται "κοπη τη πιτα" για να γνωριζμαστε και να υπαρχουν δωρα απο ολους οσους υποστηριζουν το χομπυ-με δωρα αξιας πολλων χιλιαδων ευρω ακομα και στις δυσκολες ημερες που ζουμε-,οπου θα γινονται frag and plant swap για ολους αυτους τους υπεροχους λογους που τετοια event γινονται,και τοσα μα τοσα αλλα που εχουν γινει μεσα σε ολα αυτα τα χρονια και θελω 37 σελιδες για να τ'αναφερω....

Το aquazone και κυριως εμεις τα μελη του λοιπον,μετα απο 9 χρονια λειτουργιας εχει κανει τα παραπανω ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!

Ειναι πολυ κριμα λοιπον τη στιγμη που εχουν γινει ολα αυτα εμεις να μιζεριαζουμε και να χαλιομαστε ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ και οχι ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΟ,ωστε τουλαχιστον οι "σκοτωμοι" να βγαλουν ενα ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΟ συμπερασμα.....

Εγω παντως απ'ολα αυτα που εγιναν(και ανα διαστηματα γινονται)το μονο που καταλαβαινω οτι ο mad23 εχει προβλημα με τον mad24 κτλ.....ε αυτο κυριοι δεν με απασχολει ουτε με ενδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Εχετε προσωπικα θεματα???Με π.μ λυνονται ολα και αν δεν λυθουν δωστε ραντεβου σε μια πλατεια να μαλλιοτραβηχτειτε σαν γνησιες κατινες(δεν αναφερομαι στα παιδια που εχουν γινει τα τελευταια "θεματακια",σας ικετευω μην το παρετε προσωπικα,γενικα μιλαω)

Σε αντιθεση,αν πεσει ενυδρειακο "ξυλο" θα βγει ενα συμπερασμα και ακομα και αυτος που κανει λαθος θα εχει κερδισει κατι!!!!!!

Δεν ειναι καθολου απαραιτητο να τα πηγαινουμε ολοι καλα μεταξυ μας.Η δικαιολογια οτι κανουμε ενα χομπυ και πρεπει να ειμαστε αγαπημενοι τη βρισκω ΠΛΕΟΝ πολυ ρομαντικη και αδυνατη.Αλλωστε και εξω στην κανονικη μας ζωη(γιατι μεσα απο τα φορουμ φιλοι μου ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ....απλα περναμε την ωρα μας) δεν τα πηγαινουμε καλα με ολους....γιατι να τα παμε εδω?!

Ενυδρειακα ομως και μεσα σε ενα φορουμ δεν το βρισκω καθολου δυσκολο να συνυπαρχω ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΑ ακομα και με καποιον που αν το δω εξω θα τον κανω μπλε σαν στρουμφακι απο τις φαπες....

Το αν θεωρουμε καποιο παλιοχαρακτηρα(με οτι αυτο και αν σημαινει) δεν συνεπαγεται πως δεν μπορει να σε βοηθησει η' να τον βοηθησεις ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΑ.

Ολοι εχουμε να επιδειξουμε ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΕΣ αποτυχιες και επιτυχιες αρα ολοι εχουμε να προσφερουμε κατι.

Ξερουμε να χρησιμοποιουμε τα φορουμ????

Ενα φορουμ δεν ειναι ουτε facebook,ουτε twitter,ουτε google plus ουτε τιποτα..........και δεν πρεπει να τα χρησιμοποιουμε ετσι!!!!

Ειναι ενα βημα να παιρνουμε και να δινουμε ενυδρειακες αποψεις αφηνοντας απ'εξω καθε στοιχειο χρησης των παραπανω μεσων δικτυωσης.!!

Ειναι μια βιβλιοθηκη στην ουσια!

ΕΧΕΤΕ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ??Απλα το διαβαζουμε και μετα βγαζουμε τα συμπερασματα μας!Η' τα υιοθετουμε η' τ'απορριπτουμε!!Απλα πραγματα!

Δεν χρειαζεται να πεισουμε ΚΑΝΕΝΑ οτι η αποψη μας ειναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ αλλα ουτε και να πεισουμε ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΧΟΜΠΥΣΤΑ ν'ακολουθησει τα βηματα μας η' τις συμβουλες μας!Ολοι ειμαστε υπευθυνοι για τις ζωες μας αρα και για τα ενυδρεια μας!

Το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να πουμε την αποψη μας με ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ωστε να δειξουμε που βασιζουμε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ ωστε να μην αερολογουμε.

Απο εκει και περα το τι θα κανει ο αλλος ειναι δικο του θεμα!

Εμεις απλα πρεπει να λεμε τι πιστευουμε και γιατι......οχι το γιατι ο αλλος πρεπει να μας ακουσει/υπακουσει!!!Αλλωστε πολλες φορες ακομα και οι ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΕΣ αποψεις που διιστανται ειναι εξισου σωστες οποτε τσαμπα τα ρεζιλικια(αν το παμε στο προσωπικο επιπεδο).

Στο μη ενυδρειακο.....

Θεωρω απιστευτα καραγκιοζιλικια επειδη ο mad23 παρεξηγηθηκε με τον mad24,o mad25 που ειναι κολλητος με το mad23 να του κανει πλατες και....

-Να φευγει απο ενα φορουμ για να το παιξει φιλος

-να μπαινει σφηνα στη συζητηση απλα και μονο να κανει τη κλικα και να χορεψουν τσιφτετελι,αυτον με τον οποιο εχουν προβλημα

-να ξεκινανε μαχες μεσω προσωπικων μηνυματων σε τριτους/εκτους/δεκατους για να τον αλλοιωσουν επειδη εκεινοι ειχαν κοντρα κτλ κτλ

-περιφερουν π.μ αλλων προσπαθωντας να βλαψουν προσωπα και προσωπικοτητες με τροπους που μονο εκεινοι φανταζονται

-να ξεχναει το χ φορουμ στο οποιο ξεστραβωθηκε και επιδεκνυοντας τη μεεεεεγιστη αχαριστεια να μεταπηδα στο ψ φορουμ για να ικανοποιησει τα καπριτσια τα δικα του η' του λυκο-φιλου του.

Αν θελεις φυγε απο ενα φορουμ γιατι δεν σου κανουν οι γνωσεις που προσφερονται εκει και δεν εχει επιπεδο κτλ....οχι γιατι σου πηραν το γλυφιτζουρι

-Να αρχιζουν "παιχνιδακια" με φωτογραφιες,βιντεο,τηλεφωνα κτλ κτλ

Αυτο ειναι ενα θεμα που θα μπορουσε να εχει αλλες 77.000 σελιδες αλλα καλυτερα να μεινω σε αυτα...φτανουν....

Το aquazone ενυδρειακα ειχε και θα εχει για πολυ καιρο ακομα,ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ(και αυτο οφειλεται στα τοσα αξιολογα μελη του) οποτε σε αυτον τον τομεα δεν προκειται να απογοητευτει ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ....

Τα παραπανω δειχνουν ανθρωπους που ειναι μεσα στο χομπυ για να ζησουν το δικο τους game of thrones η'να νοιωσουν πρωταγωνιστες στη δικη τους σαπουνοπερα(τολμη και γοητεια π.χ) σαν γνησιες drama queen!!!!

Το aquazone ειναι για να μιλαμε για ενυδρεια...αποκλειστικα!!!

Αν μπορεσουμε να διαχωρισουμε το προσωπικο(που παντα μπαινει μεσα αυτος ο εγωισμος) απο το ενυδρειακο θα μπορουμε εστω να λεμε "αυτον τον χ δεν τον γουσταρω μια....αλλα σαν χομπυστα τον παραδεχομαι και μου εχει μαθει και του εχω μαθει μπολικα μεσα απο ενυδρειακες συζητησεις".

Τα υπολοιπα ρε παιδια ας τα κρατησουμε για το fb,οπου εκει γινονται τα πιο ωραια ξεκατινιασματα(και παλι σας ικετευω να μην το παρεξηγησετε....δεν μιλαω για τα συμβαντα και τα προσωπα των τελευταιων ημερων...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ)!

Το AQUAZONE σε λιγες μερες κλεινει 9 χρονια λειτουργιας......εχωντας προσφερει απιστευτα πραγματα σε ολους μας δωρεαν,με ανοιχτη καρδια,καλη διαθεση/προθεσεις και δεν εχει ζητησει ποτε τιποτα πισω σαν ανταλλαγμα!

Καλο ειναι να σεβαστουμε τους ιδιους μας τους εαυτους αφου το aquazone εμεις....τα ιδια τα μελη του και να μιλαμε ενυδρειακα και με το σωστο το τροπο,ωστε να μην ξανα ανοιγονται τετοια θεματα που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΠΟΤΑ παρα μονο χαμογελα σε μερικους χαιρεκακους κουτσομποληδες!

Ας κανουμε πλεον μονο το χομπυ μας!

Δεν γυρναμε πισω στις ενυδρειακες κατηγοριες γιατι ολα αυτα τα θεματα και τα post δεν πηγαν το χομπυ ουτε μισο βημα μπροστα,δεν εκαναν κανενα χομπυστα ενυδρειακα σοφοτερο και δεν βελτιωσαν την εικονα κανενος ενυδρειου?

Σιγουρα οι αποψεις μου δεν ειναι οι σωστοτερες....αλλα ειναι οι περισσοτερες... :usd::usd::usd::usd::usd::usd::hysterical::hysterical::hysterical::hysterical:

p.s

σε πολλα απο τα παραπανω ειναι και η ουριτσα μου μεσα,δεν με βγαζω απ'εξω :bigemo_harabe_net-100:

Ποσο, μα ΠΟΣΟ μαζί σου είμαι ρε φίλε!!!
Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως, πότε δεν ένοιωσα την ανάγκη να κάτσω και να γράψω ένα κατεβατό σε στυλ κηρύγματος απευθυνόμενος σε μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες μέλη ενός forum που ο λόγος ύπαρξης του είναι η αγάπη μας για τα ενυδρεία. Μαλλον γράφουμε σε λάθος forum. Μια τέτοια "ψυχανάλυση" ίσως να την επιχειρούσα μεταξύ δύο τριών φίλων που ξέρω πως σκέφτονται, και τότε ίσως να καταληγαμε σε κάποιο συμπέρασμα. Τώρα, να μπουν 20-30 μέλη και να γράψει ο καθένας για τις αρχές του και τα ιδανικά του δε ξέρω (ή μάλλον ξέρω :) ) αν θα μπορούσε να βγει κάτι...

Ας διαβάσουμε για κανένα ψαράκι ή ενυδρείο και ας σταματήσουμε να κυνηγάμε την ουρά μας...

:)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...