Jump to content

Η Γνωμη Σας Για Τις Περίστατικες Αντλιες Που Χρησιμοποιητε


Recommended Posts

O τίτλος τα λεει ολα. Θα ηθελα τη γνωμη σας για τις περίστατικες αντλιες που χρησιμοποιητε. Θα ηθελα να αναφέρετε πραγματα οπως ποιότητα κατασκευής σύμφωνα μέ τη γνωμη σας, αξιοπιστία σε βαθος χρονου, ευκολία μενού και ρυθμίσεων, εαν εχει βορυβο, ευκολια ανταλλακτικών και τι ισχύει σε περιπτωση διακοπής ρευματος.

Μια και ακομα δεν εχω ενυδρειο να δουλευει θα αναφέρω τη γνωμη μου για μια περιστατικη αντλία που ειχα απο παλια, την IKS. Μονή και δουλευει με χρονοδιακοπτη εξωτερικό, εχει κουμπάκι on-off μονο. Με ρυθμιζόμενη παροχή με βιδακι πανω της, την ειχα ρύθμιση 600ml τη μισή ωρα και την χρησιμοποιούσα για παροχή Kalkwasser.

Την ξέθαψα απο την αποθήκη αυτες τις ημερες και αφου την καθάρισα την δοκίμασα. Δουλευει άψογα ακομα και τωρα χωρις να χάνει (!!) αφου ειχε κάτσει σε ακινησία 7 ολόκληρα χρονια και τα προηγούμενα 3 δούλευε Kalkwasser ασταμάτητα! Μπορω να πω οτι απο θεμα αξιοπιστιας με κέρδισε. Καταναλωση 55w/ωρα, εχει μεγαλο μοτέρ και μαλλον και αυτο μετράει στην ολη αξιοπιστία της. Μια εξαιρετικη επιλογή που ειναι τέρας αξιοπιστίας αν και λιγο ποιο πρωτόγονη απο τις καινούργιες διοτι θελει εξωτερικό χρονοδιακοπτη.

Παρέλαβα αυτες τις ημερες την νεα περιστατικη της jebao αλλα επειδη θα κανει καποιο καιρο να δουλέψει και δεν εχω γνωμη περα απο το οτι η plexi βαση της που ειναι extra ειναι εκπληκτική, καποιο αλλο παιδί θα ειναι καλυτερα να πει τη γνωμη του :)

Έγινε επεξεργασία - Discos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...