Jump to content

Αμφιβολιες Για Το Αν Ισχυουν Αυτα Που Λεμε....


Recommended Posts

Παιδια τωρα τελευταια παρατηρησα οτι πολλα ατομα εχουν αμφιβολιες για το αν ειναι αληθεια αυτα που λεμε....π.χ Συμβουλευουνε καποια ατομα ενα αλλο μελος και πιο κατω στο θεμα του ρωταει αν ισχυουν αυτα που του ειπαν....Βεβαια δεν το ειδα αυτο μονο στο συγκεκριμενο θεμα αλλα και σε αλλα...Και αναρωτιεμαι...Γιατι να σας πουμε ψεματα?? Το φορουμ ειναι φτιαγμενο για να βοηθαει ο ενας τον αλλον και οχι για να του κανει κακο....Οποτε ας σταματησουμε να ρωταμε αν ισχιουν αυτα που μας λενε και να ειμαστε λιγο πιο ΄΄αθωοι ΄΄ (με την εννοια του να μην νομιζουμε οτι μας κοροιδευουν)

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειδα για ποιο θεμα μιλας αλλα φανταζομαι αυτος που ρωταει κατι τετοιο δεν νομιζει οτι θελουν να τον κοροιδεψουν αλλα να παρει επιβεβαιωση γτ μπορει το μεμβερ που το ειπε ειτε να εκανε αθελα του λαθος ειτε να ειχε διαβασει κατι αλλο κτλ!

Δεν εχεις πετυχει θεματα απο παλια μεμβερ πχ να γραφουν κατι να τον διορθωνει καποιος αλλος και απλα να μην ειχαν διαβασει κατι?

Link to comment
Share on other sites

Επειτηδες δεν ανεβασα το θεμα για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις...Οσα θεματα ειχα διαβασει δεν εγραφαν καπου ΄

Ισχυει αυτο??΄΄ Απο προχθες ομως πετυχα 2-3 καινουργια θεματα που ρωτησαν....

Link to comment
Share on other sites

Καμια φορα γινονται και λαθη,αλλα ειναι σπανιο φαινομενο(δεν το εχω δει ποτε εγω)να μην το διορθωσει καποιος αλλος φιλος.

Το θεμα ουτε εγω το ειδα.

Γιατι αλλο πραγμα να εχεις αντιρρηση η επιφυλαξει για καποια αποψη,και αλλο πραγμα να λες στον αλλον λες ψεμματα

Link to comment
Share on other sites

Ποτέ μην επαναπαύεστε σε μια απάντηση μόνο, μια επιβεβαίωση δεν βλάπτει ιδιαίτερα σε λεπτά θέματα, εκτός αυτού το μέλος που απαντά μπορεί να πιστεύει ότι γράφει κάτι το σωστό το οποίο όμως μπορεί εν μέρη να είναι λάθος, και τέλος μπορεί να συμβεί κάποιο συντακτικό λάθος και άλλα να θέλει να πει ο ποιητής και άλλα να γράψει.

Για όλους τους παραπάνω λόγους δεν είναι κακό να θέλουμε να επιβεβεώσουμε μια πληροφορία που διαβάσαμε προτού προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια.

ΥΓ.

Λάθος απαντήσεις (όχι εσκεμμένα) δίνονται και από τους ποιο έμπειρους.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...