Jump to content

Διαφορες Ερωτησεις Γλυκου Νερου


Recommended Posts

καλημερα εχω καποιες ερωτησεις για το ενυδρειο μου....ειναι 260 λιτρα περιπου καθαρα και φιλοξενει 6 labidochromis caeruleus kai 7 demasoni.ολα περιπου 3εκατοστα.απο παραμετρους ολα φυσιλογικα εκτος απο την ημερα που γυρισα απο διακοπες και ειδα τις πετρες καφε και τα νιτρικα ντρωδες πως λεγονται να εχουν ξεπερασει το 20.....εκανα συσκωτηση 4 μερες και ολα ενταξει με μια μεγαλη αλλαγη νερου και θελω να ρωτησω τωρα....πως καταλαβαινω αν ειναι επαρκει η κυκλοφορια του νερου μεσα στο ενυδρειο?εχω ενα eheim 2217 και εναν κυκλοφοριτη 1000κινεζια.ρωταω γιατι εκτος απο τις πετρες καφετιασαν τζαμια και φυτα.

μετα εχω κατι ανεμηστηρια προσαρμοσμενα επανω στο ενυδρειο 3 μεσα ενα εξω...ειναι δυνατον στις 3 μερες να εχω χασει γυρω στα 8λιτρα νερο απο εξατμιση????

μετα με 2 λαμπες των 39βαττ μια ροζ μια λευκη ειναι δυνατον να μου καφετιζουν τα παντα ???και μονο με 6ωρες???και αν ναι να τις κανω 4 ωρες???να αλλαξω την ροζ λαμπα???αυτες οι κακομοιρες οι ανουμπιες δεν εχουν γινει ποτε πρασινες εντονο απο τοτε που μπηκαν μεσα....

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Η καφε αλγη ειναι απο λιγο φωτισμο,και σε εμας τους αφρικανους ειναι αναποφεκτο,γιατι δεν εχουμε πολλα φυτα.Η φιλτρανση σου ειναι στα παλισια που χρειαζεσαι,και η αλγη δεν εχει σχεση με την κυκλοφορια.

Την ροζ λαμπα να την αλλαξεις,γιατι αλλιωνει τα χρωματα των ψαριων.Και τωρα που ειναι νωρις,βαλε αλλα 5 demasoni,για να κρατας ισσοροπια στην επιθετικοτητα τους αργοτερα.

Παρουσιαση ενυδρειου μας εχεις κανει? :)

Έγινε επεξεργασία - kixlidatos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...