bas_754 Posted March 30, 2007 #1 Share Posted March 30, 2007 αποφασισα να αγορασω ενα συστημα r/o. Στη roman βρηκα αυτο--->190 l/h και αυτο--->285 l/h η τιμη ειναι ιδια και για τα δυο ποια ομως η διαφορα ?(εκτος απο τα λιτρα) και τι να παρω δεδομενου οτι εχω ενα 300αρι και οι αλλαγες μου ειναι 40% καθε εβδομαδα?? ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos Posted March 30, 2007 #2 Share Posted March 30, 2007 Ψαξτο λιγο ακομα για διαφορες κι αν οντως δεν θπαρχου τοτε αγορασε αυτο που σου δινει 285/l. την ωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak Posted March 30, 2007 #3 Share Posted March 30, 2007 Νομίζω ότι είναι ολόιδιες, με μόνη διαφορά την απόδοση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bas_754 Posted March 30, 2007 Author #4 Share Posted March 30, 2007 Νομίζω ότι είναι ολόιδιες, με μόνη διαφορά την απόδοση... και γω αυτο βλεπω . Αναρωτιεμαι ομως αφου εχουν την ιδια τιμη γιατι καποιος να αγορασει την μικρη? μηπως λιγοτερες φθορες? μηπως χρειαζεται λιγοτερη πιεση να δουλεψει? δεν ειμαι και τοσο σχετικος γιαυτο ρωταω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george hmmy Posted March 30, 2007 #5 Share Posted March 30, 2007 Μπορεί απλώς να αλλάζει ο περιοριστής ροής για αυτό και να μην υπάρχει διαφορά στην τιμή. Ανάλογα τις ανάγκες σου δηλαδή να παίρνεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Για σίγουρη απάντηση πόσταρε το εδώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippergr Posted March 30, 2007 #6 Share Posted March 30, 2007 (edited) μόλις παρέλαβα την 285 pro 4 σταδίων η μόνη διαφορά που υπάρχει είναι στη μεμβράνη η μία είναι 50g και η άλλη 75g με δωράκι TDS Edited March 30, 2007 by skippergr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος Posted March 30, 2007 #7 Share Posted March 30, 2007 Η μόνη διαφορά που φαίνεται να έχουν είναι ότι η μια έχει μεγαλύτεροι μεμβράνη από την άλλοι (RO50 η μικρή,RO75 η μεγάλη) για αυτό βγάζει και περισσότερα λίτρα. Οπότε παίρνεις την μεγαλύτερη για να τελειώνεις πιο γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bas_754 Posted March 30, 2007 Author #8 Share Posted March 30, 2007 Μπορεί απλώς να αλλάζει ο περιοριστής ροής για αυτό και να μην υπάρχει διαφορά στην τιμή. Ανάλογα τις ανάγκες σου δηλαδή να παίρνεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Για σίγουρη απάντηση πόσταρε το εδώ! stupid.... δεν το ειχα σκεφτει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyiannis Posted March 31, 2007 #9 Share Posted March 31, 2007 (edited) μόλις παρέλαβα την 285 pro 4 σταδίων η μόνη διαφορά που υπάρχει είναι στη μεμβράνη η μία είναι 50g και η άλλη 75g με δωράκι TDS να ρωτήσω κάτι και εγώ μια που ψάχνομαι για όσμωση αυτόν τον καιρό. Η συσκευή χρειαζεται κάποια παροχή νερού. Μπορεις να την συνδεσεις σε μια βρύση ? Και εαν ναι σε τι ειδους βρύση ? Και τι αντάπτορες χρειάζονται γι αυτό ? Χρειάζεται να γινει μια μόνιμη εγκατάσταση ή την τοποθετεις όποτε θέλεις να φτιάξεις νερό και μετά μπορεις να την βγάζεις απο την παροχή.? Ευχαριστώ ! Απο Ελλάδα την πήρες ή απο Αγγλία.? Edited March 31, 2007 by dyiannis Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz Posted March 31, 2007 #10 Share Posted March 31, 2007 να ρωτήσω κάτι και εγώ μια που ψάχνομαι για όσμωση αυτόν τον καιρό. Η συσκευή χρειαζεται κάποια παροχή νερού. Μπορεις να την συνδεσεις σε μια βρύση ? Και εαν ναι σε τι ειδους βρύση ? Και τι αντάπτορες χρειάζονται γι αυτό ? Χρειάζεται να γινει μια μόνιμη εγκατάσταση ή την τοποθετεις όποτε θέλεις να φτιάξεις νερό και μετά μπορεις να την βγάζεις απο την παροχή.? Ευχαριστώ ! Απο Ελλάδα την πήρες ή απο Αγγλία.? συνδεεται απλα σε βρυση..συνηθως μπορει να χρειαστει καποιος ανταπτορας που τον εχει ομως η καθε οσμωση μαζι της....δεν ειναι απαραιτητη μονιμη εγκατασταση..κανεις οτι θελεις...το πιο βασικο ειναι να ειναι παντα υγρη η μεμβρανη..γιατι αλλιως ολοκληρη η οσμωση ειναι αχρηστη,και θα χρειαστει νεο αντ/κτικο μεμβρανης..(που ειναι και το πιο ακριβο.!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippergr Posted March 31, 2007 #11 Share Posted March 31, 2007 Η αγορά της Α/Ο έγινε από Ελλάδα με μεταφορικά 12€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN Posted March 31, 2007 #12 Share Posted March 31, 2007 (edited) . Αναρωτιεμαι ομως αφου εχουν την ιδια τιμη γιατι καποιος να αγορασει την μικρη? μηπως χρειαζεται λιγοτερη πιεση να δουλεψει? χρειαζεται λιγοτερη πιεση να δουλεψει Edited March 31, 2007 by RAIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts